Snelle levering op 2 werkdagen

Het was even zoeken naar het juiste product, want de zoektermen op de zoektool zijn beperkt. Maar het product was zeer snel geleverd en dat is zeker een plus!

Vlotte bediening mooi materiaal goede prijs

Goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne gutsjes, snel geleverd

Service is goed

Snelle service. Mag altijd goedkoper hè, zeker als je met een groot project bezig bent.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, product netjes verpakt en mooi afgeleverd. Blij mee!

Zeer snel en correct geleverd

Bestel altijd bij pipoos of ga naar de winkel. Zoals vanmiddag weer. Ook daar altijd netjes geholpen

Always perfect

So I am Danish and in Denmark we have Panduro hobby which I have used a lot for everything. Very sad they didn't here until I found Pipoos, which is part of this chain. Yay!! Love the products and the service is amazing! Only point I have is that it is very frustrating to often find things on the website that has been sold out. Besides that... never change! You are the best.

Zeer te vreden en snelle levering

Leuk assortiment

Voor ieder wat wils, uitgebreid assortiment, goede kwaliteit en scherpe prijzen.

slechte webshop

Er waren veel foutmeldingen. eerst kon ik niets in mijn winkelmandje leggen en later niet afrekenen. Via verschillende toestellen is het na verschillende keren toch gelukt om te bestellen. Voor de rest blij met service!

Snelle levering.. Netjes en goed verpakt. Leuke attentie

Snelle levering , netjes verpakt , fijne overzichtelijke website en ruime keuze en inspiratie. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Gemakkelijk bestellen en snel in huis voldeed aan mijn verwachting.

Vlotte en prettige samenwerking

Goede site. Zeer snelle verwerking van opdracht. Keurig en goed verpakt volgende dag in huis.

Professioneel ingepakt en verstuurd.

Het plakje met foam board is onbeschadigd en snel aangekomen. De doos kan zelfs in de kast hier thuis nog diens doen om de fragiele witte board in te bewaren. Fijn dank jullie.

Netjes snel

Blij mee

Fantastische winkel.

Bij Pipoos koop ik heel graag, goede kwaliteit spullen. Fijne merken, goede service !

Spulletjes altijd supersnel binnen!

Heb nu al verschillende keren spullen besteld. Elke keer, de bestelling de volgende dag thuis bezorgd gekregen. Goed verpakt en de afgelopen keer zelfs met een leuke sleutelhanger erbij. Prima, ben zeer tevreden.

Altijd te vredwn

Ik koop er graag spullen en het is altijd goed en optijd binnen

uitstekend

correct en vlug afgehandeld

verrassingspakketje

Ik had mijn spulletjes besteld en de volgende dag had ik het al binnen. Toch ook leuk om een kleinigheidje in het pakketje te vinden als kadootje, dat maakt je toch blij!

Snel en duidelijke webshop

Grote diversiteit in produkten en deze zijn eenvoudig te vinden en bestellen voor een redelijke prijs

Hele mooie spullen

Ik had grote vellen papier besteld ze zijn geweldig.

Snelle levering goede kwaliteit product voor een nette prijs.

Betrouwbare en vlotte klantenservice

Mijn pakje was niet afgeleverd dus belde ik naar de klantendienst en ze hebben het direct onderzocht. Blijkt dat mijn pakje verloren was gegaan. Waarop pipoos direct aanbied om volledig gratis hetzelfde nogmaals op te sturen. Geweldig! Ik heb wat langer moeten wachten maar ik ben zeer tevreden!

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren