lastig om je gift cards in te leveren on line: eerst betalen, dan email versturen, dan je geld terug

Duidelijke omschrijving op de website, keurig verpakt en op tijd geleverd.

Fijne artikelen

Onze dochter van 10 is helemaal weg van haar hobbyhorse en ze vindt het dus helemaal geweldig dat Pipoos nu zo veel leuke spulletjes daarvoor heeft.

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Helemaal top!

Hele snelle levering. Spullen precies zoals verwacht.

Snelle levering direct aan de slag

Super fijn dat de levering zo snel is gegaan. Ik had een week verwacht maar was blij verrast dat de artikelen er de volgende dag al waren.

Hele leuke crea winkel

Goede site, snelle afhandeling en prima communicatie. Zal zeker hier weer bestellen!

Prima verlopen, mooi garen!

Heb bolletjes garen besteld. Kende het garen al, en kleuren kwamen goed overeen met de kleuren op de site. Niks op aan te merken.

Mooie duidelijke website goede levering. Betrouwbare website en winkel. Kom er voor al mijn hobbyspullen.

Geen problemen met de bestelling en alles goed kunnen vinden op de website. Bestelling ook goed ontvangen.

Keurig en snel geleverd

Mooi product. Zeer tevreden!

De volgende dag al levering!

Nette levering

Order snel geleverd en compleet naar verwachting. Ik ga hier zeker weer bestellen

Top bedrijf

Keurig optijd verzonden en goede materialen

Super goed!

Ik heb voor de eerste keer via hun site besteld. Alles was goed verpakt en snel geleverd. Ook kan je is de webshop alles makkelijk vinden.

Op tijd netjes geleverd

Op tijd en netjes geleverd

Niets op aan te merken

Alle producten netjes verpakt en snel geleverd. Kids waren helemaal in hun sas met de krijtstiften in neonkleuren en de Chameleon stiften (die in een mooie aanbieding waren). Ga zo door!

Goede ervaring, fijne producten.

Het allerleukste vind ik natuurlijk om gewoon bij een pipoos winkel naar materialen te zoeken en inspiratie op te doen, maar met de lockdown was de webwinkel een prima alternatief. Ik was blij te vinden wat ik zocht, ook items die bij de winkel bij mij in de buurt meestal niet liggen. Vond het wel jammer dat er ook veel producten uitverkocht waren en het viel me op dat een aantal producten die ik normaal gesproken wel in de winkel aanwezig zie, niet op de webwinkel stonden. Mijn pakketje werd vrij snel geleverd, netjes ingepakt, dus ben sowieso blij met mijn aankoop.

uitstekende service

Had contact opgenomen met de klantenservice, ben heel snel en goed geholpen.

Mooie spullen, snelle levering!

Ik heb besteld, kreeg een snelle levering en het is een mooie houtbrander. Ik ben zeer tevreden!

Snelle bezorging, genoeg keuze in assortiment. Enige nadeel is dat niet alles op voorraad was dus er maar een beperkt aantal van besteld kon worden

Viel tegen

Er werd gezegd wol maar het is akryl en dat vond ik niet zo goed als je wolkenkrabber en het is het niet.

Snelle levering en fijne producten

Snelle levering door pipoos en een breed aanbod van producten :)

Snelle levering, kwalitatief goed materiaal

De bezorging was erg snel. Het materiaal is altijd heel goed. Af en toe een leuk item in de Sale, wat het nog leuker maakt om creatief bezig te zijn

Snelle levering van mooie producten

Duidelijke website, goede product weergave.

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren