Prima fiets Prima prijs Prima klantenservice Snelle levering
Hallo Desire, Wat tof om te vernemen dat je tevreden bent en dit met anderen hebt gedeeld. Bedankt hiervoor. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Fiets was de andere dag al thuis bezorgd. Keurig in een doos. Na wat sleutelen ( 1,5 uur ) stond de fiets in elkaar. De fiets ziet er degelijk uit. Wij zijn er blij mee.
Goedemorgen Dennis, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen! Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets! Daar wij streven naar perfectie had ik graag willen weten wat wij anders moesten doen voor een 9 of 10. alle tips zijn welkom. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Wij hebben een Altec Urban Transportfiets gekocht en vandaag geleverd gekregen. Na 8 werkdagen is de fiets geleverd dus dat is netjes in de gestelde termijn. Voor €45 hebben wij gekozen dat de fiets al voor 98% rijklaar is. Volgens adobike is het alleen even zadel erop maken en het stuur., eventueel nog voor op de fiets een rekje monteren. Het rekje voor monteren is opzich niet zo heel moeilijk als de rest van de voor gemonteerde onderdelen recht is gemonteerd. Wij hadden juist gekozen voor 98% rijklaar zodat we zelf niet zoveel hoeven te doen, maar dat kwam dus bedrogen uit. Doordat dingen scheef waren gemonteerd moesten we dit allemaal nog recht monteren, al met al zeker een uur bezig geweest. Toen de fiets eindelijk in elkaar zat en ik een rondje wilde fietsen zat het spatbord achterop de fiets ook scheef. Hierdoor reed de fiets aan. Dit uiteindelijk recht gekregen en nu fiets de fiets goed. Over de montage contact gehad met adobike en een deel van de €45 vergoed gekregen.
Beste Bibi, Zojuist heb ik u telefonisch proberen te bereiken op nummer 06********. Helaas kreeg ik geen gehoor. Dit is de reden dat ik u per e-mail benader. Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind om te vernemen dat de fiets niet voldoet aan de verwachtingen die u er van mag hebben. Hiervoor namens Ado Bike mijn oprechte excuses! In uw beoordeling geeft u aan dat u een aantal dingen recht moest zetten. Wat heeft u zelf nog moeten doen? Daarnaast wil ik u er wel van verzekeren dat de fietsen hier gecontroleerd de deur uitgaan. Wellicht is dit ontstaan tijdens het transport. Heeft u toevallig foto’s hiervan zodat ik het kan doorgeven aan de koeriersdienst. Onze fietsen worden 98% rijklaar geleverd. Hierover staat de onderstaande tekst op onze website. Wenst u de fiets rijklaar thuis te ontvangen? Dat kan! De levertijd bedraagt ongeveer 5-10 werkdagen en de kosten hiervoor bedragen €45 exclusief verzendkosten. Het voordeel hiervan is, dat u alleen nog maar de pedalen erop hoeft te draaien, het stuur vast te zetten en bij sommige fietsen de voordrager te monteren. Daarna kunt u meteen op de fiets stappen voor een mooi ritje. Rijklare fietsen worden op een doordeweekse dag geleverd door een aparte koeriersdienst. Hiervan is helaas geen tijdsindicatie beschikbaar, maar de bezorger heeft wel uw telefoonnummer. U ontvangt 1 tot 2 dagen bericht van de dag van levering. Het is niet mogelijk om zelf een voorkeur dag aan te geven. Buiten Nederland is het nog niet mogelijk om een rijklare fiets te bestellen. https://www.adobike.nl/service/afmontage/ Graag wil ik uw teleurstellingen en ontevredenheid wegnemen en uw beoordeling van een 4 naar een mooie 9 of 10 veranderen daar wij streven naar perfectie. Wat zou ik voor u kunnen betekenen. Graag verneem ik van u. Wij hebben per e-mail contact gehad over uw ongenoegen. Wij hebben een vergoeding van €20,- aangeboden en een slot verzonden ter compensatie. Jammer dat we niet uw ongenoegen konden wegnemen. Groet, Kazim
Originele beoordeling
Wij hebben een Altec Urban Transportfiets gekocht en vandaag geleverd gekregen. Na 8 werkdagen is de fiets geleverd dus dat is netjes in de gestelde termijn. Voor €45 hebben wij gekozen dat de fiets al voor 98% rijklaar is. Volgens adobike is het alleen even zadel erop maken en het stuur., eventueel nog voor op de fiets een rekje monteren. Het rekje voor monteren is opzich niet zo heel moeilijk als de rest van de voor gemonteerde onderdelen recht is gemonteerd. Wij hadden juist gekozen voor 98% rijklaar zodat we zelf niet zoveel hoeven te doen, maar dat kwam dus bedrogen uit. Doordat dingen scheef waren gemonteerd moesten we dit allemaal nog recht monteren, al met al zeker een uur bezig geweest. Toen de fiets eindelijk in elkaar zat en ik een rondje wilde fietsen zat het spatbord achterop de fiets ook scheef. Hierdoor reed de fiets aan. Ook heel raar dat adobike dat zelf niet gevoeld heeft toen de fiets in de doos werd gestopt en afgeleverd werd bij ons. Hierdoor weer ruim een uur bezig geweest om alles recht te buigen/schroeven. Al met al hadden we zelf de fiets beter in elkaar kunnen zetten want hij was totaal niet goed gemonteerd en totaal niet rijklaar. De krassen op het stuur nemen we dan maar voor lief.
Ik ben tevreden over de fiets. Deze is stevig. Makkelijk in elkaar te zetten. Ik heb de altex roma zwart. Blij mee
Halo Mari, Bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Perfect geholpen door Melvin in de winkel. Snel en goed advies
Goedemiddag Matilda, Bedankt voor het delen van je ervaringen en fijn dat onze collega Melvin je goed heeft geholpen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Vanmiddag een fiets die te hoog was zonder problemen om mogen ruilen bij het filiaal aan de Leyweg. We werden wederom netjes geholpen door een vriendelijke en meedenkende verkoper. Uitstekende service!
Goedemiddag Thijs, Bedankt voor het delen van je ervaringen en fijn dat we het probleem makkelijk konden oplossen voor je. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Snel binnen goed
Goedemiddag Hamza, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles snel is verlopen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Ben zeer content met het product en levering.
Beste meneer Boere, Bedankt voor uw complimenten en het delen hiervan. Ik ben blij om te vernemen dat u tevreden bent met de fiets en de levering. veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Goede service goed contact en ook snelle reactie via de mail Ik zeg TOP!!!
Goedemiddag Anja, Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen. ik ben blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Ik ben tevreden of mijn fiets
Hallo Delano, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Super dat je tevreden bent met je fiets. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
fiets wordt snel bezorgd zonder schade! Tevreden
Goedemiddag Sibel, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Dit waarderen wij enorm. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Nog nooit een fiets online besteld, maar is goed bevallen. De fiets was makkelijk in elkaar te zetten. Heb de fiets nu 3 maanden en tot nu toe geen klachten.
Hallo Adam, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent over de fiets. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Er was een klein probleem, maar perfect opgelost.
Beste meneer Staal, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Jammer om te vernemen dat de fiets slecht is gespoten. We hebben telefonisch contact gehad om de fiets om te ruilen. De oude fiets met schade is inmiddels opgehaald en de nieuwe is bezorgd. Wij hebben telefonisch contact gehad waarin u heeft aangegeven dat alles is opgelost en u tevreden bent. De aanpassing zie ik graag tegemoet. Groet, Kazim
Originele beoordeling
Waarom redelijk Levering redelijk snel Alleen de fiets zit erg slecht in de verf
Ik bestel voor onze medewerkers veel fietsen bij ado bike. Makkelijk contact en prima fietsen voor de lage prijzen. Geen klachten.
Beste Timo, Allereerst bedanken we je voor je vertrouwen in ons en de aantal bestellingen. Wij waarderen het enorm dat u voor ons kiest. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaringen en tot snel! Groet, Kazim
Duidelijke site en fietsen. tevreden geen klachten
Hallo Nevel, Bedankt voor het delen van je ervaringen en wat tof dat je geen klachten hebt. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Mijn ervaring is dat je er altijd terecht kan met je fiets ongeacht wat er aan de hand is, de service is fantastisch, het personeel is vriendelijk en deskundig. Een echte aanrader voor al je fiets problemen
Hallo Angela, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen en complimenten. Dit vinden wij leuk om te lezen. Ik wens je een mooie dag toe en veel fiets plezier! Groet, Kazim
Bij aflevering was een onderdeel defect. Probleem werd heel goed opgelost door customer service.
Beste Margot, Bedankt voor je beoordeling. Na ontvangt van je beoordeling hebben wij contact gehad om het op te lossen. Normaliter vergoeden wij de kosten achteraf niet, maar hier hebben we een uitzondering voor gemaakt. Als het geld op uw rekening staat zie ik de aanpassing graag tegemoet. Veel fietsplezier toegewenst. Groet, Kazim
Originele beoordeling
Bij ontvangst was de binnenband van de fiets was kapot/lek, laten repareren bij de fietsenmaker. Niet teruggestuurd omdat het een verjaardagskado was.
Snelle levering Goeie fiets tegen mooie prijs Prima kwaliteit
Goedemiddag Rayla, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij dat je tevreden bent met de aankoop! Veel fietsplezier toegewenst. Groet, Kazim
Snel goede fiets gevonden en gekocht snel binnen.
Hallo Ahmed, Bedankt voor deze mooie beoordeling en uw complimenten. Dit waarderen wij enorm. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Mooie fiets
Beste Henk, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat alles naar wens is. Groet, Kazim
Practige moutenbike men zoon erg blij 👍💪👊😜
Hallo Sibel, Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is, bedankt voor het delen van je ervaringen! Groet, Kazim
Heel erg tevreden over de service daar mogen andere bedrijven van leren. Binnen 1 dag perfect opgelost
Hallo Sanne, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met onze service. Hier doen we het voor. Veel fietsplezier toegewenst. Groet, Kazim
Duidelijk montage voorschriften, mede hierdoor en hoe de fiets afgeleverd wordt had ik hem in iets meer dan een uur in elkaar. Wat we echt missen zijn de jasbeschermers voor de rest is hij compleet.
Beste Jan, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat de levering en fiets goed is. De fiets heeft inderdaad geen jasbeschermers. Ik geef de tip door aan de leverancier. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Heb eigenlijk helemaal niks te klagen! Levering kwam op tijd en fiets was goed dus een dikke 10 wat mij betreft.
Hallo Jazz, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is. Veel fietsplezier toegewenst. Groet, Kazim
Ik heb deze fiets online gekocht en zelf afgemonteerd. Je krijgt de fiets dan in een handzame doos thuis. Dit scheelt in kosten en is prima te doen voor een doe-het-zelver. Maar het is geen 10... Ga vooral naast wat je af te monteren hebt, ook alle andere bouten en moeren na of dat het moment oke is. Ik had een zadelparker die naast z'n gat ingedraaid zat en tilde de zitting er zo af van die kant. Een drukknoop van de kettingkastfolie bij achterwielas was uitgescheurd en liep tegen de spaken van het achterwiel. Het zijn voor mij te kleine dingen om in het gedoe om op garantie verhaal te maken te willen geraken en de fiets terug te brengen of om er mee naar de winkel te gaan. Maar wees er op voorbereid dat je misschien hier en daar zelf wat kleine dingen te doen hebt als je een DIY afbouw fiets koopt. Ben je handig en kun je dit zelf, dan bespaar je 45 euro kosten. Ik heb nu voor onder 200 euro(!) een compleet nieuwe, stoere, robuuste, oerdegelijke transportfiets, waar ik jaren lang plezier van verwacht te hebben. Ben ik heel blij mee!
Beste Robert, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Allereerst ben ik blij om te vernemen dat je tevreden bent en dat alles goed is gelukt. Ook wij hopen dat je er veel mooie ritten mee mag maken. Daarnaast heb ik je telefonisch proberen te bereiken om het over de spaken te hebben, echter geen gehoor. Ook heb ik een e-mail verzonden en gevraagd om foto's zodat we het probleem kunnen oplossen. Ik verneem graag van u. Groet, Kazim
Leyweg 595
2545GH Den haag
Na 12 jaar met trots de naam Ado Bike te hebben gehad, stappen we nu over naar de succesformule van Superfietsen.nl! Voor jou verandert er eigenlijk niks. We blijven gewoon de beste service verlenen zoals je van ons gewend bent. Alle fietsenwinkels blijven open met dezelfde tijden en locaties. We krijgen er zelfs een locatie in Rotterdam bij! We hebben natuurlijk goed gekeken naar Superfietsen om te kijken of dit wel bij ons past. Een goede indicatie voor ons zijn dan ook de reviews. Deze zijn namelijk door echte klanten geplaatst na een ervaring met Superfietsen. Wij zijn dan ook erg blij om te zien dat ze gemiddeld op een 8,9 staan met meer dan 2000 reviews! Verder is de bereikbaarheid net zo goed en de responstijd net zo snel als wij voor onszelf gesteld hebben. Zo weten we zeker dat Superfietsen.nl een nog groter succes gaat worden samen met Ado Bike!