Goed verzorgt pakket en netjes op tijd dat is bij vele wel anders!!

Netjes , verzorgt, mooie spullen, erg tevrede

Ondanks de coronavertraging zeer tevreden over de webshop. De prijs was verrassend laag!

Leuke producten die voldoen aan de verwachtingen

Alles was zoals we gehoopt hadden. Topservice

goede bezorging en fijne artikelen

de kralenborden zijn prima goed te gebruiken alles goed verpakt en bezorgd tot de volgende keer weer een aanrader

Artikelen goed verpakt, snelle levering. Tevreden klant !👍😏

Tevreden over verpakking en snelheid van levering!

Alles naar tevredenheid

Snelle levering en goede producten

Een zeer prettige ervaring

In tijden van corona een lichtpunt om niet hoeven stil te vallen.

Vlot en mooie spullen

Snel geleverd, fijn verpakt, goeie spullen. Alleen site ietwat onhandig, gooide constant alle artikelen uit mijn wagentje. Maar was het waard.

Ruime keuze en vlotte aflevering.

prima service

prima service

Alles goed ontvangen en snel verzonden

Alles tip top in orde

Snelle service!

Ik heb mijn bestelling geplaatst en ik had het correct en zeer snel in huis, zelfs met corona tijd. dank jullie wel!

Goede service, snel geleverd

Precies op voorraad wat ik zocht.

Goede service en vlotte levering

Het bestelde product werd zeer snel geleverd. Goede service

Het bestellen is eenvoudig en ook de communicatie gaat altijd goed Wij bevelen nooit iets aan aan anderen. Dit omdat,wat wij goed vinden een ander misschien totaal niet aanspreekt. Als we van iemand horen dat hij of zij op zoek zijn naar mogelijkheden voor creatieve activiteiten dan zullen we zeker over pipoos in beeld brengen.

Goede service en goede kwaliteit van materiaal (garen)

Goed verzorgd en mooi op tijd

Mijn cadeaukaart inleveren was lastig daar moest ik voor bellen. Het hoe en waarom dat niet kon had wel duidelijker op site gekund. Verder heel tevreden

fijne kennismaking

Fijne artikelen, ruime keuze om creatief aan de slag te gaan. De levering viel erg goed mee, snel, goed verpakt met extra spaarkaart erin! Ben tevreden!

Snelle vlotte levering

snelle levering en goede producten

goed verpakt, snel verzonden. ik zou er zo weer bestellen

Tevreden!

Goede kwaliteit. Snelle levering. Ben tevreden met mijn gekozen artikelen! Bedankt😊

Bestellen via smartphone, altijd naar bovenste artikel op pagina teruggeworpen bij iets in karretje leggen maar ca va

Goed en degelijk materiaal

Bestellingen per post. zijn degelijk en perfect niets op aan te merken

Goeie en snelle service

Ondanks de huidige tijden waarin het heel druk is via online bestellen, kreeg ik mijn spullen toch binnen 2 dagen, superleuk natuurlijk!

Goede en vlugge service

Goede en vlugge service zelfs in coronatijden.

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren