Goedendag Leo, Bedankt voor het delen van jouw ervaring omtrent je aankoop bij AdoBike. Fijn om te horen dat wij de technische mankementen op jouw fiets snel hebben kunnen oplossen. Veel veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Beste Jeroen, Bedankt voor het plaatsen van deze recensie, fijn om te horen dat je door ons geleverde service als positief hebt ervaren. Mochten wij jou ooit nog ergens mee kunnen helpen horen we dat uiteraard graag! Groeten, Jesse Team Adobike
Goedendag Thalee, Bedankt voor het schrijven van deze positieve recensie, het doet ons deugd om te mogen lezen dat je de door ons geleverde service als positief hebt ervaren. Wij wensen jou heel veel veilige kilometers toe op je nieuwe fiets! Groeten, Jesse Team Adobike
Beste Beppie, Bedankt voor het schrijven van deze positieve recensie. Helaas is er in eerste instantie het een en ander mis gegaan met uw bestelling, gelukkig hebben wij dit naar tevredenheid van u kunnen oplossen. Heel veel veilige kilometers toegewenst aan uw kleinzoon! Groeten, Jesse Team Adobike
Beste Albert, Bedankt voor het schrijven van deze recensie en leuk om te vernemen dat jij besloten hebt om na je eerste aankoop bij ons terug te komen. Veel veilige kilometers toegewenst op jouw nieuwe fiets! Groeten, Jesse Team Adobike
Hallo Randy, Bedankt voor het delen van jouw ervaring omtrent je bestelling bij ons. Het kan helaas wel eens voorkomen dat sommige fietsen met een bepaalde mankement geleverd worden, gelukkig hebben wij dit naar tevredenheid kunnen oplossen. Wij wensen jouw zoontje veel veilige kilometers toe op zijn nieuwe fiets! Groeten, Jesse Team Adobike
Hallo Yvon, Bedankt voor het delen van jouw ervaring omtrent je aankoop bij ons. Wij wensen jou veel plezier en veilige kilometers toe op je nieuwe fiets! Groeten, Jesse Team Adobike
Hallo Jack, Bedankt voor het schrijven van deze positieve recensie, dat doet ons goed! Veel veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets. Groeten, Jesse Team Adobike
Hello Teresa, Thank you for this positive review. We wish you a lot of safe kilometers on you're new bike! Greetings, Jesse Team Adobike
Goedendag Ali, Bedankt voor het delen van jouw ervaring omtrent je bestelling bij ons, het doet ons altijd deugd om zulke positieve reviews te mogen ontvangen. Veel veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Jesse Team Adobike
Beste lezer, Bedankt voor het delen van jouw ervaring omtrent je aankoop bij ons. Wij wensen je veel veilige kilometers toe op je nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Jesse Team Adobike
Goedendag, Bedankt voor het schrijven van deze recensie. Wij hopen dat jouw dochter nog veel plezier mag beleven op haar nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Jesse Team Adobike
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze recensie. Het is altijd leuk om zulke positieve reviews te mogen ontvangen. Wij wensen jou veel veilige kilometers toe op je nieuwe e-bike! Met vriendelijke groet, Jesse Team Adobike
Goedendag Chantal, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Het doet ons goed om te mogen lezen dat jouw kinderen blij zijn met hun nieuwe fietsen. Wij wensen jouw tweeling veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Jesse Team Adobike
Goedendag Maria, Bedankt voor het schrijven van deze positieve recensie. Wij wensen jou veel veilige kilometers toe op je nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Jesse Team Adobike
Beste Mimi, Bedankt voor je review. Ik zie dat de bezorging niet helemaal naar wens is verlopen. Onze oprechte excuses hiervoor. Gelukkig is je pakket terecht en ik hoop dat de fiets verder naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen horen wij dat natuurlijk graag! Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen
Hallo Eveline, Bedankt voor het plaatsen van deze recensie. Het doet ons deugd om te mogen lezen dat je naar tevredenheid kijkt naar de door ons geleverde service. Veel plezier toegewenst op je nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Jesse Team Adobike
Beste Henriette, Bedankt voor het schrijven van deze positieve recensie. Wij zijn blij om te mogen lezen dat je hebt besloten om na je eerste aankoop nog steeds voor ons te kiezen, dat doet ons goed. Veel veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Jesse Team Adobike
Beste Wanda, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij wensen jouw zoontje veel plezier en veilige kilometers toe op zijn nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Jeroen Team Adobike
Hallo Umit, Bedankt voor het schrijven van deze positieve recensie. Fijn om te mogen lezen dat wij jou naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Jeroen Team Adobike
Beste Koen, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Dit waarderen wij zeer. Het is jammer terug te lezen dat u ontevreden bent over de levering van de fiets. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij staan voor een transparante en eerlijke communicatie. Wij nemen uw feedback mee! Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen
Hallo Grzegorz, Bedankt voor het schrijven van deze korte en krachtige recensie ;)! Veel plezier toegewenst op je nieuwe fiets. Met vriendelijke groet, Jeroen Team Adobike
Goedendag Nils, Bedankt voor het plaatsen van deze recensie. Goed om te horen dat het gelukt is met het monteren van de fiets. Wij wensen jouw zoontje veel plezier toe op zijn nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Jeroen Team Adobike