Filter

optijd mn pakje ontvangen!

Leuke sokkenwol

Ze verkopen mooie sokkenwol en leveren snel, zoals vooraf afgesproken.

Leuk dingetje

Een schuimsnijder, met extra gloeidraadjes. Leuk! Misschien sluit ik hem aan op een voeding, maar hij gaat eigenlijk op batterijen. Ik heb nog niet getest.

Prima service, snel in huis

Ik had een mail gestuurd, kreeg snel antwoord en advies en had mijn bestelling snel in huis.

Ik heb wolvilt bolletjes besteld aangezien mijn poes daar supergraag mee speelt. De kwaliteit is top, de kleuren ook plus het was snel en netjes geleverd.

Helemaal top!

Snelle levering en de juiste producten. Ook fijn dat je online alsnog stempels kan sparen en mee opgestuurd krijgt.

leuk, handig in een handomdraai gevonden

De materialen staan goed gerubriceerd en je kunt daardoor snel vinden wat je zoekt. Ook kun je vinden wat je precies allemaal nodig hebt wanneer je iets maken wilt. Pipoos heeft niet altijd het A-merk wat je zoekt maar er is voldoende keus.

Pipoos is een side waar ik regelmatig terug kom

Koop mijn schilder spulletjes bij pipoos voor een vriendelijke prijs en van goede kwaliteit.

Snelle levering, goede materialen, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Ik ben heel blij met deze webshop. Ik maak aquarellen en vind hier al mijn materialen van uitstekende kwaliteit en voor mooie prijzen, met af en toe een geweldige aanbieding. De klantenservice is ook heel fijn: je krijgt bij je bestelling zegeltjes om voor korting te sparen. Laatst zaten die er een keer niet bij, en hoewel ik dat natuurlijk niet kon bewijzen, kreeg ik alsnog de zegeltjes opgestuurd. Mijn kaartje is al bijna vol, want ik bestel alles wat ik nodig heb alleen nog hier.

Goede producten

Goede en producten en assortiment. Snelle levering

Superfijne klantenservice

Goede producten, die door mijn eigen fout niet bezorgd konden worden, pipoos heeft direct contact gezocht om dit voor me op te lossen en de volgende dag had ik ze alsnog in handen. Heel fijn!. Fijne spullen, voor een goede prijs., goed verpakt, snel verzonden en goede service. Top!

Klantvriendelijke site, bestelling snel binnen, en prima kwaliteit.

zeer tevreden

snel, en netjes ontvangen

GOED EN SNEL!

goede website, makkelijk te bestellen en snelle levering

Zeer snel en correkt

Zeer snel levering en helemaal correkt inhoud - top!

Producten als omschreven. Snel geleverd. Bedankt Pipoos.

zeer goed

Goede hulp om telefoon advies te krijgen.

Zie score

Nvt

Prima aankoop

Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Perfect!

Snelle levering en netjes verpakt

zeer goede kwaliteit en snel gelverd

Deze is van zeer goede kwaliteit en is verbazing wekkend makelijk te hanteren.

Betrouwbaarheid

Snel en netjes bezorgd

Tevreden!

Snelle levering, prima product en goede prijsverhouding.

Goed ingepakt en het werkt!

Naar verwachting prima!

Verl.kruze hoef4 kwaliteit

Ik ben fysiek beperkt en kan niet zomaar naar de winkel Maar het is fijn shoppen in de webshop en bestellen is makkelijk en snel.geleverd.

8 Middelweg C

Nieuwkuijk 5353CA