Pluspunten

Super snelle afhandeling van mijn bestelling en de volgende dag al in huis!

Pluspunten

Snelle verzending. Overzichtelijke website! En leuke artikelen.

Geen!

Pluspunten

Op de hoogte gehouden worden ivm pakket

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat de spullen wel online te bestellen zijn

Dat de winkel hier in Emmen het "niet kon leveren"

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

hele vlugge levering , hebben alles wat ik nodig heb ,het web is zeer overzichtelijk, maar jammer dat de btw wat hoog is , alles is ook heel goed in gepakt

jammer dat de btw wat hoog is

Pluspunten

Zeer snelle levering, goed verpakt, duidelijke website.

Pluspunten

Vlugge levering

Product niet voorradig

Pluspunten

Kwalitatieve producten, ontzettend snelle levering waarbij de punten voor de klantenkaart netjes toegevoegd worden. Super!

Pluspunten

Snelle levering en goede verf

Pluspunten

Snelle levering. Spaarzegels worden gewoon met de bestelling meegestuurd.

Pluspunten

Was de eerste keer mijn online bestelling. Netjes verpakt en op tijd afgeleverd.

Op dit moment niet.

Pluspunten

Vlugge levering en vlotte afhandeliing.

Pluspunten

Handig , alle artikelen op voorraad

Pluspunten

Groot en mooi assortiment, bestelling was zorgvuldig verpakt en werd snel geleverd

Pluspunten

Nooit problemen met levering, alle spullen zitten netjes in een doos en alles is altijd op tijd. Assortiment is ruim en duidelijk opgezet.

Pluspunten

Geen gedoe, helder en duidelijk

Kan niets bedenken

Pluspunten

Fijne producten, veel producten en snelle levering

Als ik niet thuis ben, probeer het dan bij de buren en niet op een andere dag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige winkel om te komen en te bestellen. Helaas hebben ze niet een heel groot assortiment in de winkels, dus fijn dat je ook online kunt bestellen. De levering is vlot tenzij DHL weer eens vertraging heeft. Een bestelling die volgens mij ook door een brievenbus past (1 stift en 2 velletje papier) wordt toch ook via DHL verstuurd en dat vind ik jammer. Verder zijn ze niet goedkoop maar ook niet heel duur, kijk en vergelijk. Leuk is dat je zegeltjes krijgt om voor korting te sparen.

Als iets door de brievenbus past stuur het dan niet als pakketje op. Aangezien ik ook niet moet tekenen voor ontvangst bied het ook geen echte garantie dat het ook goed bezorgd wordt. Als het mogelijk is zou ik wel een uitgebreider assortiment willen zien. Vooral in de winkels hebben jullie van alles een beetje en dat is jammer. Of de optie dat het in de winkel besteld kan worden is misschien een idee.

Pluspunten

Duidelijk website en snelle leveringen.

Pluspunten

Altijd leuke creatieve spullen. Snelle levering.

Pluspunten

Prima site, producten makkelijk te vinden en makkelijk online bestellen. Fijn dat er een mail komt wanneer het in de winkel opgehaald kan worden.

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren