Super om zo eens te bestellen

Als medewerker v pipoos in België mijn eerste aankoop op de site is supervlug toegekomen dank u daarvoor

Ben er heel heel tevreden over en alles is goed verlopen zoals het moet

Snelle levering, accuraat

Niet alle producten op voorraad, maar meer dan voldoende keuze. Eenvoudig bestelproces, goede koop ervaring.

Ondanks de Corona toch nog snel gekomen.keurig een mailtje van tevoren gehad

Alles OK (op 1 klein detail na)

De verpakking was beschadigd bij levering. Verder alles prima in orde!

Heel snel en netjes afgeleverd. Top!

Goede en snelle levering. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de levering.

Uitstekend alles snel geleverd en goed verpakt

Na de bestelling online te hebben geplaatst , kreeg ik keurig een mail. En de spullen werden binnen een week geleverd.

Goede en snelle service

Top service!

Goede en snelle, begripvolle service!

Voor de eerste keer besteld online en zeer tevreden. bestelling kwam mooi optijd.

Ze hielden me netjes op de hoogte over het verloop.

Top! Niks op aan te merken...!!!

Snelle levering, goede service!

Goede levering

Ik ben altijd tevreden over de kwaliteit van pipoos en ook de bezorging is goed geregeld !

Beste winkel voor growing artists

Altijd snel antwoord en snel hulp aangeboden , kwaliteit van de spullen zijn ook altijd top! Raad het aan iedereen die geïnteresseerd is in artistieke spullen !

Pipo's was mijn redding toen het een totale Lockdown werd,voor mijn dochter die normaal in het Dagcentrum (op de dag is )was het mijn redding om toch on.line te kunnen bestellen,wat was ze blij met de gelpennen,als ze op zijn, bestel ik zeker nieuwe !ze zijn super goed. Dank u dat jullie on.line beschikbaar zijn. MVG Berlinde

Ondanks dat ik op de site niet kon betalen met een pipoos cadeaubon is dit via mail uitstekend opgelost. Pakketje was er snel ondanks de drukke tijd. Echt klasse!

fantastische eerste ervaring, zeker niet de laatste

ondanks deze turbulente en drukke corona-tjjden werd mijn bestelling netjes en op het afgesproken tijdstip geleverd.

Ook tijdens de corona crisis wordt er snel geleverd.

Gewoon top

Prima verpakt en snel.

Zeer goed verpakt en nog een leuke bijkomstigheid van puntensparen.

Duidelijk snel en correct behandeld en geleverd

Goede voorraad, duidelijk en overzichtelijk. Snel geleverd

Website, bestellen, communicate en levering, alles helemaal prima!

Geweldige service!!!

Een hele goede eerste ervaring.

Snelle correcte levering en zelfs de zegeltjes zaten erbij, top.

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren