Niets op aan te merken. Alles zat er in wat ik besteld had. En zeker is deze tijd van Corona crisis. Vlotte bestelling en vlotte levering. Wat zeer leuk is dat de kids weer konden verder knutselen!

Is een leuke winkel super

Kralen

Goede en op tijd geleverd

Besteld en volgende dag in huis!

Zeer goede kwaliteit

Spuitbus direct dekkend

Zeer snel geleverd

Ondanks quarantaine werd onze bestelling zeer snel en zoals vooraf op website aangegeven, geleverd. Producten volledig in de lijn van onze verwachting. Mooi en zorgzaam ingepakt!

Snelle levering en zelfs extra korting

Mijn bestelling werd super snel geleverd en ik kreeg ook nog eens 10% korting op mijn volgende bestelling! :)

Netjes verpakt en snelle levering. Super blij mee

Prima op tijd

Niets op aan te merken!

Snel geleverd en klantvriendelijk!

Tevreden klant

Snelle levering en gratis terugzending. Terugbetaling in orde na een dikke week. Misschien enige werkpunt is een meer ecologische pakketopvulling, bv. composteerbare opvulchips.

Super snelle levering top

Overzichtelijke site. Ontzettend veel keuze. Snelle levering.

Pipoos is altijd fijn

Het was een hele klus om alles bij elkaar te zoeken op de site gewoon omdat er heel veel producten zijn. 1 minpuntje... ik had alles bij elkaar en toen gingen we eten hier in huis... Wanneer ik klaar was had het programma blijkbaar beslist dat het te lang geduurd had en kon ik helemaal herbeginnen... niet zo fijn.

Snelle en correcte levering

Snelle levering en correcte levering. Duidelijke website en m.b.t. mijn bestelling niet duur. Zeker aan te bevelen.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Levering was snel. Producten zijn kwaliteitsvol. Ook super leuk om een spaarkaart mee te krijgen. Is een fijne extra.

makkelijke site en prima prijs

Mijn artikel had ik zo gevonden, prijs is niet of niet veel hoger dan andere aanbieders. Levertijd was iets langer dan verwacht, kreeg al snel een berichtje dat het pakket klaar lag, maar daarna duurde het nog 3 dagen.

Supersnelle levering, keurig verpakt.

Ik was aangenaam verrast door de snelle levering van mijn bestelling.

Perfecte uitvoering

Correcte uitvoering, tijdig afgeleverd, zeer goede staat

prima afgehandeld.

Ondanks de Coronacrisis, is pakketje keurig op tijd bezorgd. Geheel vlgs track and trace

de bestelling was op tijd binnen

De bestelling was binnen zoals beschreven alleen viel de inhoud wat tegen

Snelle levering en goed ingepakt

Ondanks de Corona crisis binnen 3 dagen mij pakketje binnen en netjes op de hoogte gehouden. Alles heel goed ingepakt zodat niets zou breken. Heel tevreden!

Leuke attentie

Levering iets langer dan normaal, vermoed ik (3 dagen) Er zat een kortingsbon en een spaarkaart in mijn pakket. Dat was een leuke verrassing

goed service en goede kwaliteit

pakje snel aangekomen zoals beloofd en goede kwaliteit

Snelle levering. Product voldeed niet helemaal maar daar kan Pipoos niks aan doen, verantwoording ligt bij fabrikant.

Binnen 1 dag werd mijn verf geleverd

8 Middelweg C