Elke keer als ik mijn bestelling plaats heb ik het zonder problemen de volgende dag in huis . Uitstekend gewoon

Zo

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Zeer snelle levering, setje vloeipapier in veel mooie kleuren

Enige site die nog op tijd voor Sint Maarten kon zorgen voor de levering van vlieger papier of vloeipapier. Leuk setje ontvangen met heel veel mooie kleuren.

Snel en in orde!

Goed verpakt, alles zat erbij en in orde en vlotte levering.

Alles precies zoals omschreven, snelle verzending.

Ik ben erg tevreden.

Prima!!

Snelle verzending fijne site

snel en goed

Snel en goed.

Snel en goedkoop, maar verpakkingen stuk

Wat ik bestelde was goedkoop en werd snel geleverd, maar toen ik het pakje ging ophalen bij de most waren bijna alle verpakkingen stuk. Vermits is gipspoeder had besteld hing alles onder het gips. De verpakkingen van de producten zagen eruit alsof ze al heel wat hadden meegemaakt. Helaas niet zo een goede ervaring, maar ik ben al bij al tevreden met de producten zelf.

tip top in orde super

alles was ok in mijn bestelling zeer tevreden

Fantastische service bij retourzending! Hulde!

Zie boven.

Zeker een aanrader. Was alles wat ik verwachtte en nog een snelle levering ook.

Geweldig assortiment en snelle levering

Geweldig assortiment en snelle levering!

Keurig verzorgd en snel geleverd!

Prima service.

Duurde erg lang

Er stond bij m'n bestelling dat deze de volgende dag verzonden zou worden maar uiteindelijk kon ik het pas een volle week later ophalen. Erg jammer want daardoor was het te laat om 't te gebruiken (voor Halloween fuifje) dus het ging meteen weer retour. Maar aan de overige reviews te zien is dat echt een uitzondering.

Supersnelle levering

Netjes verpakt en snel geleverd

Supersnelle levering

Zeer snelle levering

Het bestel en lever proces is perfeckt gegaan

Fijne site, snelle levering

Snelle levering volgende dag in huis,

Topper

Fantastisch een soort candyland ervaring voor deze first time hobbyist. Kon gewoon precies dat wat ik wilde bestellen en wachttijd? Tsss simpel en een eitje

Goede en snelle service

Goede site, en snel bezorg ......

correcte en snelle behandeling van mijn bestelling

x

Snelle en duidelijke service

Duidelijke website, goede en duidelijke service waarbij je continue op de hoogte wordt gehouden van wat je kan verwachten.

Goed geholpen door personeel Pipoos Groningen.

Snel bericht dat het bestelde binnen was bij de winkel en bij het ophalen goed geholpen.

Super snel

Goed kunnen vinden en snel binnen

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA