Goede fiets voor een zacht prijsje

De fiets werd twee werkdagen na de bestelling al geleverd (dit werd pas op dezelfde dag aangekondigd, maar dat lag aan de koerier). Alle onderdelen waren goed ingepakt, er was geen schade. Het in elkaar zetten kostte wat tijd, maar de online handleiding was duidelijk genoeg om alles zelf te kunnen doen. Ik fiets er nu twee weken mee naar mijn werk en alles werkt perfect.

Netjes

Heel vriendelijk en netjes en behulpzaam, goede service en fietsen

Keurige service!

Een aantal weken geleden een fiets voor onze zoon gekocht, alles keurig in orde. Helaas schade aan het achterspatbord door dat de fiets is gevallen. Contact gehad via email, nieuw spatbord is direct opgestuurd. Vriendelijke manier van communiceren en prima service!

Helaas fabrieksfout, maar goed opgelost

De fiets werd geleverd met een fabrieksfout waardoor het wiel niet gemonteerd kon worden. Ik ben duidelijk geïnformeerd over de te volgen procedure en de fiets is kostenloos teruggestuurd naar de fabrikant en het betaalde bedrag is terugbetaald. Het proces had iets sneller gekund, maar toch tevreden over de service.

Fiets is prachtig en snel geleverd

Snelle, correcte levering. Eenvoudige montage. Goede beschrijving. Prijs/kwaliteit is super.

Twee fietsen aangeschaft voor onze tieners. Gaan er dagelijks mee naar school etc. De fietsen zijn stevig en robuust. De eerste maand ervaring zit erop en geen klachten.

Tevreden, boven verwachtingen

Ik volg jullie al een tijdje online, maar durfde de stap niet te maken. Uiteindelijk toch een fiets besteld. Echt boven verwachtingen! Snel en makkelijk. De fiets ook helemaal in orde ontvangen. Raad het iedereen aan!

Heel erg tevreden geen slechte ervaringen met de webshop

Top Service!

Ondanks dat de garantie van mn dochter dr fiets was verlopen toch erg fijn geholpen, fiets tijdelijk kostenloos weer opgelapt en een goed advies mede!

Goede service. Snel en goed

Paar keer een fiets gekocht. Reageren snel en adequaat als er iets is.

Zeker goed

Goede fietsen en snelle reacties per email

Als je snel een nieuwe fiets nodig hebt en ook goede prijzen. Tevreden

De fiets was op tijd maar kleine beschadiging. Na aangeven heb ik meteen de juiste lakstift gekregen, ook handig voor krasjes die later komen

Snelle levering van een uitstekende fiets.

Normaal De cijfers is 5

Net als bij de eerste keer dat je niet zo goed maar redelijk

Heel erg goed

De fiets is heel mooi en stevig, aanrader!

Fantastische service

3 kwart jaar geleden een fiets hier gekocht voor mijn dochter, helaas bleken de banden al snel poreus te zijn. Na 1 e-mail al heel snel reactie, en deze reactie was geweldig. Ik kreeg nieuwe bandjes voor mijn dochter haar fietsje. Super vriendelijke medewerker en snel geregeld! Top ga zo door. En ik koop hier zeker een grotere fiets voor mijn dochter als ze hier aan toe is.

Tevreden

Tevreden over de fiets. Snel binnen en makkelijk om in elkaar te zetten, samen met je dochter is het leuk om te doen!

Heel erg goed

Ik heb een fiets besteld via adobike omdat die van mij gestolen was. De fiets was de volgende dag al binnen. De fiets is mooi!

Good

The bike is good and the service as well! I recommend this shop to all of my friends

Fiets besteld en volgende dag al geleverd. Jammer genoeg zat er een beschadiging aan het zadel. Na contact met Adobike snel kosteloos een nieuw zadel geleverd gekregen, super!

Uiteindelijk prima

We hadden een fiets besteld voor mijn dochters verjaardag. Uiteindelijk bleek de fiets niet meegegeven te zijn door de leverancier. Na telefonisch contact is dit opgelost en is de fiets alsnog bezorgd. Gelukkig nog op haar verjaardag zelf. Goede service van medewerker Kazim die het netjes heeft geregeld voor ons! Uiteindelijk een tevreden en blije dochter!

Tevreden

De fiets is mooi en optijd binnen

Ik heb de fiets gehaald om naar werk tegaan op de eerste dag heen niks aan de hand terug weg gaat de ketting er af ben denk wel 20 minuten bezig geweest want je komt niet goed bij de ketting zonder gereedschap. Nu zit de ketting er weer op maar de fiets maakt nu wel een raar geluid tijdens het fietsen Ik heb ben de verplichtingen na gekomen om dit te mogen te publiceren publiceer het dan ook.

Erg blij mee, goed fietsje voor mijn zoon gekocht.

Leyweg 595

2545GH Den haag

Over Adobike is per 1 augustus Superfietsen!

Na 12 jaar met trots de naam Ado Bike te hebben gehad, stappen we nu over naar de succesformule van Superfietsen.nl! Voor jou verandert er eigenlijk niks. We blijven gewoon de beste service verlenen zoals je van ons gewend bent. Alle fietsenwinkels blijven open met dezelfde tijden en locaties. We krijgen er zelfs een locatie in Rotterdam bij! We hebben natuurlijk goed gekeken naar Superfietsen om te kijken of dit wel bij ons past. Een goede indicatie voor ons zijn dan ook de reviews. Deze zijn namelijk door echte klanten geplaatst na een ervaring met Superfietsen. Wij zijn dan ook erg blij om te zien dat ze gemiddeld op een 8,9 staan met meer dan 2000 reviews! Verder is de bereikbaarheid net zo goed en de responstijd net zo snel als wij voor onszelf gesteld hebben. Zo weten we zeker dat Superfietsen.nl een nog groter succes gaat worden samen met Ado Bike!