Grandioos

Wat ben ik super blij met jullie, én jullie producten. Zo super netjes ook verzorgd, en ook kan nu weer verder met mijn geknutsel.

Goede kwaliteit en snelle verzending

snel en goed

De uitleg op de website klopt precies met het artikel.

Snelle levering en precies wat ik nodigmhad

Zeer tevreden.

Alles zeer correct afgehandeld.

Fantastisch geholpen

Groot afwisselend assortiment en snelle levering

Voor de hobby-liefhebber, keuze genoeg!! Groot assortiment, ook bakspullen 😉

Zeer snelle levering

Voor het eerst hier wat besteld omdat er geen winkel in de buurt is. Snelle levering en veel keus

Lekker snel en gewoon goed!

Lekker snel en gewoon goed!

Snelle levering van producten

Binnen in 1 a 2 dagen bestelling in huis. Goed verpakt. Goede kwaliteit Soms verrassend leuke aanbiedingen. O.a. de ecolinebrushmarkers. Elders veel duurder. Gangbare producten zijn wel aan de dure kant.

Geweldig materiaal en snel verzonden

Prima producten, ruime keus, goede prijs. Pippoos verzendt snel, maar ik zou een andere bezorgdienst nemen.

Pipoos verstuurde op tijd maar bij DHL ging het niet goed.

De spullen die ik geleverd kreeg zijn super en was het wachten waard. Ik had ook een medewerkster aan de telefoon die erg vriendelijk was en meedeelde dat het het de zelfde dag nog geleverd zou worden maar dat duurde nog 2 dagen.

info niet juist en product te laat

op de site staat "vóór 20:00 uur besteld, volgende dag in huis"; daar vergeten ze bij te zetten dat dat alleen geld op werkdagen. Ik bestelde op zondag vliegerpapier voor de lampion die ik op maandagavond nodig had en er kwam maandags dus niks. Het bestelde uiteindelijk pas op donderdag gekregen door een vertraging bij/met de post; weggegooid geld dus uiteindelijk.

Levering veel te laat en geen reactie op mails

De levering van pipoos liet bijna 2 wkn op zich wachten, terwijl het artikel op voorraad was direct verzonden zou worden. Contact met Pipoos leverde in eerste instantie geen reactie op. DHL verwees door naar een 0900 nummer dat €1,- per minuut kostte én waar vervolgens geen medewerker beschikbaar was?! Vervolgens Pipoos gemaild en daarna gebeld uitgelegd dat ik als klant snap dat er wat mis kan gaan, maar hoopte dat ze de klacht netjes zouden afhandelen. Vriendelijke medewerkster stond me aan de telefoon te woord, maar vervolgens werd er niet gerept over een excuses/oplossing/tegemoetkoming/restitutie. Er volgde een mail: DHL gaat onderzoeken waar het pakketje is gebleven.

Goed!

Verzorgt

Netjes ingepakt

Goed materiaal. Snel geleverd

Snelle levering en juist artikel

Prima verzorgd, snel geleverd, en artikel naar wens

Dit is de eerste keer dat ik bij Pipo’s bestel maar alles was heel goed verzorgd!

Ik heb mijn bestelling laten leveren in de winkel. Toen ik het pakketje ging ophalen ging alles heel makkelijk, ik moest eerst de mail laten zien die ik van te voren heb gekregen. Een paar notities een klaar! Ik ben ook erg blij met het product! Dankjewel Pipoos!

een snelle en complete levering! top in deze periode van het jaar!

een snelle en complete levering! top in deze periode van het jaar!

Ik had 3 transfermarkers besteld, toen ik het pakketje opende waren van 2 stiften de dopjes eraf en warendeze uitgedroogd. Heb nu contact gehad met de klantendienst en ze hebben me onmiddellijk kosteloos 2 nieuwe verstuurd. Waar ik natuurlijk heel blij mee ben. Bedankt pipoos.

Snelle levering alles compleet

Bestelling was netjes verpakt en compleet eind van de dag nog besteld en de volgende dag al in huis

super

Gewoon top

Netjes verpakt en supersnel geleverd.

Geweldige snelle bezorging!

Een zeer tevreden klant, mijn bestellin was er al voor ik Track and Trace kon bekijken, super goede verpakking ook! Dankjewel Pippoos, tot de volgende keer! Saskia Kromhout van der Meer, Helmond

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA