Pluspunten

We kregen snel de fiets geleverd die we hadden besteld. De kleur was in het echt nooit veel mooier! Met de verschillende handleidingen is het afmonteren goed te doen. Bij het monteren van de fiets bleek een onderdeel helaas niet goed. Dit heb ik telefonisch aangeven en de volgende dag kreeg ik keurig en nieuw setje.

Voor het monteren zijn veil handleidingen beschikbaar, wat ik er een klein beetje in miste is een overall aanwijzing wat een handige volgorde van monteren is.

Pluspunten

Snelle levering , vriendelijk Mooie fiets,

Pluspunten

Super goede service!

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

Fiets via internet besteld en in Delft afgehaald. Goed geholpen in de winkel en nog een advies voor een goed slot gehad. Deze ook meegenomen,

Nee

Pluspunten

mooie fiets, mooier nog dan op de foto. snelle levering, weliswaar met een dag vertraging maar hierover was netjes gebeld. er was iets niet helemaal in orde met de bagagedrager maar dit is snel en netjes opgelost.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Redelijke fiets, voor een aardige prijs.

dramatische service, geen garantie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering . en bij ontbreken van product goede na levering .

slechte kwaliteit van hand remmen en zeer slechte kwaliteit banden . De banden kunnen niet opgepompt worden die vliegen er iedere keer af . De fiets altec transport fiets is geen aanrader . ik vind het jammer van mijn geld .

Pluspunten

Snelle levering in stevige doos

Betere handleiding in de doos erbij

Pluspunten

Er ontbrak iets uit de bestelling, maar twee dagen erna werd het alsnog geleverd. Later, maar toch snel.

DHL was niet betrouwbaar. Er werd aangegeven dat het vrijdag tussen 8.00 uur en 18.00 uur geleverd zou worden. Thuisgebleven om uiteindelijk te lezen te krijgen dat er vertraging is waardoor het pas maandag wordt geleverd. Heel vervelend, vooral als je werkt. Pakket was niet compleet, gelukkig was het geen essentieel deel van de fiets. Jammer van beide factoren, maar geduld is een schone zaak. Men moet zo nu en dan onthaasten. Het was fijn om met mijn dochter haar nieuwe fiets in elkaar te zetten.

Pluspunten

mooie fiets voor een mpoie prijs

Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit, handig met in elkaar zetten

Pluspunten

communiceren goed over verloop van bestelling van bestelling tot aflevering zeer snel

Pluspunten

Snelle levering! Tijdens mailcontact antwoord binnen 1 dag, top!

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment en concurrerende prijzen !

Levering van bestelde fiets zou wat vlotter kunnen. Verder is er na het toegestuurd krijgen van de bestelbevestiging geen enkele update mail of bericht vanuit Adobike meer verstuurd v.w.b. het moment van verzending van de bestelde fiets, of de verwachte leveringsdatum. Om toch enigszins informatie te kunnen krijgen over de levering heb ik zelf twee keer de klantenservice moeten bellen waarbij ik overigens wel goed en netjes te woord gestaan werd. Het verzoek tot het plaatsen van een review over de bestelde fiets was overigens eerder binnen dan de fiets zelf, zo ook de afterpay betaallink.

Pluspunten

Korete afhandeling en bij een telefoontje netjes en beleeft te woord gestaan en afspraak nagekomen.

Blijf zo doorgaan

Pluspunten

Snelle levering. De fiets ziet er kwalitatief er goed uit.

Een montage handleiding zou wel fijn zijn hoe je hem in elkaar moet zetten.

Pluspunten

Degelijke fiets voor een mooie prijs! Daarnaast ziet de fiets er mooi uit!

Pluspunten

Super snel antwoord.. en de fiets van mijn dochter was eigenlijk 1week vertraagd en had daarover gemaild. Omdat ze de week daarop jarig was!! KRIJGT MN DOCHTER TOCH EEN DAG LATER EEN VERJAARDAGSKAART MET KNUTSELSETJE OPGESTUURD!!!! Hoe SUPER is dat zeg.. GEWELDIG!!!! En DE fiets was ook nog eens op tijd geleverd voor haar verjaardag! HELEMAAL TOP...

Niks

Pluspunten

Super goede en snelle service! Fiets werd snel en netjes geleverd. En in zeer goede staat! Snelle en nette reactie op mijn mail Top bedrijf Ik heb nu een nette goede fiets dank je wel adobike!

Geen ga zo door!

Pluspunten

Snelle service. Ongeveer 4 maanden terug een fiets besteld. Helaas was het achterwiel niet goed. Na 2e contact deze week? Word er een nieuw wiel opgestuurd. Super.

Het 1e contact liep niet zo goed helaas. Er werd gezegd na het sturen van een filmoje dat de ketting eraf lag. Ja dat had ik zelf allang bekeken. En dat was niet het geval. Toen moest ik maar aan een fietsenmaker vragen of die gratis kon bekijken wat er mis was. Vreemde redenering. Had ook het idee dat men het niet begreep. Dit was een andere medewerker dan afgelopen week.

Pluspunten

Ondanks dat de levering via DHL een uitdaging was top opgelost via een ander andere een andere transporteur. Ik zou ze standaard inhuren. Klanten service erg vriendelijk en behulpzaam.

4 stars: good service, well treated

Positive

The bike arrives on time (an really quickly). The bike looks well protected in the delivery box.

Suggestions

Some pieces came inside the box without a bag o other thing to protect it (such as the one leg bike stand).

Pluspunten

Makkelijk contact, snelle levering.

Kwam met achterlicht met de batterijeren er al in en was ontploft, daarna wel een nieuwe gekregen!

Pluspunten

Leuke fiets voor een schappelijke prijs. Bij uitpakken van de fiets zaten er wat beschadigingen aan. Dit aangegeven bij Adobike en 2 dagen later de vervangende delen gekregen. Prima service!!

Leyweg 595

2545GH Den haag

Over Adobike is per 1 augustus Superfietsen!

Na 12 jaar met trots de naam Ado Bike te hebben gehad, stappen we nu over naar de succesformule van Superfietsen.nl! Voor jou verandert er eigenlijk niks. We blijven gewoon de beste service verlenen zoals je van ons gewend bent. Alle fietsenwinkels blijven open met dezelfde tijden en locaties. We krijgen er zelfs een locatie in Rotterdam bij! We hebben natuurlijk goed gekeken naar Superfietsen om te kijken of dit wel bij ons past. Een goede indicatie voor ons zijn dan ook de reviews. Deze zijn namelijk door echte klanten geplaatst na een ervaring met Superfietsen. Wij zijn dan ook erg blij om te zien dat ze gemiddeld op een 8,9 staan met meer dan 2000 reviews! Verder is de bereikbaarheid net zo goed en de responstijd net zo snel als wij voor onszelf gesteld hebben. Zo weten we zeker dat Superfietsen.nl een nog groter succes gaat worden samen met Ado Bike!