Duidelijke site en snelle levering

Fijne site, overzichtelijk. Er staan nu heel veel suprise ideeën op de site, met daarbij heel duidelijk de handleiding hoe te maken en wat je nodig hebt. De bestelling werd de volgende werkdag al bezorgd

Snel en effectief.

De bestelling en betaling verliepen soepel. Ook de bezorging was zoals beloofd de volgende dag. Zelfs aan de zegeltjes met spaarkaart was gedacht, super!!

Ik had als verjaardagscadeau voor iemand een bon besteld, wilde dit eerst niet doen omdat er 3,95 verzendkosten bij komen. Dit vind ik er veel voor een bon. Uiteindelijk een actie gevonden waardoor er geen verzendkosten bij kwamen. Volgende dag geleverd! Top!

Snel en keurig

Prima webshop Van alle stappen ontvang je netjes een mail en snel geleverd. ik heb Pipoos aan mijn favorieten toegevoegd

Mooi assortiment en snelle levering.

Het assortiment is heel uitgebreid, prima prijzen en vlotte levering.

snel en makkelijk

Selle service. Top!!

Super leuke website

Wat een leuke website. Mijn dochter is verliefd op alle artikelen

Niets op aan te merken

Na dat ik een bestelling had geplaatst nam iemand gelijk contact op om te melden dat iets er niet was. Ik had daarna een keuze.

Bijna alles wat ik nodig had heb ik kunnen vinden op de website! En voor een leuke prijs :) En het was snel binnen!! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Inderdaad voor 20,00 uur besteld en de volgende dag in huis, prima want ik plaatste de bestelling om 19.45 uur

Snelle zending van de bestelling.

Goed en duidelijke digitale catalogus. Snelle verzending. Bestelling netjes verzorgd verzonden.

Snelle bezorging en netjes verpakt

De bestelde artikelen werden heel snel bezorgd en waren netjes verpakt.

snel geleverd en aangenaam om te bestellen

Ik vond het interessant om deze website te ontdekken. Er was een snelle levering waarvoor mijn dank en het zal niet bij deze bestelling blijven.

Snelle levering, als in orde

Ik kan altijd makkelijk bestellen. Alles klopt altijd en de dag erna al binnen, dat is zo fijn als je aan het pixelen bent en je kan niet verder. Super, zowel de winkel als online.

Snelle levering, goede prijs

Na vergelijking met andere sites was het toch goedkoper (met verzendkosten bij) dan bij de concurrentie. Altijd zeer tevreden van Pipoos! Lekker bakgerief!

Snel en netjes

Snelle bezorging

Overzichtelijke website, bestelling en levering

Snel en goed verzorgd. Tot mijn verrassing zat er zelfs een spaarkaart in!

Binnen een uur was mijn bestelling al verstuurd.

Klantvriendelijk

Snelle bezorging en vriendelijke mensen

TOP

Super snelle levering, zeer goede kwaliteit. gewoon gewelig.

Goede service en snel ontvangen voor een mooie prijs

Duidelijke website Snelle levering In goede staat ontvangen Goede prijs

Prima producten en snel geleverd

De spulletjes die ik besteld had waren precies zoals verwacht. Ze waren netjes ingepakt en ik heb het bezorgmoment van DHL zelf kunnen aanpassen naar een tijd waarop ik thuis was, ideaal!

Super !

Snelle levering en een duidelijke website

GOED

Middelweg 8 C

5353CA Nieuwkuijk

073-5131999

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren