Pluspunten

De suprise-ideeën zijn erg leuk en creatief, ik heb er veel plezier mee gehad tijdens het maken. Erg leuk

De surprise-ideeën kunnen tot de €90,- oplopen(redelijk duur voor een surprise)

Pluspunten

Redelijk snelle levering, nette producten

ik vond het pakje veel te groot voor het product

Pluspunten

goede service, vlot geleverd

Pluspunten

Veel leuke spullen.

In de winkels mag de voorraad wat actiever worden aangevuld. Soms is hetgeen in de folder staat niet voorradig in de winkel. Ik wist niet wanneer de bestelling binnenkwam.

Pluspunten

Goed assortiment. Snelle levering.

Pluspunten

Prima alles goed verlopen

Pluspunten

snelle service

n.v.t.

Pluspunten

Super leuke surprise tips

Pluspunten

Snelle levering. Tevreden

Pluspunten

Prima. Levering snel!

Pluspunten

Vlotte aflevering en vlotte afhandeling na vraag over cadeaubonnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen. Wel prijzig

Pluspunten

Snelle levering , en probleem correct en snel op gelost !!

Pluspunten

snelle verzending goed dat jullie bellen als iets niet geleverd kan worden, en daar dan weer snel op reageren. Top.

Een aantal items die ik wilde kopen, waren niet op voorraad. Het zou handig zijn als er vermeld stond wanneer ze wel weer geleverd kunnen worden.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Mooie en degelijke spullen

Ik vind de prijs vaak best hoog

Pluspunten

Klantvriendelijkheid

???

Pluspunten

Goede producten. Snelle levering.

Pluspunten

Ken het bedrijf al lang zeer correcte firma

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte afwikkeling

zoeken op de site kan beter. niet alles wat ik nodig had, was voorradig. bij 1 pakje dierenogen 8 mm zaten 2 kapotte oogjes.

Pluspunten

Veel keus en super snel geleverd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een grime masker gekocht bij Pipoos. Ik heb relatief veek geld moeten betalen voor mn product, en het was nog slechte kwaliteit ook! Lelijk uitgesneden en scherpe randjes. Ook heb ik lang moeten wachten op mn levering, ik heb het in de winkel laten bezorgen ivm de verzendkosten daarna heb ik nooit een mailtje gehad dat ik het kon komen ophalen, ze hadden echter wel gezegt dat ik die zou krijgen! Ik heb uiteindelijk zelf gemailt en toen kon ik hem ophalen. Toen werd er jammergenoeg wel nog een probleem gemaakt in de winkel want ik had geen ophaal code die in het mailtje had moeten staan.

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren