Prima service en snelle levering

Extra service dat je de bon, zegels, spaarboekje en folder netjes met een paperclip bij elkaar bovenin de doos zit.

Alles wordt snel en netjes geleverd.

Snelle verzending goede service

Snelle en correcte aflevering van mijn bestelling

Zeer te spreken over de snelle bezorg service van Pippos

geweldige verkoop

men had producten die ik hard nodig had en het was niet zo duur, snelle verzending en goed geleverd

Ruime keuze, snelle verzending, prima service

Goede webwinkel met ruim assortiment. Snelle verzending en levering. Artikelen keurig verpakt.

prima geregeld

de bestelling is keurig en op tijd afgeleverd

Dame van de klantenservice is voor mijn ietwat afwijkende bestelling het magazijn ingegaan , zodat alles helemaal goed geregeld werd . ( op het online bestelformulier was dit niet mogelijk) Een dag later kreeg ik mijn bestelling netjes verpakt thuisbezorgd 😍

Netjes verzorgd

Zag er netjes uit alleen een enorme doos kon ook platter . Voor de rest geen op of aanmerkingen

Leuk

Leuke winkel die pipoos

Helemaal goed. Snelle levering. Alles ziet er goed uit!!

Helemaal goed. Snelle levering. Alles ziet er goed uit!!

Gemakkelijk bestellen en betalen. Snelle levering, volgende dag. Goed verpakt. Super!

Netjes en snel

Spullen netjes verpakt Snelle levering Jammer dat er geen fysieke winkel meer in de buurt is

Schitterend

Snelle,goede levering,bedankt

Mooie materialen

Snel bezorgd en mooie materialen

Snelle goede levering

Pipoos is mijn favoriete hobbywinkel. Ook mijn dochter van 8 jaar komt er al graag

Leveringstijd klopt niet

Ik had iets online besteld waarbij vermeld stond dat de levering 1-2 dagen zou duren. Nu heb ik het niet naar mijn huis laten sturen, maar naar de winkel, maar toen bleek dat de levering naar de winkel pas elke vrijdag plaatsvind en dus meer dan een week na bestelling. Lijkt me handig als dit op de website duidelijk vermeld wordt.

Snelle levering en alle artikelen waren zoals verwacht !

Producten zijn zoals verwacht

Heel tevreden met mijn levering alleen was er gedeelte die ontbrak maar ze hebben mij na contact op te nemen met Pipoos direct het ontbrekende toegestuurd dus nadat ik alles ontvangen had ben ik heel tevreden en voldoen de producten ook aan hetgeen ik had verwacht.

Snelle service en goede producten.

Mijn bestelling werd gelijk de volgende dag al bezorgd. Producten zijn precies zoals beschreven.

Snelle aflevering bij winkel. Goede aanbiedingen

Hele goede service

Nadat ik producten had besteld werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status. Onverhoopt was mijn pakketje beschadigd en is het door DHL retour gestuurd naar jullie. Ook daarvan kreeg ik netjes bericht en een dag later had ik alsnog mijn bestelde producten in huis plus een leuk extraatje.

Leuke winkel die snel levert wat ze niet op voorraad hebben in de winkel. Prima service!

Mijn bestelling werd al snel verzonden. Alles was goed verpakt en kwam overeen met de beschrijving op de website. Goede kwaliteit en handige webshop.

Goede prijs en snelle levering

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA