great service and a lot of variety in products

Pipoos staff are always so helpful and friendly. The store itself has quiet a good variety of products to choose from. Some products can bit a bit expensive though. Online shopping with the store is also very good - very fast service and products are always packaged well.

Ik was niet zeker of wat ik op de site gezien had exact overeenkwam met wat ik nodig had dus ter plaatse gaan kijken en heel goede uitleg gehad. Heel tevreden! Nadien extra materiaal besteld via de website.

Vlotte bestelling en betaling. En bovendien werd mijn pakje daags nadien al geleverd.

Gewoon geweldig!

Ik raad dit zeker iedereen aan, werkt geweldig en was super snel geleverd. Precies wat ik nodig had :)

Alles naar wens!

Vlotte levering. En er zat zelfs een spaarkaartje en een zegel bij voor hun spaarsysteem. Fijne winkel, waarbij je veel details kunt zien en aanklikken als je besteld.

Alles perfect geleverd en afgehandeld

Op zondagavond besteld. Op dinsdagmiddag geleverd in het tijdsblok dat mij het best paste.

Prettig winkelen en fijn om achteraf te kunnen betalen. Prima

Om voor 2 snijmesjes helemaal naar de ceintuurbaan te moeten gaan vanuit monnickendam is in deze bloedhitte is geen doen.

Goede winkel!!

Levering vertraagd

Het pakketje zelf was verzorgd, alles goed en zorgvuldig verpakt, alleen liet de levering langer op zich wachten dan gepland. Het zou eerst op de vooraf aangegeven dag geleverd worden, maar in de loop van de ochtend werd het teruggestuurd naar het verdeelcentrum, zonder enige reden op te geven. Uiteindelijk kwam het bijna een week later pas toe en bleek dat het adres eerst verkeerd op het label afgeprint was.

Snel en met zorg de artikelen ontvangen.

Nu al een paar maal besteld via de webstore. Zeer prettig afgehandeld. Overigens de medewerkers in de winkel zijn ook altijd aardig en behulpzaam.

Pakketje kwam in perfecte staat. Meer vraag ik niet :)

Een fijne site om spullen te bestellen wordt altijd netjes afgehandeld en op gestuurd en je hoef nooit lang te wachten op je spullen

Zeer adequate webwinkel

Snelle levering, correcte inhoud en verpakking

Afgehaald dat ging goed, ze zijn altijd vriendelijk. Snelle levering en fijn dat dat gratis is

Afhaalcode nodig bij afhalen bestelling.

Bestellen lekker makkelijk en snel online, en af te halen in de winkel in de buurt. Prima! Eén van de dames achter de balie had denk ik een minder gezellige dag. Ik was daar voor de allereerste keer voor het ophalen van mijn allereerste bestelling bij Pipoos. Dan heb ik nog geen idee van hoe dat in zijn werk gaat bij Pipoos. Blijkbaar bestaat er zoiets als een afhaalcode die in het kassasysteem moet worden ingevoerd als je een bestelling afhaalt. Daar werd ik op niet heel vriendelijke toon door een medewerkster op gewezen. Jammer en vooral erg onnodig. Tip aan Pipoos: afhaalcodes hebben ze bij andere winkels ook niet (modewinkels, etc), dus waarom wel bij jullie??? Schrappen en op naam/adres/tonen afhaal-email op mobiel mee laten nemen.

Snelle levering goede service

Snel geleverd netjes verpakt.

Goede, snelle levering.

Produkt voldoet aan de verwachting.

Prima webshop

Ik zocht een aantal knutselspullen, die vond ik bij Pippoos. Besteld (mits voor een bepaalde tijd) en ik had het gelijk de volgende dag al in huis! Dat noem ik service.

Super snelle levering mooi product

Super snel Mooi product

Voor een brievenbuspakje hoef je niet thuis te blijven.

Mijn bestelling was er, keurig ingepakt, op de tijd die was aangegeven. Als duidelijk was aangegeven dat het een brievenbus pakje was dan had ik niet thuis gebleven.

Zonder problemen verlopen goed verpakt en verstuurd

Heel tevreden

Een super vlugge levering..echt top

Niemand anders dan pipoos

Pipoos heeft alles wat je zoekt. Iedereen die klaagt over verzendkosten en de duur van overkomst moet beseffen dat pipoos de overkomst duur van de pakketten (vaak) niet in de hand heeft, dat probleem ligt bij de vervoerder. En andere giganten hebben misschien gratis verzending op al hun producten, maar dat betekend niet dat pipoos daar toe in staat is. Ik koop en bestel alleen nog maar bij pipoos. Het liefst ga ik naar de winkel toe, voor het blije gevoel dat ik van de winkel krijg en omdat ik niet wil dat de fysieke winkel verdwijnt omdat er alleen nog maar online wordt besteld. Bedankt pipoos!

snelle levering.

snelle levering, goed verpakt. Wil graag toch een keer naar de winkel. lekker snuffelen

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren