Prima fiets Prima prijs Prima klantenservice Snelle levering

Mooie fiets , voor een mooie prijs

Fiets was de andere dag al thuis bezorgd. Keurig in een doos. Na wat sleutelen ( 1,5 uur ) stond de fiets in elkaar. De fiets ziet er degelijk uit. Wij zijn er blij mee.

98% rijklaar is niet 98% rijklaar

Wij hebben een Altec Urban Transportfiets gekocht en vandaag geleverd gekregen. Na 8 werkdagen is de fiets geleverd dus dat is netjes in de gestelde termijn. Voor €45 hebben wij gekozen dat de fiets al voor 98% rijklaar is. Volgens adobike is het alleen even zadel erop maken en het stuur., eventueel nog voor op de fiets een rekje monteren. Het rekje voor monteren is opzich niet zo heel moeilijk als de rest van de voor gemonteerde onderdelen recht is gemonteerd. Wij hadden juist gekozen voor 98% rijklaar zodat we zelf niet zoveel hoeven te doen, maar dat kwam dus bedrogen uit. Doordat dingen scheef waren gemonteerd moesten we dit allemaal nog recht monteren, al met al zeker een uur bezig geweest. Toen de fiets eindelijk in elkaar zat en ik een rondje wilde fietsen zat het spatbord achterop de fiets ook scheef. Hierdoor reed de fiets aan. Dit uiteindelijk recht gekregen en nu fiets de fiets goed. Over de montage contact gehad met adobike en een deel van de €45 vergoed gekregen.

Tevreden

Ik ben tevreden over de fiets. Deze is stevig. Makkelijk in elkaar te zetten. Ik heb de altex roma zwart. Blij mee

Perfect geholpen door Melvin in de winkel. Snel en goed advies

Vanmiddag een fiets die te hoog was zonder problemen om mogen ruilen bij het filiaal aan de Leyweg. We werden wederom netjes geholpen door een vriendelijke en meedenkende verkoper. Uitstekende service!

Snel

Snel binnen goed

Goede en snelle afhandeling van de levering

Ben zeer content met het product en levering.

Goede service goed contact en ook snelle reactie via de mail Ik zeg TOP!!!

Ik ben tevreden of mijn fiets

fiets wordt snel bezorgd zonder schade! Tevreden

Tevreden hoor!

Nog nooit een fiets online besteld, maar is goed bevallen. De fiets was makkelijk in elkaar te zetten. Heb de fiets nu 3 maanden en tot nu toe geen klachten.

Zeer goede ervaring

Er was een klein probleem, maar perfect opgelost.

Goede ervaringen

Ik bestel voor onze medewerkers veel fietsen bij ado bike. Makkelijk contact en prima fietsen voor de lage prijzen. Geen klachten.

Goede site

Duidelijke site en fietsen. tevreden geen klachten

Een fantastisch super service en vriendelijk personeel

Mijn ervaring is dat je er altijd terecht kan met je fiets ongeacht wat er aan de hand is, de service is fantastisch, het personeel is vriendelijk en deskundig. Een echte aanrader voor al je fiets problemen

Uitstekende service

Bij aflevering was een onderdeel defect. Probleem werd heel goed opgelost door customer service.

Snelle levering Goeie fiets tegen mooie prijs Prima kwaliteit

Beste site voor fietsen

Snel goede fiets gevonden en gekocht snel binnen.

Mooie fiets

Practige moutenbike men zoon erg blij 👍💪👊😜

Heel erg tevreden over de service daar mogen andere bedrijven van leren. Binnen 1 dag perfect opgelost

prijs kwaliteit verhouding is goed

Duidelijk montage voorschriften, mede hierdoor en hoe de fiets afgeleverd wordt had ik hem in iets meer dan een uur in elkaar. Wat we echt missen zijn de jasbeschermers voor de rest is hij compleet.

Heb eigenlijk helemaal niks te klagen! Levering kwam op tijd en fiets was goed dus een dikke 10 wat mij betreft.

Blij met m'n transportfiets "Crown - Holland".

Ik heb deze fiets online gekocht en zelf afgemonteerd. Je krijgt de fiets dan in een handzame doos thuis. Dit scheelt in kosten en is prima te doen voor een doe-het-zelver. Maar het is geen 10... Ga vooral naast wat je af te monteren hebt, ook alle andere bouten en moeren na of dat het moment oke is. Ik had een zadelparker die naast z'n gat ingedraaid zat en tilde de zitting er zo af van die kant. Een drukknoop van de kettingkastfolie bij achterwielas was uitgescheurd en liep tegen de spaken van het achterwiel. Het zijn voor mij te kleine dingen om in het gedoe om op garantie verhaal te maken te willen geraken en de fiets terug te brengen of om er mee naar de winkel te gaan. Maar wees er op voorbereid dat je misschien hier en daar zelf wat kleine dingen te doen hebt als je een DIY afbouw fiets koopt. Ben je handig en kun je dit zelf, dan bespaar je 45 euro kosten. Ik heb nu voor onder 200 euro(!) een compleet nieuwe, stoere, robuuste, oerdegelijke transportfiets, waar ik jaren lang plezier van verwacht te hebben. Ben ik heel blij mee!

Leyweg 595

2545GH Den haag

Over Adobike is per 1 augustus Superfietsen!

Na 12 jaar met trots de naam Ado Bike te hebben gehad, stappen we nu over naar de succesformule van Superfietsen.nl! Voor jou verandert er eigenlijk niks. We blijven gewoon de beste service verlenen zoals je van ons gewend bent. Alle fietsenwinkels blijven open met dezelfde tijden en locaties. We krijgen er zelfs een locatie in Rotterdam bij! We hebben natuurlijk goed gekeken naar Superfietsen om te kijken of dit wel bij ons past. Een goede indicatie voor ons zijn dan ook de reviews. Deze zijn namelijk door echte klanten geplaatst na een ervaring met Superfietsen. Wij zijn dan ook erg blij om te zien dat ze gemiddeld op een 8,9 staan met meer dan 2000 reviews! Verder is de bereikbaarheid net zo goed en de responstijd net zo snel als wij voor onszelf gesteld hebben. Zo weten we zeker dat Superfietsen.nl een nog groter succes gaat worden samen met Ado Bike!