Goede service, ontevreden met product

Een bullet journal van Mijn Bullet Journal gekocht, snel geleverd, blij daarover. Echter is de product zelf matig, papier schijnt door!! Voor de eerste voor een beginner vind ik het prima maar wel jammer voor andere mensen. Was ook heel goedkoop, dat was fijn. Echter denk ik dat zij beter anderen kunnen hebben.

Aangenaam verrast

Via googelen bij deze winkel terecht gekomen. Groot aanbod. Vond direct wat ik zocht. Supersnelle levering.

Goede levering van de bestelling

Het bestelde artikelen is op tijd bezorgd en was netjes verpakt. De zegeltjes zaten er zelfs netjes bij!

Pakje was er de volgende eral. En de inhoud un perfecte staat. Dank U

Zeer goedservice

Ben al een aantal jaren klant van Pipoos en altijd zeer te vrede met hun.

Spulletjes zijn gemakkelijk te bestellen en netjes ingepakt in een (niet te grote) doos. Ik ben tevreden en zal zeker nog een keer bestellen.

Super snel

Wat een geweldig aanbod. Mijn bestelling kwam de volgende dag binnen. Verzendkosten zijn prima, goedkoper dan andere soortgelijke winkels. Ik zeker terug als klant.

Leuke producten, snelle levering

Leuke en handige producten, goede prijs en snelle levering.

De levering is goed verlopen maar de website kan verbeterd worden. Bij het product werd niet verder uitgelegd waarvoor het gebruikt werd. Voorbeeld: 'dunne kwast' via google erachter gekomen met welke verf deze gebruikt wordt. Gewoon betere info geven,

Goede knutselmaterialen voor een mooie prijs

Ik had een hangertje waar geen ketting meer bij zat, en op pipoos was online heel goedkoop een ketting te vinden. Hij werd afgeleverd bij de winkel, ik kreeg een mail, en toen heb ik het zonder moeite op kunnen halen. Als ik weer wat nodig heb bestel ik hier weer.

Snel en betrouwbaar!

Product besteld, deze de volgende werkdag binnen gekregen.

Tevreden

Tevreden met mijn bestelling ,en de snelle levering

te laat bezorgen

Info op site komt niet overeen met wanneer jullie daadwerkelijk bezorgen.

Goede en snelle levering

Bestelling kwam snel en compleet binnen.

PrimA

Snel leveling, goed gemakt.

Super & soepel

Top ging allemaal volgens de levering en kon mijn pakketje volgen.

Snel sneller snelst!

En precies het juiste.

Snelle levering.

De eerste keer dat ik hier wat bestelde! Product ben ik tevreden over en de snelle levering

Snel geleverd in goede verpakking

Werd even een foutje gemaakt maar de belofte werd nagekomen Kon gebeuren

prettige website en snelle service

ben altijd blij met de goede service en snelle levering

Prima in orde

Mooie spullen snel verzonden.

Fijne hobbywinkel, maar niet de goedkoopste.

Op zich is Pipoos een heerlijke zaak voor mijn hobby kaarten maken. Echter jammer dat op de site het artikelnummer vh produktmerk niet staat vermeld, zou sneller n makkelijker zoeken of het er is. En als een product niet op voorraad is hoor ik het liever voordat de rest vd bestelling wordt geleverd, zeker bij levering via de winkel. Ik liet het afhalen en merkte daardoor thuis pas dat het niet volledig was. Als ik het eerder wist kon ik nog in de winkel zelf of elders kijken.

Goed product en snel geleverd

Heb het al vaker besteld. Wordt snel en goed geleverd.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Altijd tevreden over mijn bestellingen. Ruime keuze qua garen. Het zijn kleine bollen met garen maar ook niet al te hoog geprijsd dus dan maar wat extra bestellen als je een groot haakwerk wil maken. Ga zo door Pipoos!

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA