Vlotte levering van de mallen. De indeling om te zoeken zou makkelijker kunnen en het assortiment uitgebreider.

TOP snelle levering

Alles keurig netjes zoals besteld. Volgende keer bestel ik er weer. Ze zijn niet de goedkoopste. Maar leveren goede producten.

Makkelijke website en veel artikelen voorradig en scherp geprijsd

Overzichtelijke site. Snel geleverd

Alles oke bij jullie.

Goed,duidelijk en netjes afgehandeld

Duidelijke site. Snelle service,met de afhandeling bezorging

Voorraad kan beter en ook niet de goedkoopste.

Ik vind dat de voorraad beter kan qua hama midi strijkkralen. Pipoos is niet de goedkoopste maar levert goed en snel. Belangrijke kleuren als Zwart en sommige (huidskleur)tinten roze zijn (vaak) niet op voorraad en dat kan beter.

Duidelijke site, prima levering, artikelen volgens verwachting

Producten besteld en in winkel opgehaald om verzendkosten te besparen. Alles prima en aardig personeel (Hilversum). Valt wel op dat er weinig vernieuwing is op gebied van clear stamps en de voorraad sowieso erg mager is. Dan ga je naar de concurrent en dat lijkt mij niet de bedoeling.

gewoon goed

Goede overzichtelijke site, makkelijk om producten te bestellen. Het wordt ook netjes en snel geleverd en met de spaarkaart en zegels erbij super fijn! Ik zeg gewoon goed en dat is tegenwoordig heel bijzonder.

Goede levering

Mijn bestelling kwam snel aan. Mijn pakketje was volledig. Heel fijn dat ze online ook met een klantenkaart werken. Ook tof dat ik zo toch aan mijn white lines schriften kan komen! :D

Snelle levering en goede klanten service

De volgende dag was alles al in huis.

Naar verwachting en vlot geleverd

Blij met mijn bestelling, voldoen volledig aan verwachting

Super tevreden!!!

Zending en levering ok, zoals het hoort. Doe zo verder!

Snelle levering en goed ingepakt

Blij met mijn bestelling van Distress Oxides

Super snelle levering en wat een lief personeel in de winkel!

Heb mijn bestelling in Tilburg in de winkel laten leveren. Had nog wat vragen over de bestelling en ben super goed geholpen.

Uitgebreide keuze op duidelijke website

De breekbare spullen waren veilig en stevig verpakt. Binnen een dag had ik het in huis kunnen hebben, ware het niet dat DHL-bezorger het niet heeft afgeleverd, de eerste keer. Hij/zij heeft geen bericht achtergelaten. Ik zag bij track en trace dat er niemand thuis was... De volgende dag vond ik het pakketje in de wasbak van onze buitenkraan. De voordeur was waarschijnlijk te ver lopen.

Snel en netjes bezorgd

Snel en netjes bezorgd

Super snel geleverd ben er super blij mee. En een zeer snelle levering

Geen woorden voor

Snelle bezorging

Wel jammer dat er in de winkel een kleine voorraad is van inschuifhoezen voor scrapboeken

zeer tevreden

mijn eerste bestelling werd zeer snel en degelijk verpakt geleverd, dat wekt al een vertrouwen en ik zal zeker nog bestellingen plaatsen

Bestellen is gemakkelijk, bezorging en communicatie is prima. Spaarkaart en een presentje waren een aangename verrassing. Een verzoek om de volgende keer de maximale score te halen: biedt bij de bestelling de optie aan om het pakketje direct bij een afhaalpunt te laten bezorgen (aangezien ik lang niet altijd thuis ben).

In één woord SUPER

de orderverwerking is prima. Bij de bezorging is er iets mis gegaan, maar contact met de klantenservice in één woord super. Snelle reactie na mijn mailtje. Daar kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen.

Ben zeer tevreden.

Bezorging

De producten zijn helmaal cadeau. De bijlevering van de pipoopunten was een aangename verrassing. Tip: kies een andere bezorgdienst. Mijn ervaring is dat DHL keer op keer beweert dat er niemand thuis was terwijl wij dat wel zijn (ook geen 'gemistbriefje' in de brievenbus). De levering moeten we na de zogenaamde 2e poging (met hetzelfde verhaal) dan maar zien op te halen. Onhandig, zeker als je slecht ter been bent!

Zeer content

Kan nu eindelijk goed mijn daimontpainting zien zelfs als het al donker buiten is

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA