Snel geleverd, fijne prijzen.

Geweldig!

Bestelling zoals omschreven en snelle levering!

Snelle verzending en goeie service!

Alles was precies zoals ik gehoopt had

Snelle levering!

Tevreden met snelle levering en heerlijk creatief aan de slag nu!

Fijne website, snelle levering

Fijne website, snelle levering

Mooie kwaliteit papier, keurig verzonden.

Mooi zijde papier in alle kleuren en A2 formaat karton besteld. Keurig verpakt en snel geleverd.

Top klantendienst!

Ik was te snel geweest met mijn bestelling te plaatsen en nam contact op met de klantendienst. Als ik die dag nog een extra bestelling deed legden ze het samen en moest ik geen extra verzendkosten betalen. Ze hielpen me meteen verder! Echt top!

Goede ervaring

Zeer uitgebreid assortiment. Goede kwaliteit materiaal en erg snelle levering.

Het was snel gegaan met bestellen

Ik had alles kunnen vinden en het was snel gegaan dat me bestelling er was ik ben er blij mee

Goed aangekomen en ziet er precies uit als op de foto!

Ik heb het goed en netjes ontvangen. Goede kwaliteit ik was even bang dat het super dun tekenpapier was maar het is net iets dikker dan normaal papier van een A4 formaat.

Ik heb de bestelling al heel positief ervaren. Was een snelle levering. En ook netjes verpakt

Alles perfect.

Na het bestellen, volgende dag al geleverd. Alles was in orde. Goed verpakt. Zij maken waar wat ze beloven. Een dikke aanrader.

Als nieuwe klant super tevreden!

Heel snel mijn bestelde artikelen geleverd gekregen. Netjes verpakt TOP

dit keer niet goed

altijd goed geweest. Dit keer zat alles door elkaar en waren er pixelmatjes bij waar een aantal pixels uit waren waar door ik misschien te kort gaat komen, jammer ben dat helemaal niet gewent van jullie.

Ruim assortiment, snelle levering

Ik was al meerdere dagen op zoek naar iets, eindelijk vond ik het bij Pipoos

Aangenaam verrast

1ste keer online gekocht en aangenaam verrast! Snelle en correcte levering zonder enige beschadiging van de producten. En er zaten zelfs kevertjes voor de klantenkaarten ingesloten.

Supersnel!!

Besteld, volgende dag de levering

Snelle levering en goede kwaliteit artikelen

Snelle levering en de wol die ik kocht is helemaal goed.

Tevreden

Snel, en goede prijs kwaliteitverhouding

Goede kwaliteit, snelle levering

Ik heb een aantal bollen wol gekocht voor het haken van een deken. Ik ben heel tevreden over de snelle levering! Er waren wel een aantal artikelen niet meer op voorraad die ik graag had willen bestellen, maar dit is ook begrijpelijk met de coronacrisis.

Leuk antwoord op mail met suggestie

Ik kocht Strijkparels van het merk Hama. Had echter kleuren die ik graag wilde maar kon moeilijk oordelen welke benaming welk kleur precies is. Na mijn mail met de suggestie om het nummer die Hama gebruikt toe te voegen aan de benaming zijn er al verschilende benamingen aangepast. Ik kreeg ook een mail terug met een bedankt voor de suggestie we maken er werk van.

perfecte bestelling gehad

Besteld en snel en goed aangekomen

Was verzorgt.

Levering netjes ingepakt en op tijd geleverd Levering beantwoordt aan de vraag

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA