Geen klachten tot nu toe goede fiets
Beste Alex, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met anderen te delen. Ik ben blij dat de fiets goed bevalt! Ik wens je veel fiets plezier toe en fijne feestdagen. Groet, Kazim
Fiets snel geleverd duidelijke handleiding ik ben tevreden! Dankjewel
Goedemiddag Elisa, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! Graag gedaan en veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Ik ben tevreden over de fiets en de informatie over de fiets op de website. Er staat niet goed uitgelegd hoe de reflector gemonteerd moet worden. Alleen na 1 telefoontje heb ik een video toegestuurd gekregen zodat ik het kon monteren! mooie prijzen ook
Goedemiddag Stelyo, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen en de kans die je hebt gegeven om uw probleem met de reflectoren op te lossen. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
1,5 jaar geleden heb ik online bij een webshop een elektrische qwic fiets gekocht. Vorige week bleek de motor kapot te zijn en ik kon niet meer terecht bij die webshop. Ik ben met mijn kapotte fiets naar Adobike Leyweg gelopen. De heer Melvin heeft, ondanks ik de fiets niet bij hun heb aangeschaft, voor mij alles met QWIC afgestemd, geregeld en uitgezocht i.v.m. garantie. Ik heb een nieuwe motor gekregen en mijn fiets doet het weer. Dit is een top service en ik ben meer dan tevreden!
Goedemiddag Sephania, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met onze service te delen met anderen! Dit wordt enorm door ons gewaardeerd. Wij streven altijd naar perfectie en volle tevredenheid bij onze klanten. Ik ben blij om te vernemen dat we hierin bij u zijn geslaagd. Je weet ons altijd te vinden. Groet, Kazim
Na 1,5 jaar probleem met mijn fiets, garantie was verlopen maar ze waren toch zo vriendelijk om mij het kapotte onderdeel kosteloos op te sturen. Zo'n service kom je tegenwoordig niet zo snel meer tegen. Bedankt!
Goedemiddag Sandra, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen te delen. Dit waarderen wij enorm. Uiteraard streven wij naar perfectie en tevreden klanten. Ik ben blij dat u ons toch de kans heeft gegeven om het probleem op te lossen. Veel fiets plezier toegewenst. Ps. Op de foto's zag ik dat je de fiets heel goed en schoon hebt onderhouden! Groet, Kazim
Goede communicatie en fijne service Levering prachtige kinderfiets van goede kwaliteit
Beste meneer Van der Oest, Allereerst wil ik u bedanken voor de tijd en moeite die u heeft genomen door het delen van uw ervaringen. Daar de klant bij ons centraal staat nemen wij deze opmerkingen serieus en willen we het graag oplossen. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen, maar laten gaan vind ik ook zonde. Dit is de reden geweest dat ik u zojuist telefonisch heb proberen te bereiken. Helaas kreeg ik geen gehoor. Graag wil ik benadrukken dat ik het oprecht jammer vind om te vernemen dat u de fiets niet op tijd heeft ontvangen. Hierdoor was de cadeau niet aanwezig op de verjaardag. Ik ben me ervan bewust dat dit voor een hoop ongemakken en teleurstellingen heeft gezorgd. Hiervoor bied ik namens Ado Bike mijn welgemeende excuses voor aan. Ik heb even uitgezocht wat de reden is geweest dat u de fiets niet heeft mogen ontvangen op de afgesproken dag. Dit licht ik graag toe. U heeft de fiets op zondag 1 december om 15.37 uur besteld. Daar wij zondag gesloten zijn hebben wij maandag 2 december de eerste mogelijkheid gekregen om de bestelling te verwerken, dit is ook gebeurt en de fiets is maandag 2 december meegegeven aan DHL voor levering. De fiets had dus op dinsdag 3 december bij u bezorgd moeten worden. De fiets is 3 december aangekomen op het depot maar is niet bezorgd vanwege een achterstand. De achterstand bij DHL had te maken met het feit dat er een grote hoeveelheid aan bestellingen bezorgd moesten worden door de Black Friday en Sinterklaas. Helaas waren de zendingen te veel waardoor een vertraging is ontstaan. Uiteraard ben ik me ervan bewust dat de klant hier niet de dupe van mag zijn, daar de klant ook eigen belangen heeft bij de bestelling. Door de achterstand zijn een aantal zendingen blijven hangen op het depot van DHL, hierdoor heeft de vertraging lang aangehouden. Hierna is de fiets op maandag 9 december voor het eerst bij u aangeboden, echter zie ik dat er om 11.10 een melding, ontvangen niet aanwezig is aangegeven. De tweede levering was gisteren en ik zie dat de fiets in ontvangst is genomen. Is de fiets oké en in goede staat? Heeft u deze al gemonteerd? Bevalt het tot nu toe? Dit betekend dat u de fiets een week later dan de afgesproken dag heeft ontvangen. Dit is natuurlijk niet de normale gang van zaken en graag wil ik het weer goed maken met u. Ik streef naar perfectie en wordt blij van tevreden klanten. Ik ben erg benieuwd wat wij nog kunnen doen om uw negatieve ervaringen over de bezorging om te kunnen zetten naar een positieve ervaring met een mooie 9 of 10. Ik dacht zelf aan een mooie krat voor op de voordrager. Kan ik hiermee uw ongenoegen wegnemen? Na overleg met u hebben wij besloten om de fiets retour te halen en een nieuwe op te sturen omdat er schade op zat. Groet, Kazim
Originele beoordeling
Kinderfiets besteld levering te laat fiets kado niet op vetjaardag aanwezig
Ik heb 2 x een defect aan de bestelde fiets gehad en hiervoor is beide keren het onderdeel binnen 2 dagen netjes geleverd. Klantenservice reageert snel en zeer netjes!
Goedemiddag Tim, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Wij lossen de problemen altijd goed op zodat beide partijen tevreden zijn. Bedankt dat u ons deze kansen geeft. Groet, Kazim
Fiets voor mijn dochter haar verjaardag was te laat geleverd door achterstand van DHL dus niet door nalatigheid van ADO Bike maar Kazim van de klantenservice van ADO Bike heeft de site van DHL continue in de gaten gehouden en elke dag gebeld. Heeft verschillende oplossingen aangedragen, want hij vond het vervelend dat deze niet op tijd was voor haar verjaardag. Echt service die je bijna nergens meer tegenkomt. Ook Melvin van ADO winkel op de Leyweg was ontzettend aardig en behulpzaam. Bedankt.
Goedemiddag Sharina, Allereerst wil ik je bedanken voor de tijd en moeite die je hebt genomen voor het delen van jouw positieve ervaringen! Dit wordt enorm gewaardeerd door ons. Uiteraard vonden wij het ook super zuur voor uw dochter, het was immers haar verjaardagscadeau. Daar ik weet dat dit erg gevoelig is heb ik het in de gaten gehouden en puur om deze zorgen van uw schouders af te nemen! Ik wens u veel fiets plezier toe en hoor graag wanneer wij de krat kunnen opsturen! Groet, Kazim
Er wordt snel gereageerd.
Goedemiddag Farid, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met anderen te delen! Fijn dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen rondom de standaard van de fiets. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Snelle service, mooi product, scherpe prijs.
Beste Robert, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat u tevreden bent met onze service en de fiets. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Besteld en 2 dagen erna al keurig geleverd petje af enorme mooie fiets er zat wel een stang los in de verpakking hierdoor zitten er wat beschadigingen op het frame.
Beste Stefan, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met anderen te delen. Het is natuurlijk niet netjes dat u een nieuwe fiets met schade heeft ontvangen. Hiervoor nogmaals via deze weg mijn excuses. Zoals telefonisch besproken gaan wij dit neerleggen bij de leverancier voor een passende oplossing. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Nu tweemaal de vraag gehad voor een recensie, terwijl nog steeds niet de fiets geleverd is.
Beste meneer Brandwijk, Bedankt voor uw beoordeling. Uiteraard ben ik me ervan bewust dat het vervelend is om een e-mail te krijgen met de vraag voor een recensie als u de fiets niet heeft ontvangen. Waarvoor mijn oprechte excuses! Na ontvangst van uw beoordeling hebben wij telefonisch contact gehad. In uw bestelling had u aangegeven dat u de fiets in de winkel op de leyweg wilde ontvangen. De levertijd van een rijklare fiets zoals u die heeft besteld is 5-10 werkdagen. Dit was de reden dat u de fiets niet heeft ontvangen. De fiets is rijklaar gemaakt en als het goed is uw bezit. Graag had ik dit nog met u besproken hoe het allemaal is verlopen. Echter na meerdere telefoontjes en e-mail heb ik geen reactie van u mogen ontvangen. Wat ik uiteraard erg jammer vind. Ook denk ik geen gehoor is goed bericht. Mocht u uw ervaringen met anderen willen delen na de communicatie met ons. Is dit mogelijk De uitnodiging hiervoor heb ik al verzonden. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Na het lange wachten op de fiets voor mijn zoontje bleek er ergens iets fout te zijn gegaan. Dit is heel netjes opgelost door ADObike. Bedankt voor jullie goede service!
Goedemiddag meneer Zevenhuijzen, Bedankt voor uw beoordeling. Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind om te vernemen dat u de fiets niet tijdig had ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Hiervoor namens Superfietsen nogmaals mijn excuses. Na ontvangst van uw beoordeling hebben wij meteen telefonisch contact gehad hierover. Toen zijn wij tot de conclusie gekomen dat de fiets niet is verzonden door de leverancier omdat deze daar is blijven haken. Jammer genoeg waren wij hier niet van op de hoogte en hadden wij u niet tijdig kunnen informeren. Wij hebben de nieuwe fiets meteen verzonden en deze is ook al bij u bezorgd. Voor het ongemak had ik er een kettingslot bij gedaan. Ik had u hierna een aantal keer telefonisch gebeld en een e-mail verzonden, echter kreeg ik geen reactie vanuit uw kant. Hierdoor kan ik niet een controle uitvoeren om er zeker van te zijn dat alles was opgelost, wat ik erg jammer vind. Hopend dat u de fiets en slot in goede orde heeft ontvangen. Groet, Kazim
Originele beoordeling
Na een week mijn bestelling nog niet ontvangen
1,5 week geleden heb ik een fiets besteld, afgemonteerd. Deze zou via een koerier worden geleverd, ik zou bericht krijgen. Inderdaad, ik kreeg donderdags bericht dat maandag de fiets zou worden geleverd tussen 8 en 18 uur, strakkere tijdsindicatie was niet mogelijk. Als ik niet thuis was, kreeg ik een extra 25 euro te betalen. Ik moest dus op korte termijn een hele dag vrij nemen waar mijn baas niet blij mee was. Maandagochtend heb ik gebeld met ADO bike en kreeg ik te horen dat ze er niets aan konden doen, dit had ik kunnen weten want het stond in de informatie. Nou, als ik een fiets koop, kijk ik eerlijk gezegd nooit zo ver, zeker niet als ik een hele andere ervaring heb met de leveringen via Halfords (koerier belt om afspraak te maken op de dag dat ik zelf wil, en met een tijdsindicatie van 1 uur.). In ieder geval kwam ik bij jullie niet verder, dus heb ik de naam van het koeriersbedrijf gevraagd (Besseling). En deze hebben me gelukkig super geholpen. Heel erg vriendelijk bedrijf. Kortweg.. de bestelling ok, de fiets is ok (mijn zoontje is er ook heel erg blij mee), alleen de levering zou klantvriendelijker kunnen. Wellicht met koeriersdienst betere afspraken maken..? Dag na deze melding ben ik gebeld door ADO Bike. Met de vraag hoe ze mijn ervaring positief zouden kunnen afsluiten. Dus alsnog een keer mijn verhaal gedaan. Wat ik al wel erg fijn vond. Ze doen echt dus moeite om de klant een positief gevoel te geven. Voor mij helpt het nu even niet meer, maar ze gingen wel kijken of ze contact konden opnemen met de koerier om de leveringen beter in kaart te brengen. Dat zou in ieder geval fijn zijn voor werkend Nederland. Fijn dat ze gehoor gaven aan mijn gevoel en het netjes willen oplossen! Ze doen echt moeite.
Originele beoordeling
Komt afspraken na, snelle levering en mooie fiets. Enig minpunt wat ik zou kunnen geven is dat er geen duidelijke beschrijving bij de fiets zat om hem in elkaar te zetten.
Beste Mirella, Bedankt voor jouw positieve beoordeling en eerlijke feedback! Ik vind het fijn om te vernemen dat het je tevreden bent met de aankoop. Wij doen ons best om de handleidingen duidelijker te maken. Als je per e-mail kan aangeven wat je exact lastig vond kunnen wij dit aanpassen indien nodig. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Goede service problemen met handrem even naar een winkel gereden correct en direct geholpen
Goedemiddag Laura, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Fijn om te vernemen dat je goed bent geholpen in onze winkel! Hier doen wij het voor. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
De nieuwe fiets was netjes op tijd geleverd. Alleen zadel, stuur, voorwiel en pedalen moest ik zelf monteren, maar daar had ik zelf voor gekozen. Dit was niet geheel moeilijk, echter koste mij het wss meer tijd dan een prof. Mooie nette stevige fiets tegen een mooie nette prijs.
Hallo Carlo, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat het is gelukt met het in elkaar zetten van de fiets en dat deze je goed bevalt. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Fiets oorspronkelijk in de winkel besteld met aanbetaling. Echter later de fiets online in de aanbieding. Netjes me aanbetaling terug gestort gekregen op me rekening en de fiets online besteld. Deze kwam netjes en goed verpakt binnen. Alles zag er goed uit. Helaas een scheurtje in de zadel. Met een mailtje en een foto kreeg ik binnen 24 uur een nieuwe zadel opgestuurd. Zeer nette service dus. De fiets ziet er stabiel en degelijk uit.
Beste Carolina, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Fijn dat alles toch goed is gekomen en u een tevreden gevoel heeft. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
de moeren en bouten die geleverd waren om de voordrager te monteren passen niet op elkaar en de voordrager past ook niet goed in elkaar. ik heb nieuwe bouten moeten aanschaffen omdat wat erbij zat niet bruikbaar was. over de bezorging en levertijd verder niks op te merken, dat was prima!
Beste Rebecca, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Daar wij streven naar volle tevredenheid heb ik je telefonisch proberen te bereiken. Helaas kreeg ik geen gehoor. Dit is de reden dat ik u per e-mail heb geïnformeerd en via deze weg. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de voordrager incompleet en niet passend ontvangt. Hiervoor bied ik namens Superfietsen mijn oprechte excuses voor aan. Graag had ik het probleem voor je willen oplossen. Hiervoor kan ik een voordrager opsturen om dit passend te maken, echter weet ik niet om welke fiets het gaat hierdoor kan ik het niet opsturen. Graag verneem ik van je. Ik ben blij dat het goed is gegaan met de bezorging. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Onze hond had de trapper van de fiets, die net een uur afgemonteerd in de kamer stond, kapot gevreten. Om een nieuwe set trappers gemaild, waarvan ik begreep dat ik die zou moeten betalen, maar ze werden gratis nagestuurd. Ook de bezorging van de fiets, via DHL verliep niet makkelijk, (dat lag bij DHL ) en ook daarbij heeft Adobike fijn geholpen. Dat is, zeker vandaag de dag, jammer genoeg meer uitzondering dan regel. Top!
Beste Margriet, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Fijn dat alles toch goed is gekomen en u een tevreden gevoel heeft. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Tevreden met de aankoop van de fiets van onze dochter. Ook de medewerkers vriendelijk en netjes contact mee gehad.
Beste Patricia, Bedankt voor jouw positieve beoordeling en de kans die je hebt gegeven om het probleem te verhelpen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Originele beoordeling
Wij hadden met spoed een andere fiets voor onze dochter nodig. En de altec transportfiets classic gekocht. Deze staat na het in elkaar zetten nu bij de fietsenmaker er is nog geen meter op gefietst. Achterspatbord te kort waardoor de band aanloopt en er waren allemaal dingen heel raar verbogen... ketting was ook niet goed. Aangezien wij hem snel nodig hadden naar de fietsenmaker gebracht. Had Ik toch niet gedacht als ik een nieuwe fiets aan schat.
Alleen zou ik wel een meer op de geleverde fiets handleiding willen ontvangen en geen algemene die met de mail wordt toegestuurd. De te monteren onderdelen en afstellingen van de fiets in de algemene handleiding komen niet overeen met de geleverde fiets.Dit maakt sommige dingen lastig om te monteren. Uiteindelijk is het wel gelukt , maar de remmen afstellen lukt niet met de algemene handleiding die toepasbaar zou moeten zijn voor de gehele categorie kinderfietsen.
Beste Enrico, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Jammer dat de handleidingen niet duidelijk genoeg waren. Jou opmerking over de handleidingen nemen wij mee ter verbetering van de dienstverlening. Dit is ook de reden dat er nu ook video's online staan van ons met een aantal montage instructies. We zijn ermee bezig. Wij wensen je veel fiets plezier! Groet, Kazim
Mijn fiets twee jaar geleden bij Adobike gekocht. Er moesten een paar kleine reparaties worden uitgevoerd, zoals een nieuwe lamp en het vastzetten van mijn spatbord. Vandaag werd het binnen enkele uren kosteloos gerepareerd! Heel blij met de super service!
Beste Iris, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met onze service. Hier doen wij het voor! Groet, Kazim
De geleverde fiets had een kleine beschadiging. Nadat ik dit meldde werd er direct gereageerd en naar tevredenheid opgelost. Vriendelijk personeel en goede service!
Beste Vanessa, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Fiets was goed verpakt en alles zat goed vast in de doos. Helaas geen vermelding hoe en waar de handleiding om de fiets in elkaar te zetten is. Die is wel op de website van Adobike te vinden, maar zou handig zijn om dit op de verpakking of met een begeleidend briefje te vermelden. Eenmaal gevonden is deze duidelijk en is de fiets goed in elkaar te zetten.
Beste Patrick, Bedankt voor jouw positieve beoordeling en tip! Hier gaan wij zeker mee aan de slag. Voor nu vermelden wij het enkel in de e-mails die we versturen van de bestelling. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Leyweg 595
2545GH Den haag
Na 12 jaar met trots de naam Ado Bike te hebben gehad, stappen we nu over naar de succesformule van Superfietsen.nl! Voor jou verandert er eigenlijk niks. We blijven gewoon de beste service verlenen zoals je van ons gewend bent. Alle fietsenwinkels blijven open met dezelfde tijden en locaties. We krijgen er zelfs een locatie in Rotterdam bij! We hebben natuurlijk goed gekeken naar Superfietsen om te kijken of dit wel bij ons past. Een goede indicatie voor ons zijn dan ook de reviews. Deze zijn namelijk door echte klanten geplaatst na een ervaring met Superfietsen. Wij zijn dan ook erg blij om te zien dat ze gemiddeld op een 8,9 staan met meer dan 2000 reviews! Verder is de bereikbaarheid net zo goed en de responstijd net zo snel als wij voor onszelf gesteld hebben. Zo weten we zeker dat Superfietsen.nl een nog groter succes gaat worden samen met Ado Bike!