Overzichtelijke site, snelle levering.

Fijne winkel!

Prima en snelle verzending

Uitstekende service

Alles netjes en op tijd ontvangen.

Keurig verpakt en snelle verzending.

Keurig verpakt en snelle verzending.

Pipoos is betrouwbaar, online bestellen gaat snel gemakkelijk en de levering super snel, vandaag bestellen morgen in huis!

fijne winkel, prima klantenservice, snel

niets aan toe te voegen

Gekregen zoals besteld. En ik had een verkeerd schrift besteld wat uiteindelijk veranderd kon worden wat super fijn was!

Levering zoals beloofd, netjes verpakt.

Prima service en levering zoals afgesproken Leuke bijkomstigheid is dat je met de zegels kunt sparen voor korting

snel en correct

vlugge levering en zegeltjes

Goede producten en snelle levering.

Lijmpatronen zijn van prima kwaliteit.

snelle en correcte levering

Alles oke!!!

Alles is goed verlopen van bestelling tot het afhalen in de winkel

Een zeer snelle en correcte levering

Een correcte en vlotte levering.

Gemakkelijk te bestellen . Vlotte afhandeling.

Mijn vraag is volledig beantwoord en naar volle tevredenheid afgehandeld.

Snelle levering, products precies zoals verwacht

Snelle levering, products precies zoals verwacht, niets op aan te merken.

Snelle levering, goede communicatie

Ik had heel snel naaimachinegaren nodig en was niet in de gelegenheid naar een winkel te gaan. Voor het eerst garen online besteld en dat was er de volgende dag al. Daarvoor hoefde ik geen afspraken af te zeggen en kon ik gewoon met mijn project aan de slag. Ik vond het wel jammer dat ik daar zo veel verzendkosten voor moest betalen en besloot er nog wat borduurgaren bij te bestellen, mijn dochter had zwart DMC-garen nodig. Dat wordt online via Pipoos helaas niet apart verkocht. Ik ging naar Pipoos.nl omdat ik mij herinnerde dat op de deur van de winkel in de stad stond dat je daar 24/7 kon winkelen. Maar in de winkel wordt veel meer verkocht dan online. Maar goed, ik had gevonden wat ik zocht, dus ik was al met al dik tevreden.

Geweldig snelle levering ook

Ruim assortiment snelle levering leuke folder en spaarkaart erbij 👍

Product goed geleverd alleen snapte ik niet dat een stift hellemaal in een doos mmkoet worden opgestuurd. Had ook in een envelop met bubbeltjes plastic gekunt.. MAAARR wel heel netjes geleverd!

Super leuke producten

Ik heb er voor de eerste keer bestel en zag er super uit

Geweldige

Fantastische service en levering. Je word netjes op de hoogte gehouden van je bestelling.

Doen wat beloofd wordt!

Valt weinig aan toe te voegen: gemakkelijk online te bestellen en vlot , op tijd geleverd!

snelle goede levering

Snel van voorbeeld naar surprise

Ik vond jullie website omdat er een voorbeeld op staat van de kerst-surprise die ik wilde maken. Met 1 knop voegde ik alle producten in het mandje en de volgende dag kon ik beginnen met knutselen.

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren