Niks op aan te merken

Compleet, netjes verpakt en optilde geleverd. Zo is het voor de klant heeeel fijn!

Uitstekende service

Ik ontving stiften waarvan er een stuk was. Ik heb een mailtje gestuurd met een foto van het defecte product en ik heb meteen een nieuwe gekregen. Daar ben ik erg blij mee.

Goede en snelle levering

Ruim assortiment en zeer snel geleverd!

snelle levering en producten van goede kwaliteit!

Goede service snel geleverd

Perfecte service, overzichtelijke en uitgebreide website. Top!

Alles alleen maar positief.

Leuk product snel thuisbezorgd

Leuk product gezien in de winkel. Later alsnog online gekocht. Was snel bezorgd op mijn plaatselijke DHL afhaal punt. En heel leuk dat ik na afloop een kortingscode voor de volgende bestelling en extra spaar zegels heb ontvangen! Extra leuke verrassing.

helemaar prima

Supersnelle levering, keurig verpakt en de zegeltjes erbij! Daar word je blij van!

Snel geleverd en uitgebreid assortiment

Ik was blij verrast met het grote assortiment aan goede producten. Ook werd de bestelling een dag eerder geleverd. Alles netjes verzorgd en met zegeltjes (!) erbij. Daar maakte ik me dan toch na het bestellen stiekem wel een beetje druk om. “Maar hoe zit het dan met de zegeltjes?) Helemaal goed dus. Top, dankjulliewel, medewerkers van Pipoos. Mijn dag was helemaal goed.

Alles netjes en juist ontvangen

Geen oordeel

Koop penseeltjes helaas geen mogelijkheid voor deze voldoende in de winkel daarom kopen in de winkel

Ik ben tevreden, kwaliteit en kleur zoals ik verwachte.

Mooie kleur en kwaliteit.

Snelle levering, top service!

Dankzij de snelle levering kon mijn dochter alles nog meenemen op vakantie en had ze leuke spulletjes om armbandjes te knutselen! Super!!! Dankjewel!

Goede klantenservice

Mijn bestelling liep vertraging op omdat hij bleef hangen in het systeem.. Prettig contact gehad met de klantenservice om mijn bestelling alsnog en zo snel mogelijk te ontvangen.

Super nette klantenservice

Na 1x mailen werd mijn vraag al door de klantenservice opgepakt en zeer netjes afgehandeld.

Geweldig!

Één winkel voor al mijn favoriete hobbies! De keuze is groot en redelijk van prijs. Ik zou zo graag een fysieke winkel in de buurt willen hebben. Maar de webwinkel heeft alles wat ik nodig heb en er wordt snel verstuurd en geleverd!

Pipoos een adres om te onthouden voor een volgende aankoop

Kwalitatief artikel, vlotte bestelafhandeling en levering idem dito

snel

Overzichtelijke site en een snelle service

Groot assortiment, goed verpakt en snelle levering

Snelle levering en interessante aanbiedingen.

fijne ervaring

alles is vlot verlopen en ontvangen en alles is zoals omschreven

Vlot verlopen

Super tevreden !!!

Alles perfect met Pipoos profesionalism: ecoline inkt aan een super lage prijs gekocht. De vorige dag werd het al gestuurd! Het pakket werd ook zeer goed verpakt: noppen folie. En bovendien heb ik ook een waardebon gekregen. Kortom gezegd: super tevreden & zeker ja, aanbevolen!!!

alles wat je zoekt, vind je bij pippoos

Ik zocht houten ballen om tafelpoten langer te maken. Pipoos had ze! Mooie kwaliteit houten ballen die mijn antieke make-up tafel sieren en ik nu kan gebruiken met de rolstoel. Daarnaast heb ik ecoline besteld voor een leuke prijs Ecoline is ecoline, maar de prijs bij pipoos was on evenaart.

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren