Uiterst gelukkig en tevreden !!!

Ik ben uiterst tevreden ! Ik heb geluk dat ik meeste produkten heb besteld die ik eerder in de winkel heb gekocht in het verleden. De Pipoos spullen geven mij altijd Spark of Joy ! Ik ben een knutselaar en heb mijn eigen Youtube kanaal Fat Dandelions. Ik ben helaas nog klein en heb maar 10 subscribers. Ik heb al eerder Pipoos besproken op mijn kanaal. Altijd positief ! Feb 2020

Bedankt voor het goed afleveren van de artikelen die ik besteld hebt, het was weer zeer goeden dikke tien voor jullie.

Goeeeeeed

Snelle levering prima spullen!

Snelle bezorging, kwaliteit.

snel en goed

zeer snel in huis. alleen vond ik de grote dood wat overdreven

Gewoon makkelijk en goed.

Besteld via Internet. Na Email afgehaald in de winkel in Den Bosch.

Correcte afhandeling bestelling

Super behulpzame en vakbekwame medewerkers.

vlotte levering, degelijk verpakt, degelijke produkten

correct

Ik ben heel erg tevreden

Ik ben heel erg tevreden Heb geen opmerking

Helemaal tevreden

Hier gevonden wat ik zocht, en het was lekker snel bezorgd. IK ben zeker tevreden met de service van Pipoos!

Heel tevreden

Na heel internet afgezocht eindelijk gevonden wat ik zocht. Snelle levering, achteraf betalen, helemaal top.

heel tevreden

snelle verzending en zoals op de foto al te zien is, het juiste model.

goede levering, precies wat ik wilde

Ik heb kleine waterverf napjes gekocht via de website. Een week later kreeg ik een mail dat ik het kon afhalen bij de gekozen winkel. Netjes verpakt. Prima service!

geweldig

snelle service

Super snelle levering

Super snelle levering top.

Zeer vlotte en correcte levering . Duidelijke informati.

Altijd goed bij Pipoos .

Tevreden! Beste service

Snelle levering betrouwbaar en vooral het beste spul

Wat ik zocht, heb ik bij jullie gevonden voor een schappelijke prijs en de levering was ook in orde.

Behulpzaam personeel.

Ik heb online besteld. Maar ik had een kado kaart. Dat werkte niet. Klantenservice gebeld en deze waren heel vriendelijk en legden ze uit hoe de procedure is. Producten waren supersnel in huis. Ook in de winkel nemen ze de tijd om uitleg te geven over de producten.

Duidelijke site en super snelle bezorging.

Heel positief

mijn ervaring met pipoos was zeer positief

ben zeer tevreden, bestellen ging makkelijk en duidelijk, bestelling zeer snel ontvangen, goed verpakt, het is prima bevallen

Geen negatief woord te bedenken

Snelle levering goed ingepakt en ook losse materialen te bestellen Voor ons geval losse pixelkleuren

Super service!

Er waren uiteindelijk te weinig van wat ik had besteld vertelde ze aan de telefoon, ik kreeg er daarom van de duurdere variant extra bij! Top service, snel, vriendelijk, goedkoop en goede kwaliteit producten!

Fijne winkel

Leuke producten van goede kwaliteit en voor een mooie prijs. Ben ook goed geholpen zowel bij bestelling online als ook in de winkel. Zeer tevreden dus.

Leuke, creative winkel

Je kan voor diverse creativiteit bij pipoos terecht.

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren