Pluspunten

Eerst per ongeluk fiets zonder versnelling besteld dus gelijk een e-mai gestuurd naar het bedrijf hierover. Volgende dag meteen een email met een oplossing: fiets met versnelling bestellen met een bijbetaling.

De montagehandleiding is te algemeen en niet in logische stappen weergegeven. Voor iemand die nooit een fiets heeft afgemonteerd is het wel een goede oefening. Bij het monteren van de voorband is zelfs niet vermeld dat de veiligheidsringen voor de afsluitmoer geplaatst dienen te worden, terwijl deze moeten wel worden geleverd.

Pluspunten

fiets was snel geleverd en rijd als een zonnetje ga zo door met dit bedrijf groetjes ter braak uit hengelo ov.

geen

Pluspunten

Snelle levering en prima prijzen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Redelijk snelle levering en duidelijke communicatie.

Eind maart 2018 kocht ik een Altec metro 28 inch voor mijn zoon van 12 die naar de middelbare school gaat. Ik dacht een degelijke puberproof fiets te kopen. Wat een teleurstelling. Een half jaar verder en niets dan ellende. Trapper na een maand moeten vervangen omdat deze scheef bleek te zijn. Fietsketting die om de haverklap eraf ligt. Handremmen die los schieten. Fietsbel stuk, fietsstandaard afgebroken omdat het van aluminium is gemaakt en de matte lak beschadigd bij het minste of geringste. Doe uzelf een plezier en koop in ieder geval een volledig gemonteerde fiets. En voor pubers een fiets met zo min mogelijk "toeters en bellen" (geen versnellingen en zo toch, naafversnelling, terugtraprem i.p.v. handremmen). Voor de duidelijkheid mijn zoon gaat zeer netjes met zijn spullen om.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN

- Slechte levering Fiets zou geleverd worden tussen 09.00 uur en 18.00 uur, maar vervolgens wordt heel de fiets niet geleverd. Geen bericht vanuit Adobike ontvangen en vervolgens zelf maar contact opgenomen met Adobike. Aangegeven dat er geen fiets geleverd is, maar bij de klantenservice in eerste instantie stug volhouden dat die wel bezorgd zou zijn. Uiteindelijk kwamen ze er toch achter dat die niet bezorgd was. - Slechte kwaliteit fiets Uiteindelijk werd de fiets geleverd, maar daar mankeerde wel het e.e.a. aan: - Het achterlicht werkt niet. - Er mist een boutje om de koplamp vast te maken aan de fiets - Er zit een grote kras op de stang - Wielen zijn te dik of het spatbord is te smal. De wielen zitten namelijk klem tegen het spatbord. Hierdoor is het niet mogelijk om de wielen rond te laten draaien, wat mij op zich vrij handig lijkt bij een fiets. - Slechte service Waardeloze service bij dit bedrijf, hierbij wat servicepunten: - Continue van het kastje naar de muur gestuurd worden - Continue het probleem verleggen - Totaal niet met een oplossing komen Uiteindelijk zou de fiets opgehaald worden. Aangezien mijn bovenstaande ervaringen met Adobike op de dag zelf drie keer gebeld met Adobike of de fiets opgehaald zou worden. Elke keer was het antwoord ja, maar u raadt het al de fiets is niet opgehaald. Uiteindelijk na 10 beloftes nog niet te zijn nagekomen werd de fiets op een andere dag opgehaald. Echt een slechte service bij dit bedrijf.

Pluspunten

Snelle, vriendelijke en goede service!

Pluspunten

Mooie transportfiets voor een lage prijs! Snelle levering.

Pluspunten

SUPER VOORDELIG met leuke tijdelijke acties!!!!

Pluspunten

Goed geholpen, vriendelijk personeel, leuke fietsen voor een leuke prijs

Nvt

Pluspunten

Duidelijk en snel. Ook telefonisch zeer behulpzaam met goed advies.

Pluspunten

Snel geholpen door een vriendelijke mevrouw. Besprak verschillende opties met mij en hield rekening met mijn wensen. Mag iets meer technische kennis hebben over de fietsen zelf, maar het was haar eerste werkdag (week?) dus dat kan je dan ook nog niet verwachten. Kon mijn fiets na een uur al rijklaar ophalen.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen, goed advies gekregen. Snelle en uitstekende sevice, blij met mijn nieuwe fiets!

Pluspunten

Zeer goeie service. Heb er al 3 fietsen gekocht. Elke keer netjes geholpen door de medewerkers. Direct alles geregeld. Binnen een jaar een gratis service beurt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

2 fietsen besteld voor de verjaardag van onze 2-ling. Bestelling was niet compleet; miste 1 vd 2 kratten. Zadel van 1 fiets niet compleet; miste bevestiging en moer. Gisteravond ADOBIKE gemaild. 1 van onze kinderen heeft nu geen krat op de fiets, terwijl deze wel op de rekening staat. Ik had verwacht dat dit alsnog snel geregeld zou worden, maar helaas; Nog geen reactie!!!! Erg teleurstellend. Mocht ik alsnog geen reactie krijgen dien ik een klacht in bij Webshop Keurmerk. Na enkele dagen het ontbrekende krat toegestuurd gekregen. Volgens adobike zijn de ontbrekende onderdelen ondertussen toegestuurd (4 weken later). Heb alleen nog niets ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van de fiets voor onze dochter, waren we zeer blij mee, die na de vakantie naar de 2e klas gaat en graag een nieuwe fiets wilde. (Oude fiets werd toch iets te klein) Ze was meteen weg van de nieuwe fiets! Jammer dat de voordrager aan 1 kant beschadigd is en het dopje is afgebroken. Hierover gemaild en foto's bijgestuurd maar nog niks van adobike gehoord. Ook via app geen reactie. Heel jammer want onze dochter wil zo graag op haar nieuwe fiets. Ik hoop alsnog dat we hier samen tot een oplossing kunnen komen. Met vriendrlijke groet, mevr Meershoek.

Het zou fijn zijn dat als klanten een mail sturen, zij hier een feedback van krijgen zodat de klant weet dat er iets met hun vraag gedaan word.

Pluspunten

Super snel geholpen toppie

Zal niet weten

Pluspunten

Snel afgeleverd, fiets ziet er goed uit, makkelijk in elkaar te zetten. Ik mis alleen de snelbinders, bij alle on-line handleidingen over deze fiets staat hoe je de snelbinders moet monteren, dus ik neem aan dat deze erbij horen

Misschien handleiding bijleveren, hoewel makkelijk op internet te vinden

Pluspunten

Top bedrijf! Goede klanten service (via WhatsApp ) zeer goed geholpen en een top fiets ontvangen mijn dochter is er zeer blij mee !

Pluspunten

Top winkel: vriendelijk, vakkundig en prima prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Mooie website, lekker duidelijk. Mijn bestelling inderdaad de volgende dag in huis. Met de handleiding ging t niet helemaal goed maar, dat was in no-time via de mail geregeld! Super. Mijn jongste is blij met haar nieuwe fiets, ik spaar nog even door want, ik wil hem ook!

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

Snelle levering Mooie degelijke fiets

Handleiding om in elkaar te zetten ontbreekt

Pluspunten

Snelle levering, goede instructies voor monteren, goede prijs.

Pluspunten

Super blij met mijn fiets! Vrijdag besteld en Zaterdag in huis. Toen ik mijn keuze had gemaakt, twijfelde ik en had ik nog wat vraagjes, ik ben toen gelijk geholpen via de chat. Dat was prettig en kon ik de fiets bestellen. De fiets is goed aangekomen en het in elkaar zetten ging ook goed. Ik heb de fiets pas 2 dagen nu maar ben tevreden!

nvt

Pluspunten

snelle levering mooie fiets

handleiding voor in elkaar zetten

Leyweg 595

2545GH Den haag

Over Adobike is per 1 augustus Superfietsen!

Na 12 jaar met trots de naam Ado Bike te hebben gehad, stappen we nu over naar de succesformule van Superfietsen.nl! Voor jou verandert er eigenlijk niks. We blijven gewoon de beste service verlenen zoals je van ons gewend bent. Alle fietsenwinkels blijven open met dezelfde tijden en locaties. We krijgen er zelfs een locatie in Rotterdam bij! We hebben natuurlijk goed gekeken naar Superfietsen om te kijken of dit wel bij ons past. Een goede indicatie voor ons zijn dan ook de reviews. Deze zijn namelijk door echte klanten geplaatst na een ervaring met Superfietsen. Wij zijn dan ook erg blij om te zien dat ze gemiddeld op een 8,9 staan met meer dan 2000 reviews! Verder is de bereikbaarheid net zo goed en de responstijd net zo snel als wij voor onszelf gesteld hebben. Zo weten we zeker dat Superfietsen.nl een nog groter succes gaat worden samen met Ado Bike!