Aanrader voor goede fietsen voor weinig geld. Word ook snel bezorgd

Goede ervaringen met de fiets

Heb de fiets nu al twee maanden in bezit en me lucht was stuk. Dit gemeld en een nieuwe gekregen. Fiets is een aanrader

Snelle service en artikel zoals verwacht

Fiets besteld voor mijn kleinzoon die er erg blij mee was. Het in elkaar zetten ging prima, ook zonder gebruiksaanwijzing.

Goede levering

De fiets was goed geleverd door DHL zoals afgesproken. De fiets was goed verpakt en geen schade op de fiets. Het was makkelijk in elkaar te zetten als je handig bent, anders zou ik het niet wagen. Zeker aan te raden!

Snel binnen en snelle keurige service

Op woensdag na 4 uur een fiets besteld en die kwam netjes op vrijdag binnen. Zonder al te veel problemen in elkaar gezet en was een grote hit als cadeautje! Wel merken we dat het oppompen van de banden niet helemaal gaat zoals de bedoeling is en daarom gaan we binnenkort even langs het filiaal. Hier wonen wij vlakbij en dat is een kleine moeite.

Tevreden met de fiets

Stevige fiets

3 weken geleden een fiets besteld tot nu toe super goed! De fiets is stevig en blij met mijn aankoop

Goede fiets trappers er in en stuur recht gezet. Goed te doen. Zonder schade geleverd

Top!Alles was snel geregeld en de fiets werd snel afgeleverd!

Top!Alles was snel geregeld en de fiets werd snel afgeleverd!

Goede fiets voor een prima prijs

Snel in huis

Top!!@

Mooie fiets, as bleek niet goed te zitten, vanuit de fabriek. Goed en duidelijk en snel contact via hun service mail met Kazim, deze heeft mij super geholpen. Goede oplossing via fietsenwinkel t fietshokje om de hoek, deze heeft reparatie volbracht naar alle tevredenheid. Volgende fiets komt bijna zeker zo weer bij hen vandaan.

Mooie fiets, goede prijs, vragen snel beantwoord

Onze Crown fiets snel en gratis geleverd voor een scherpe prijs, goede klantenservice die in oplossingen denkt toen we een klein schoonheidsfoutje zagen, gewoon het onderdeel opnieuw opgestuurd. Zo kan het ook. Wat ons betreft een aanrader.

Super goede service

Ik had online een fiets besteld en extra betaald voor 95% afgemonteerd i.p.v. 85%. Communicatie via email was duidelijk en liep soepel. Het enige minpunt is dat ik geen tijd indicatie kreeg en in principe de hele dag thuis zou moeten zijn, maar de koerier was er 's ochtends al! De remmen voor piepten heel erg, dus ik ging naar de winkel en Delft, en het is gratis verholpen, top service! Al met al ben ik heel tevreden met Ado Bike, al helemaal voor de prijs van de goedkope range aan fietsen. Altec met Shimano hardware.

Een super mooie fiets voor een lage prijs.

Echt een hele mooie fiets. Ik snap niet hoe ze voor zo'n prijs een fiets kunnen maken en verkopen. Terwijl de remmen rollerbrakes zijn en de naaf versnelling van Shimano Nexus is. Je moet alleen zelf het voorwiel /spatbord /zadel/stuur/trappers en voorverlichting monteren. Het achterwiel en kettingkast zit er al op. Er zit alleen geen handleiding bij maar als je een beetje handig bent dan wijst het zich voor zichzelf. Als ik nog een keer een fiets nodig heb dan ga ik weer naar Adobike.nl

Fijne fiets, goed te monteren.

De levering was zoals beloofd een dag later. Montage was goed te doen. En de fiets is mooi en fietst heel fijn!

Mooi

Ik vind de fiets mooi. Snel gekomen en makkelijk te monteren.

Goede fietsen

Online een fiets besteld snel binnen gekomen. Handleiding online was prima. Kost je ongeveer 2 uur om de fiets in elkaar te zetten uit mijn ervariningen.

Wat een prima service!

Vlotte levering, ook toen er iets niet in orde was, is dit snel verholpen door Adobike. Met nette navraag of alles nu goed is, waar maak je dat nog mee? Wel bij Adobike!

Super leuke mooie fiets!

Super fiets! Super snelle service! Wij zijn meer als tevreden! Onze zoon is er hartstikke blij mee 😃

Happy

Very good bikes I am happy fast delivery

Snelle levering, goede service. Uitstekend verpakt en goede montage handleiding op de site.

De montage handleiding die via de link in de bevestigingsmail meegestuurd was is handig. Tip: zet er ook de Rollerbrake instructie bij. Fiets was perfect verpakt en is zonder beschadigingen aangekomen. Tip 2: gebruik vet bij het installeren van zadel en stuur. Dan doet het niet. Prijs kwaliteit verhouding is gewoon goed. Voor deze prijs kan je geen aluframe verwachten. De geleverde onderdelen zijn gewoon goed. Een remhendel was door een te grote spleet niet zonder beschadiging vast te monteren. Dat is onmiddellijk netjes opgelost door de service afdeling. Top!

Goede ervaringen

Goede ervaringen met de webshop. Snel binnen makkelijk te bestellen en te bereiken.

Heel erg tevreden

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik tevreden ben. De fiets was er snel en goed in elkaar te zetten. Ik miste het zadel maar de volgende dag nadat ik het had gemeld was deze al binnen.

Quick delivery but unfair policies

Well I received my bike fairly quick but unfortunately after assembling it and test driving it for 1 minute I found that the freewheel is broken. With your return policies it seems quite unfair to state that "Hieronder valt niet het maken van (proef)ritten met de fiets"

• Would you recommend us? No

Leyweg 595

2545GH Den haag

Over Adobike is per 1 augustus Superfietsen!

Na 12 jaar met trots de naam Ado Bike te hebben gehad, stappen we nu over naar de succesformule van Superfietsen.nl! Voor jou verandert er eigenlijk niks. We blijven gewoon de beste service verlenen zoals je van ons gewend bent. Alle fietsenwinkels blijven open met dezelfde tijden en locaties. We krijgen er zelfs een locatie in Rotterdam bij! We hebben natuurlijk goed gekeken naar Superfietsen om te kijken of dit wel bij ons past. Een goede indicatie voor ons zijn dan ook de reviews. Deze zijn namelijk door echte klanten geplaatst na een ervaring met Superfietsen. Wij zijn dan ook erg blij om te zien dat ze gemiddeld op een 8,9 staan met meer dan 2000 reviews! Verder is de bereikbaarheid net zo goed en de responstijd net zo snel als wij voor onszelf gesteld hebben. Zo weten we zeker dat Superfietsen.nl een nog groter succes gaat worden samen met Ado Bike!