Goed geregeld, precies volgens afspraak.

Als boven. Prima.

Geweldig;snel geleverd.

Ik heb het via internet besteld en betaald en de volgende dag had ik het allemaal in huis.heel goed ingepakt allemaal .ben er super blij mee.dank je voor de goede service .

Half 8 savonds mijn bestelling gedaan. Volgende dag om 11.30 binnen! Top service, heerlijk snel

Snelle service en top verpakt inclusief spaarzegels

Super snel geleverd, echt een aanrader

Snel geleverd en goed verpakt,top product

Late levering van producten

Op de site staat "voor 20 uur besteld; zelfde dag verzonden". Voor de verjaardag van mijn zoontje had ik daarom op dinsdag twee stiften besteld. Helaas werden de producten pas zaterdag geleverd, een dag na de verjaardag van mijn zoontje. Baalde hier enorm van.

Snelle levering!

Een erg overzichtelijke webshop met dito afhandeling. Daarbij zijn de levertijden erg snel! Top!

Ik ben altijd tevreden over Pipoos, mijn winkel voor mijn hobby’s.

Ik koop zowel online als in de winkel van Pipoos en ben altijd tevreden. Ik koop al mijn spulletjes aan voor mijn hobby’s en vind er steeds nieuwe dingen. Je word er ook steeds vriendelijk geholpen en krijgt er ook altijd een hele goede uitleg. Voor mij de winkel voor al je hobby gerief!!

Op het product dat ik bestelde stond een lagere prijs dan in de webshop. Na enig mailverkeer is dit naar volle tevredenheid recht gezet. Nogmaals dank daarvoor.

Handige site, snel antwoord klantenservice

Handige site, kreeg snel antwoord van klantenservice en snelle levering!

Pippoos oké, levering niet goed

Bestellen prima via site, communicatie uitstekend. DHL geen goede ervaring. Wel uiteindelijk goed opgelost.

Topppp

Hele fijne ervaring ik bestelde voor de eerste keer grote vellen karton toen ontdekte ik dat ik zwart te weinig had gedaan ton heb ik hun gemaild en of ze er 3 zwarte bij wilde doen toen kreeg ik bericht dat de bestelling was opgehaald als ik dan nog een bestelling van 3 paar vellen wou doen zou ik de verzend kosten terug krijgen en dat is gebeurd vind ik heel lief het was tenslotte mijn eigen schuld petje af voor jullie 🤗🎉 bedankt👍

TOP!!!!

Duidelijke web site, wol die ik gekocht heb is precies de kleur die in de webshop te zien is. Snelle levering.

Fijne snelle service! Toppie!

Snelle levering, goede kwaliteit

Bestelling werd snel geleverd, goed verpakt en er zat een superleuke attentie bij 😊 De website is overzichteljk. Een aanrader.

Snelle levering, leuke winkel (A'dam) en goede service

Kan uren in de winkel blijven hangen, zoveel aanbod van diverse creatieve materialen, ruim en overzichtelijk ingericht. Top :)

altijd de correcte spullen geleverd en zeer snel geleverd

uitgebreide selectie om te kiezen. nog nooit een fout of kapot product geleverd en een super snelle verzending naar belgie

leuk

een onverwacht gratis geschenkje

Super snel en correct geleverd

Een product op de site zoeken is soms wat lastig maar de bestelling is netjes afgeleverd. Ook nog een spaarkaart en zegels erbij, super goed.

Alles goed en netjes afgeleverd zoals besteld.

Goed op de hoogte gehouden. fijne site om te navigeren.

Snelle afhandeling en nette berzorging. Kortom Prima !

Snelle afhandeling en nette berzorging. Kortom Prima !

Goeie hulp en altijd spontaan!

Mijn bestelling is gemakkelijk geplaatst gewest en de dag erna had ik het al

Overzichtelijk, winkel goed

Pipoosfantastiek