Gemakkelijk en snel!

Alles gemakkelijk gevonden op de website en een snelle levering! Top!

Snelle levering, volgens verwachting. Net als het geleverde product.

Perfecte en snelle bezorging

Perfecte en snelle bezorging

Alles was perfect geregeld.

Zeer correcte uitvoering.

Zeer tevreden en ik zal nog wel bestellingen plaatsen. Zeer korte leveringstijd.

Mooi assortiment , aardige mensen

Goed!

Snel en netjes geleverd, groot aanbod, goede kwaliteit

Heel tevreden

Goede producten, snelle levering ,

Gewoon goed

Snelle verzending, producten goede kwaliteit. Niks op aan te merken

Prima. Snelle levering

Uitstekend product, snelle levering.

top

Goeie producten, snelle levering.

wel snel, maar levering had anders gekund

i.v.m. Corona niet naar de winkel gegaan, maar thuis 2 superdunne artikelen besteld er vanuit gaande dat het door de brievenbus zou passen. Levering ging lekker snel; binnen 2 dagen. Artikelen waren ook in goede staat. Echter met het oog op Corona, zou ik een andere verzendwijze hebben gekozen. Zoals gezegd hadden de artikelen makkelijk door de brievenbus gepast. Echter werd dit in een dik doosje verpakt. Zelfs dit had nog door de brievenbus gepast. Maar nee, DHL werd ingeschakeld. Zou bij mij aan de deur gebracht worden, gelukkig kon ik dit omzetten naar een afleverpunt. Ook op het afleverpunt waren ze verbaasd dat het geen brievenbus pakketje was. Kortom: tevreden over de artikelen, maar ik raad Pipoos (zeker in tijden van Corona) aan om na te denken hoe artikelen verpakt en verstuurd worden, zodat sociaal contact zo veel mogelijk voorkomen kan worden.

Veel keuze

Een website met ruime keuze, keurige en snelle levering

Snelle levering en goede service!

Goede aanbiedingen en bestellen ging vlug. Snelle levering en alles verliep goed.

Snel en goed bezorgd.

Ik had een goede ervaring met dit bedrijf.

Alles verliep vlot en correct

Goede ervaring!

Snelle levering, duidelijke website ook! Ik ben tevereden!

Corona tijd

Mijn bestelling laat in de middag gedaan en volgende dag al binnen ondanks de Corona crisis. Bedankt!

Ben blij met de haaknaalden

Kan goed ermee haken en snel bezorgd

Snel en goed geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd

Altijd snelle service, ook nu! En uitstekende kwaliteit!

Steekt met kwaliteit, service, verpakking, supersnelle bezorging (volgende dag) met kop en schouders boven alle anderen uit!!

Goef

Vlug geholpen

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren