Netjes op tijd en fijne spullen om mee te werken

Ruim assortiment, goede service, maar helaas een waardeloze bezorging

Ik heb een tijdje terug een bestelling geplaatst bij Pipoos, deze werd volgens afspraak verzonden en zag hier erg naar uit. Helaas raakte DHL mijn bestelling kwijt. Na een aantal dagen is de doos alsnog in de brievenbus 'gepropt'. De doos was stuk, evenals een deel van de inhoud. Het leek wel alsof er een vrachtwagen over het pakket gereden was. Ik heb contact opgenomen met Pipoos. Zij hebben zich verontschuldigd en de producten nogmaals verzonden. Deze zou ik een dag later kunnen verwachten (in totaliteit waren we al een week verder). Ik wacht wederom in spanning af. Deze keer gaf DHL aan dat het bezorgadres gesloten was. Ik woon in een appartementencomplex! En als het de eerste keer in de brievenbus kon, waarom dan nu niet? Na veel gedoe met DHL het pakket uiteindelijk toch binnen gekregen. Bijna 2 weken later dan in eerste instantie beloofd. En nogmaals, dit is echt niet de schuld van Pipoos, maar van DHL. Daar ben ik mij wel bewust van. Maar de kans dat ik nog eens online bestel is behoorlijk klein, omdat ik het gedoe met DHL zat ben. Er is nog nooit een levering in 1x goed gegaan. Dit was echter de druppel en ik bestel dus niet meer bij webwinkels die met hun samenwerken. Mocht Pipoos overstappen naar een andere bezorgservice (bijvoorbeeld PostNL), zal ik zeker wel weer bestellen. Heb je geen problemen met DHL, dan zou ik deze webwinkel wel aanbevelen.

Leveri g prima

Pipoos, ideaal voor heel veel hobbies

Ik kwam niet zo vaak bij Pipoos, vanwege de afstand, maar als ik er kwam was ik onder de indruk van de grote sortering mooie hobby-artikelen. Online bestellen is voor mij een uitkomst. Alles wordt snel en keurig verpakt geleverd. Er wordt hier weer uitgebreid geknutseld.

Mooi zo

Leuke winkel en website. Veel keuze aan hobbyspullen.

Prima ervaring!

Ik vind het aanbod dat Pipoos heeft erg goed, de website is ook erg gebruiksvriendelijk. Alles wat ik tot nu toe heb besteld is snel en netjes verpakt aangekomen. Ik kan geen enkele klacht bedenken. Ga zo door!

Diverse producten om sierraden te maken.

Voor een cursus was ik op zoek naar spullen. Diverse zaken hier maar overal iets anders halen. Bij pipoos zag ik dat alles wat ik nodig had in een keer kon.. dus zo gezegd zo gedaan. En besteld. Duurde alleen wel een poosje voor ik het had.

Goede spullen snel geleverd

Goede spullen snel geleverd

snelle levering & een hele fijne service

Kort na het plaatsen van mijn bestelling werd ik vriendelijk gebeld door de klantenservice met de mededeling dar een van de bestelde artikelen niet op voorraad was en werd mij gevraagd of ik wilde dat zij het bedrag van het desbetreffende artikel terugstorten of in plaats daarvan een ander artikel wilde kiezen. Ik koos voor het laatste en de volgende ochtend kreeg ik mijn bestelling al binnen. Kortom; super service! Kunnen anderen nog wat van leren ;-)

Snel en goed

Was zeer snel geleverd en alles zag er goed uit.

Snel en correct

Snelle levering in België, producten zoals beloofd, helemaal ok!

Alles top

Snelle levering Goede prijs Netjes verpakt

Snelle levering, netjes verpakt

Ik had een aantal potjes porseleinverf besteld en deze waren binnen een dag geleverd, prima verpakt. Ook heel netjes een spaarkaart met losse stickers erbij. Ik ga waarschijnlijk wel vaker bestellen bij Pipoos!

Perfect, snel en zorgvuldig

In de winkel was mijn kortingsbon van 5 euro niet geldig in combinatie met een actie werd mij verteld (terwijl daar niks over in het mailtje stond). Daarom 1 ster minder. Gelukkig kon ik het online gewoon bestellen en de volgende dag werd het al gezorgd mét spaarpunten. Super snel en goed verpakt.

Snelle levering.

Snelle levering en onbeschadigd. Prettig

Fijne web winkel.

Top!!

Netjes verpakt met stempelkaart erbij met stickers... helemaal top..

Levering duurt te lang

Het is beter vandaag bestellen en morgen leveren 4 dagen is te lang

Bestelling erg snel en netjes in huis

De bestelling was erg vlot in huis en was erg goed verpakt.

Netjes op tijd geleverd

Dit was de 1ste keer dat ik iets bij jullie bestelde. Ben tevreden over de bestelling

Snelle levering en goed geïnformeerd 😁

ondanks het leveren was van Nederland naar België toch zeer vlotte levering waarvoor dank 😁👍

geweldig

de levering was snel het materiaal is goed

Leuke aanbiedingen, snelle verzending

Overzichtelijke shop. Leuke aanbieding. Snelle levering. Netjes verpakt.

Tot mijn verbazing kreeg ik mijn bestelling binnen 24 uur binnen. Nog nooit zo snel iets ontvangen.

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA