snelle levering en netjes verpakt

Ik was heel erg blij met mijn pakketje en met mijn spullen. de levering was snel netjes verpakt en de artikelen zo zoals ze waren afgebeeld. leuk om te bestellen. gezellig.

Tevreden

Twee keer besteld bij Pipoos en ben tevreden. Bestellen en afrekenen is simpel. Bestelling keurig verpakt en binnen een dag in huis. En het belangrijkste, het bestelde product bevalt prima.

Geweldige winkel!

Ik ga graag naar Pipoos. Ik vind het personeel super behulpzaam en enthousiast. Ze zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken met een project. Voor mijn portemonnee is het wat prijzig maar daar krijg je ook echt kwaliteit / service / keuze / plezier voor terug. Als het binnen mijn mogelijkheid ligt, ga ik zeker naar Pipoos. Dus voor de prijs kwaliteit verhouding zou ik zeker Pipoos aanraden. Ik vind het een super winkel en ik kom er bijzonder graag. Ik ga altijd met een goed gevoel de winkel uit.

Snel geleverd en netjes verpakt, daar kan je vaker bestellen

Netjes

Een super mooi netjes verpakt product. Zeker voor herhaling vatbaar vaker online te bestellen

Bestelling Soepel verlopen, product is precies wat wij zochten. Nu gaan we tie-dye ‘n!

Snel en kwaliteit

Mijn bestelling bij Pipoos was er de volgende dag al, super snel geleverd dus. De bestelling was goed beschermd ingepakt en ik was verrast door de spaarkaart met stickers die meegeleverd was. Heel handig om te sparen als je een actieve hobbyist bent die vaker dingen besteld!

Snelle levering!

Super snel geleverd!

Ben blij

Netjes geleverd.

Ik had een bestelling met fimo klei. Over de 'leather look' ben ik niet tevreden. Eindresultaat verschild niet met de fimo soft variant. Het bestellen ging gemakkelijk, de site in gebruiksvriendelijk. En mijn bestelling werd snel geleverd. Over Pipoos zelf ben ik zeer tevreden!

Perfect!

Ik voel me als klant gewaardeerd. Pakket was snel geleverd, mooi ingepakt met loyaliteitskaart en kortingsbon! Top service!

Hoge score voor een professionele aanpak

De levering, iets trager door corona, viel erg goed mee. Het artikel voldoet 100% aan de beschrijving op de webshop.

Vlotte levering

Niets op aan te merken

Snelle service en kwaliteit producten

Het pakketje kwam de volgende dag al aan, alle producten waren aanwezig en nu een week later heb ik zal meerdere malen gebruikt en bevalt zeer goed.

Eenvoudig besteld en correct geleverd

Eenvoudig bestellen via hun webshop. Correct en snel geleverd. Zelfs in Corona tijd

snelle levering, slechte ballonnen

Bestelling werd supersnel en netjes geleverd. Alleen de bestelde ballonnen waren van slechte kwaliteit. We hadden een cijferballon (opblaasbaar met een rietje) die lek was en een happy birthday ballon die leegliep. Er zat ook geen opblaasrietje of stokje waar je hem op zet bijgeleverd.

Zeer vlotte, goede levering

Bestelling was compleet geleverd! Zelfs de spaarzegels zaten erbij. Top service!

Goed service

Breed assortiment, goede service, snelle levering!

mijn ervaring was leuk

mijn ervaring was leuk en fijn dus kom zeker nog een keer terug

top

ruime keus, snelle levering. Wel een heel erg grote doos voor 2 borduurringen.

Alles in assortiment ik hoop dat de Winkel in alexandrium snel open gaat

Prima service!

Ondanks de coronadrukte snel geleverd. Netjes verpakt en geen onnodig plastic:-)

Snelle en adequate levering.

Alles perfect verlopen. Snelle en adequate levering. Er was 1 product niet voorradig. Geld werd enkele dagen er na teruggestort. Uitstekende communicatie over verloop van levering.

Snel en alles zat erin

Snelle levering en compleet.

Vlot en correct

Vlotte en correcte levering