Erg goed.

Ik heb een fiets gekocht en er was iets niet goed. Direct geholpen en nieuw onderdeel toegestuurd gekregen.

Top service!

Na twee maanden breekt een schroef in de zadelpen. Valt niet onder garantie, maar het wordt toch opgestuurd! Wat een top service!

Waardeloos 😭

Ik wacht nu meer dan een week op een fiets. Eerst toezeggen dat de fiets de volgende dag komt, dan bij navraag krijg ik te horen dat die de pas 5 dagen later komt. Wordt er inderdaad een fiets geleverd, en dan is het de verkeerde fiets. Kan gebeuren, maar dan wordt mij toegezegd dat ze de juiste fiets alsnog op zaterdag zullen leveren. De hele dag gewacht maar niets ontvangen. Zoon is morgen jarig. Dat iets fout gaat kan ik begrijpen, maar dat er zoveel fout gaat met zoveel toezeggingen...

Mooie fiets, super service

Fiets snel geleverd... Er ontbrak iets maar dit weer zeer snel en goed opgelost.. Heel tevreden.

Goede eerste kennismaking!

Ik heb een rijklare damesfiets gekocht, en deze werd snel en netjes afgeleverd. Alleen was er een probleempje met de derailleur afstelling. Nadat ik dit telefonisch had gemeld, kreeg ik de oplossing om hem bij de plaatselijke fietsenmaker te laten repareren, en het factuurbedrag wordt netjes terug gestort! In 1 woord super! Hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen. Karim en team bedankt 👍

Snelle levering, prima service

Snelle levering zonder al te hoge verzendkosten En niet duur!!

Prima fiets, prima levering

Pluspunten

snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede algemene info

Afmonteren fiets is matig. Fiets is zo scheef dat niet met losse handen gefietst kan worden. Aflevering fiets was niet op afgesproken dag en hier werd ook totaal niet over gecommuniceerd.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

Pluspunten

Mooie stevige fiets

Wij hebben extra betaald voor montage en zowel de voor als de achterrem loopt aan. Dat is jammer

Pluspunten

Contact en levering uitstekend

Pluspunten

Goede service en bekwaam personeel.

Pluspunten

Goede website, scherpe prijzen, snelle levering (volgens indicatie op website), duidelijke en snelle reactie van klantenservice op vragen en een klantgerichte oplossing voor het geval er iets mis gaat. De fiets was degelijk verpakt en alle benodigde boutjes, moertjes, ringetjes e.d. zaten erbij. Kortom: prima!

Klein puntje: als de fiets zelf afgemonteerd wordt dan zou het wel handig zijn als er een klein beetje vet meegeleverd wordt voor o.a. het bevestigen van diverse boutjes, het stuur en de trappers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vervoer van fiets netjes geregeld

Wanneer er wordt beweerd dat wanneer je voor een bepaalde tijd een fiets koopt en deze de volgende dag bezorgd wordt, maak dit dan ook waar. En verschuil je niet achter degene die hem moet bezorgen als dit niet lukt.

Pluspunten

Prima service en goed te woord gestaan aan de telefoon!

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en klein probleem snel opgelost.

Ik had zaterdaglevering geselecteerd en '98% rijklaar', alleen was het niet mogelijk om die fiets op zaterdag rijklaar af te leveren. Misschien verstandig om de optie 'zaterdaglevering' dan op 'niet mogelijk' te zetten wanneer iemand 'rijklaar' selecteert? Verder is het netjes geregeld en heb ik de extra kosten voor het zaterdag leveren weer teruggestort gekregen en is de fiets op de vrijdag ervoor geleverd.

Pluspunten

Goede service, beleefd personeel, bereid om mee te denken, fouten (waar Adobike zelf niet eens aan wat kan doen!) worden zo snel als mogelijk opgelost!

Webshop/contact ook op zaterdag open?

Pluspunten

Zeer goede service. Na bestelling binnen een dag de fiets thuis. Er zat een grote beschadiging in de lak op mijn nieuwe fiets. Geen probleem. Hij werd kosteloos bij mij thuis opgehaald en ik kreeg al binnen een dag een nieuwe fiets bezorgd. Ook kreeg ik er een gratis lakstift bij voor wat kleine stukjes waar iets lak miste. Duidelijke communicatie in de emails. Goed bereikbaar. Snel antwoord. Heel vriendelijk. Goede site met nuttige informatie. De fiets was binnen een uur af te monteren. Hij fietst heerlijk.

Misschien is het handig om er wat fietsvet bij te doen voor bij de trappers en het stuur. Vragen aan DHL om voorzichter te zijn met de dozen. Zitten vaak gaten in de doos door ietwat ruige omgang.

Pluspunten

Een topfiets voor een goede prijs . Echt een aanrader !!

Pluspunten

De fiets werd snel geleverd en voldeed aan alle verwachtingen. Van bestelling tot levering heeft Adobike aan de beloftes voldaan. Wij zijn hier heel tevreden mee!

Leyweg 595

2545GH Den haag

Over Adobike is per 1 augustus Superfietsen!

Na 12 jaar met trots de naam Ado Bike te hebben gehad, stappen we nu over naar de succesformule van Superfietsen.nl! Voor jou verandert er eigenlijk niks. We blijven gewoon de beste service verlenen zoals je van ons gewend bent. Alle fietsenwinkels blijven open met dezelfde tijden en locaties. We krijgen er zelfs een locatie in Rotterdam bij! We hebben natuurlijk goed gekeken naar Superfietsen om te kijken of dit wel bij ons past. Een goede indicatie voor ons zijn dan ook de reviews. Deze zijn namelijk door echte klanten geplaatst na een ervaring met Superfietsen. Wij zijn dan ook erg blij om te zien dat ze gemiddeld op een 8,9 staan met meer dan 2000 reviews! Verder is de bereikbaarheid net zo goed en de responstijd net zo snel als wij voor onszelf gesteld hebben. Zo weten we zeker dat Superfietsen.nl een nog groter succes gaat worden samen met Ado Bike!