Uitstekend!

Uitstekende dienstverlening!

Snel ontvangen en naar verwachting. Groot aanbod ook, fijn!

Voor 't eerst online besteld; voor herhaling vatbaar!

Wat een uitgebreide en goede site! Het brengt je op ideeën. Heerlijk kunnen shoppen daar en weer heel wat materiaal kunnen aanvullen. Snelle en correcte bezorging. Zelfs de zegeltjes ontbraken niet.

Alles ging prima snelle levering dus toppie

Super service!

Hele fijne winkel met een duidelijke site. Snelle levering en je word prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Zeker een aanrader!

Was een goede service, vlotte levering

veel keuze en prijzen vallen goed mee!

Gips besteld, supersnel geleverd

Supersnelle Afhandeling bestelling

Goed verpakt , snel geleverdp

Alles top

De bestelling was prima en snel verlopen, net zoals je het zou verwachten.

Top, vlugge levering.

De bestelling is altijd compleet , en ook heel vlug geleverd .

Super goed geholpen

een goede klantenservice

Goed en snel en niet te duur

Goed en snel en niet te duur

Geweldige producten en service

Het was een top ervaring. Kleine presentjes en zo verzorgt ingepakt. Het was super snel geleverd. Absoluut een aanrader.

de afhandeling is super

maar d website is hopeloos, het kostte me 5 uren voor ik een (grote) bestelling geplaatst had!!!

Snel en goedkoop!

Snelle levering, leuke spullen.

Is prima

Snelle en prettige afhandeling

Had ‘s avonds n kado bon besteld. Deze kwam de volgende morgen, keurig netjes met een kortingsbon erbij.

Alles goed

Makkelijk en mooi

Website valt makkelijk te besturen waardoor het bestellen ook makkelijk gaat. Ook worden de pakketten netjes afgeleverd.

Snelle levering en goede producten

Ik heb online een bestelling gedaan en dat ging allemaal prima tot het afrekenen want dat wilde ik doen met een pipoos cadeaukaart. En dat gaat dus helaas niet direct. Dat vind ik een gemiste kans! Want er kan wel besteld worden met een vvv cadeaukaart?! Alles is gelukt en goed verlopen maar dit is wel een punt waar ik vooral in deze (Corona) tijd graag een oplossing voor had gezien!

Zowel in winkel als online aangenaam winkelen!

Zowel al in de winkel als online geshopt bij Pipoos. Heel aangename ervaring. Ruim assortiment, snelle levering indien via online shop. In de winkels (ik ga steeds in Gent) heel vriendelijk personeel! Een aanrader.

Snel en goed

super goed en snel