3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vele keuzes van artikelen

De aflevering! Had gekozen voor ophalen in de winkel, echter op factuur stond wordt bezorgd op huisadres. Nooit een mail ontvangen dat mijn bestelling klaar lag in de winkel!

Pluspunten

snelle levering makkelijke site en niet all te duur

voor kleine niet breekbare artikelen kan men beter een enveloppe met bubbelplastik gebruiken.

Pluspunten

Goede snelle service

Niks

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op tijd geleverd

Aankopen die gewoon door de brievenbus passen niet versturen in een veel te dure doos !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten

Snellere verzending

Pluspunten

Altijd snelle levering en correct

DOE ALSTUBLIEFT IETS AAN U F*****ING SITE WERKT SERIEUS C**** Heb nieuwe account moeten maken omdat oude bestelling onmogelijk te verwijderen was Bij kopen online van kleurplaatjes begint deze steeds opnieuw vooraan i.p.v. verder te gaan op de plaats waar geklikt werd Knap vervelend als je op de voorlaatste pagina besteld moet je helemaal terug van pagina 1 beginnen

Pluspunten

Ik was iets vergeten bij de bestelling te doen.. ik heb daarover een mailtje gestuurd en ik mocht het alsnog bestellen en de verzendkosten kreeg ik netjes terug omdat ze het nog samen konden voegen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet, aangevraagde producten om beertender te maken onvolledig Geen werkwijze ingesloten Behoorlijk prijzig

Juiste producten bij de juiste surprise inpakken

Pluspunten

Veel zorg besteed aan samenstelling online pakket, met extra kadootje en puntenstickers

Pluspunten

*****

Pluspunten

ze hebben veel in het arsortiment

geen idee

Pluspunten

Avonds om 19.48 besteld en de volgende middag al in huis

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering .

best dure producten waardoor ik hier niet gauw weer zou bestellen. Artikelen kunnen wel beter verpakt worden plaats van alles los in doos neer te leggen

Nee

Pluspunten

Op vooraad en snelle levering, duidelijke site. Leuk dat spaarsysteem.

Pluspunten

Mooi product. Snelle afhandeling

Pluspunten

Fijne spullen, snel geleverd

Pluspunten

zeer snel en perfecte levering

Pluspunten

Artikel bleek niet aanwezig in de winkel, maar werd keurig geholpen en geadviseerd online te bestellen. De volgende dag werd het artikel al bij mij thuis bezorgd!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Groot assortiment

Verzending via DHL maar wel mogelijkheid Postbusnummer op te geven. GEvolg is dat het pakket niet wordt geleverd/ Wanneer je daar over belt weet de klantenservice in eerste instantie niet daat DHL niet aan Postbus nummers levert. Uiteindelijke oplossing is heel simpel volgens Klantenservice, het pakket komt gewoon retour en ik krijg mijn geld terug. Fijn. Maar dat betekend dat ik mijn spullen dus niet op tijd binnen heb omdat de website niet duidelijk is dat elvering aan een Postbusnummer niet kan en ik dus mijn zoontje teleur moet stellen voor zijn lampion die hij voor Sintmaarten zou maken. Bij aangeven dat ik het heel vervelend vind dat ik nu mijn spullen niet krijg komt men niet verder dan een tja.... Een excuus zou wel op zijn plek zijn geweest. Nog gemeld dat het handig is dat bestellingen naar een postbus worden geblokkeerd, het kost jullie immers verzendkomsten en klanten. Ook daarop geen enkele reactie van de klantenservice. Met name door de gebrekkige communicatie tijdnes ons telefonisch gesprek zal ik helaas geen bestellingen meer doen bij Pipoos.

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA