Leuk, praktisch, veilig, verzorgd!

Het was de eerste aankoop die ik deed bij Pipoos & ik ben zeer tevreden dat ik deed! De wachttijd was in coronatijd onbegrijpelijk kort! Stevig & veilig ingepakt + geleverd ad deur, wat e luxe!

Vlotte, correcte service!

Alles verliep heel vlot en netjes.

Prima service en producten, kan milieuvriendelijker.

- goede service - website geeft duidelijk aan welke producten wel/niet op voorraad zijn: belangrijk - geen 5 sterren want ik zie nog geen ecologische producten terwijl die al wel op de markt zijn. Zoals allerlei soorten verf, boetseerklei, alternatieven voor plastisch voorwerpen, schoonmaakmiddelen voor kwasten etc. Biedt klanten die alternatieven. - Ook de verpakking kan milieuvriendelijker.

goede duidelijke service, correct bezorgd, aangename online koop ervaring.

product was wel nogal beschadigd en stond wankel in zijn pot.

Super snel

Geweldig assortiment en super snelle regeling

TOP !

overzichtelijke produktenlijst en levering uitstekend uitgevoerd door Bpost !

Prima verzorgd, lekker snel bezorgd.

Zie bovenstaand.

Ondanks de corona crisis snel in huis.

Vlotte levering

Zeer vlotte levering ondanks de Corona maatregelen.

Snel geleverd en tevreden over kwaliteit. Alleen DHL doet weinig moeite om je adres te vinden en leveren gewoon standaard bij de buren, ook al ben je thuis. Maar daar kunnen jullie verder niks aan doen.

Snelle bezorging, product zoals beschreven

Super snel

Ik had mn ontbrekende kleurtjes in 2 dagen binnen. Erg goed geregeld.

Zeer goede service

Ik woon in het buitenland en had een paar vragen. Er werd door klantenservice snel en vriendelijk op gereageerd. De bestelling die gedaan was was de volgende dag al in ontvangst genomen door het opgegeven adres. Dankuwel voor de goede service

Snelle levering ondanks corona crisis, duidelijke website

Heel fijn snelle reactie snelle verzending

Prettig, Betrouwbaar, Snelle reactie, Duidelijk, Snelle verzending,

Mooie spullen, snel geleverd !

Fijn dat ik schilderspullen die ik nodig had kon combineren met bakmixen. Het is duidelijke site, alles is goed te vinden. De prijzen zijn normaal. Ik kon betalen met een VVV bon die ik voor mijn verjaardag had gekregen en ik had alles snel in huis.

Snelle levering, goed verpakt 🙂

Bestellen ging eenvoudig via de website. Bestelling was snel in huis.

Ik maakte een foutje tijdens het bestellen, het probleem werd gelijk opgelost door jullie.

Super snelle levering met kleine attentie erbij

Heel goed en stevig verpakt en leuke verrassing , klein maar zeer attent

geweldig goed

Mijn mandala kleurboeken zijn supermooi en mooi op tijd,ze zijn voor een verjaardag en ze zijn super, mijn ervaring met pipoo's is altijd TOP

Snelle levering!

Producten zijn soms iets vaag omschreven, en een foto van bijvoorbeeld de punt van een pen (of brush pen) kan daarbij helpen. Ik merkte dat dit niet bij elk product zo was. Verder was alles naar wens, snelle levering en top producten zoals altijd :)!

Snelle service en bezorging, duidelijke site, ik hou daarvan.

Een site met ruime keus die had wat ik zocht en het ook nog eens supersnel bezorgde, meer kan een diy-mens zich niet wensen.

Dik in orde

Snelle levering, alles keurig in orde.

Snelle levering!

Geen klachten.