Alles top!

Alles goed, zowel bestellen als bezorgen! Helaas zit er geen fysieke winkel in mijn woonomgeving en doe ik het online... zodra ik op vakantie ben mag ik een bezoekje brengen.. misschien maar goed ook anders was ik hele dagen bij de Pipoos... veel keuze op elk gebied!

snelle verzending en makkelijk te bestellen

het is de tweede keer in korte tijd dat we bestellen. Materialen zijn goed, snelle verzending en website makkelijk. TOP !

Super bedankt

Giethars besteld en punten ontvangen.

Snel geleverd!

Vlugge service

Voor herhaling vatbaar

Goede kwaliteit en snelle levering

Fijn

Snel en correct

snelle correcte levering keer een attente corona verrassing in de vorm van een kaartje

Super !

Ondanks Corona en dat andere bedrijven niet oprijd kunnen leveren , verliep de bestelling bij Pipoos probleemloos en snel !

Mijn ervaring is heel goe

Jullie krijgen een 10 punten

Zeer goede kwaliteit, snelle levering

Alle producten van Pipoos zijn van zeer hoge kwaliteit. De levering was vlot. Ik bestel graag opnieuw!

Snel en juiste LEVERING

Positief

Alles in orde, ondanks alles een snelle levering MVG

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Mooi product, hoge kwaliteit, snelle bezorging

Macrame touw besteld, goede, hoge kwaliteit touw. Wel aan de prijzige kant, maar daar heb ik weinig zicht op, dus zou mee kunnen vallen. Wel jammer dat er geen dikker touw verkrijgbaar is.

👍👍

Alles verloopt correct

Snelle service, overzichtelijke website

Prima product.

Door foute sortering heeft de levering lang geduurd.

Veel keuze en goede verzending.

Ik had verf bestelt en ik had zo veel keuze voor een lage prijs. Snelle levering alleen een minpunt dat ik niet kon zien waar mijn pakketje bevond. Er bleef maar staan in verwerking maar uit eindelijk was het er opeens heel snel. Zeer tevreden.

Snelle levering, producten in prima staat!

Snelle levering, producten in prima staat!

Alles prima!

Vlotte levering, goede producten.

Veel aanbod, goede prijzen en snelle levering

Groot assortiment in Amsterdam verf voor een goede prijs. Snelle levering

Ondanks drukte en waarschuwing dat het iets langer kon duren pakketje meteen de volgende dag in goed staat bezorgd.

SNEL EN IN GOEDE STAAT AFGELEVERD

Snel en redelijke prijs

Het assortiment is uitgebreid en de levering was snel en correct.

Er

Er werd vermeld dat de bestelling de volgende dag zou geleverd worden. Er zijn uiteindelijk 3 dagen over gedaan. Met de corona crisis is dit begrijpelijk, maar haal dan de leveringstermijn van de website of pas deze aan. Gelukkig wou onze bakker het pakketje in ontvangst nemen, daar ik dringend weg moest

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren