Fijn dat pipo's nu online zijn

Goed ingepakt/leuke kortingscode/goed advies voor sint surprise

Goede service!!

Code via de mail voor korting via de webwinkel werkte niet ben naar de winkel gegaan en op een erg prettige manier geholpen De korting werd alsnog gegeven!!

Snel geleverd, snel en voor een goede prijs.

Prima producten, snelle levering!

Leuke Sint-ideeën, goede producten en een snelle levering!

Goed, bestelling goed ontvangen en van goede kwaliteit

Goed, het werd netjes aan gegeven wanneer en hoelaat het bezorgt zou worden en het product is van goede kwaliteit, precies wat ik ee van verwacht had!

Topbedrijf!!!

Op zoek naar een idee voor een leuke sinterklaas surprise. Op de site van pipoos beland. Wat een goede website, met goede uitleg. En meteen alle spullen kunnen bestellen die ik nodig had. En de volgende dag geleverd.

Goed en netjes geleverd

Nette levering

Niet compleet en verkeerde materialen

Helaas was de Box voor de surprise incompleet, dit werd netjes aangegeven op de site. Bij ontvangst bleek dat de kleuren ook op waren. Het papier had zilver moeten zijn en was goud, jammer dat de verf dan wel weer zilver was. Ook de piepschuim ringen waren incompleet tot mijn verbazing miste ik ook nog knopjes. Kort om veel geld voor niks

Goed kwaliteit, scherpe prijs en op tijd bezorgd!

Helemaal top!

Snelle levering van spullen voor surprises, super handige ideeën die goed uit te werken zijn :-)

Pipoositief

Zéér snelle afhandeling van de bestelling. In de avond besteld en volgende dag stond de bezorger al op de stoep. Producten worden goed verpakt geleverd. Geen op- of aanmerkingen. Tevreden klant!

Was simpel te bestellen kan achteraf worden betaald en was snel binnen. De volgende werkdag.

Erg tevreden.

Gevonden wat ik zocht

Gevonden wat ik zocht. Snelle en goede levering

Goede snelle levering

snelle levering, goed verpakt

Doet wat het belooft!

Het pakket is mooi en snel afgeleverd. Degelijke materialen. Beschrijving op de website klopt met wat je krijgt.

snelle levering, goede producten

klant vriendelijk personeel. veel keus.

Uiterst tevrden

Beter en sneller kan niet. Ben zeer tevreden

Top winkel/ veel spullen

Op tijd geleverd en goed ingepakt

super

website gebruikersvriendelijk, bestelling en betaling zonder problemen, in huis de volgende dag, goed verpakt.

Alles wat ik nodig had, prima prijs en de volgende ochtend al in huis. Super!

Snelle en goede levering

Binnen een dag in huis. Keurig verpakt en nog een extra waardebon voor de eventuele volgende bestelling. De Light pad werkt naar behoren en de prijs, kwaliteit is dik in orde

Mooie artikelen, goede service

Mooie website, overzichtelijk, vlotte levering.

Kwalitatief en snelle levering

8 Middelweg C