Slechte website, goeie service

Ik heb nu 3 keer een poging gedaan om op deze site te bestellen (via smartphone) en had telkens problemen: via het hoofdmenu een keuze maken en gewoon naar de beginpagina geleid worden; artikels in winkelmandje leggen, dan nog andere zaken willen bestellen en merken dat de eerste artikels niet meer in het mandje zitten; willen afrekenen en bij het doorschakelen naar Bankcontact gewoon weer de hoofdpagina krijgen en merken dat de bestelling gewoon weg is... frustrerend. Maar eens het gelukt is, perfecte levering op het beloofde tijdstip!

De bestelling klopte alleen niet met de track en trac. De bestelling was 2 dagen later als aan gegeven was. Maar dat komt vast door de Corona. Geen probleem. Maar t was super verpakt.

Super snel en netjes geregeld

Snelle service. Netjes verpakt. Komen beloftes na.

Snel en goed

De bestelling voldeed helemaal aan mijn verwachtingen en het werd zoals beloofd geleverd.

Ben tevreden

Misschien een heel klein min puntje , het doosje was niet helemaal goed dicht. Maar al het bestelde zat er in. Verder prima geregeld.

Leuke winkel voor hobbyisten

Je bestelling is heel vlug en correct geleverd

dag na bestellen geleverd, ondanks corona ....

snelle correcte levering

Super tevreden

Nu in de corona tijd willen we toch ons hobby kunnen blijven verder doen Dit is perfect gelukt dankzij jullie Vrijdag besteld dinsdag in huis 👍👍👍

Een must voor de creatievelingen onder ons

Mijn dochter houdt van schetsen, tekenen, ... Ik ben heel tevreden over jullie aanbod. Bovendien werd alles snel en goed ingepakt verstuurd zodat het hier in goede staat is toegekomen. Het is een cadeautje voor Pasen dus het testen van de producten zelf moet nog gebeuren ;-)

Snel thuis, goede service, gewoon fantastisch.

Online bestelling snel geleverd

Mijn online bestelling werd reeds na 2 dagen geleverd, in deze coronatijd vind ik dit echt een topservice!

heel goed

was wat kapot in de doos gelijk gebeld . volgende dag al weer in huis

Creative winkel, voor creativelingen.

Ze verkopen verschillende spullen voor vele hobbyisten.

Leuke winkel, zelfs online bestellen goed geregeld.

Eerste keer online besteld bij Pipoos, snel binnen en netjes. Zelfs een stempelkaart bijgevoegd :)

Helemaal prima

Goede bezorging goed product

Top service en snelle levering

Duidelijke productomschrijving, eenvoudig te bestellen en snelle levering, tegen voordelige prijs.

Goede en snelle service

Mijn 1e bestelling hier en heel tevreden over het aanbod en de service.

ik bestelde 2 zakjes eierverf en kreeg ze keurig geleverd echter ik vind bijna 5 euro voor verzending wel veel. deze zakjes kunnen in een envelop met gewone porto. dit is mijn tip.

Netjes verpakt, snel en ruime keuze

Het pakketje werd snel geleverd en was netjes verpakt, inclusief spaarzegeltjes en alles. Mooie ruime selectie op de website, waardoor we ook in deze tijden van binnen zitten nog lekker aan de slag kunnen.

In deze Coronatijd voor het eerst( en tweede keer) bij Pippoo’s online besteld... Snel en keurig verpakt ontvangen... En keuze in webshop laat niets te wensen over! Ik ben heel erg blij met hen echt TOP! Dank je wel!

Heel snel en mooi verpakt!

Ze hebben er zelfs de zegeltjes bij gestoken voor de spaarkaart :) :)

Pipoos is een geweldige winkel, maar omdat ik door de Corona liever niet naar de winkel ging heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van de website. Ik ben er zeer tevreden over. Mijn pakketje was snel geleverd en de producten waren goed verpakt. Helemaal top dus.

Heel snel geleverd en keurig verpakt

Ik ben netjes te woord gestaan en had het artikel heel snel in huis en ook de belofte is netjes afgehandeld SUPER.

Snel, goede kwaliteit

Super snelle levering. En goede kwaliteit voor de juiste prijs. Dochterlief was superblij.

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren