Pluspunten

Levertijd

Wel ervoor zorgen dat alle bouten en moeren aanwezig zijn. Ik miste de bouten en moeren voor de voorbagagerek te monteren

Pluspunten

prima service, snelle levering

Pluspunten

Adobike Maassluis. In oktober 2016 kocht ik een qwic in Maassluis uitleg en de tijd die ik kreeg heel helder en fijn. Vol trots ging ik de fiets een week later halen ook toen weer uitstekend geholpen door de tweeling. Verzekering afgesloten en genieten maar. Helaas jaar later werd mijn mooie qwic gestolen ik belde gelijk naar de mannen in Maassluis er werd gelijk aktie ondernomen met de verzekering en dezelfde dag werd een nieuwe fiets besteld. Maar omdat ik ondertussen verhuisd was naar Rijswijk gaven ze aan de nieuwe fiets thuis te bezorgen of ik kon de fiets in Delft op te kunnen halen. Ik vond het leuke om de andere tweeling in Delft te zien en te kijken hoe zijn service was. Nou rond uit vriendelijk en net zo goed als in Maassluis. Mijn fiets stond inderdaad klaar in Delft en ook dit keer erg netjes geholpen. Verzekering weer in orde gemaakt en al snel was ik de boosheid kwijt door deze aardige jongens. Zeker een aanrader voor iedereen die een Qwic wil aanschaffen. Ga zo door mannen.

Pluspunten

Online fiets besteld, volgende dag afgehaald in de winkel. Netjes op de hoogte gehouden van de aflevering.

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

levering is goed,alleen was mijn fietsje al beschadigd.

Heb fiets voor mijn kleinkind gekocht en vind het jammer dat er op het stuur en pakkendrager al beschadigingen zaten.Misschien toch even na kijken in de doos voordat het naar de klant gaat.Vind het jammer.

Pluspunten

Snelle levering Scherpe prijsstelling Goede service

Pluspunten

Betaalbare fiets Goed geleverd

Misschien is het goed iets duidelijker aan te geven hoeveel er nog aangesleuteld dient te worden. Ik had alle benodigde steek- en inbussleutels parraat, maar dat zal niet voor iedereen gelden. Ik had dit ook niet vantevoren gezien.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aardige mensen in het filiaal Den Haag.

Als een klant een afgemonteerde fiets besteld, zorg dan ook dat deze afgemonteerd klaarstaat op het moment dat jullie aangeven. En dat dat goed gedaan is, banden op orde (liepen van de velgen af), zadel goed vast (zakte naar beneden) en de remblokje afgesteld (liepen tegen de band ipv de velg)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijs-kwaliteitverhouding is prima.

Wanneer een consument EUR 45 betaald om de fiets rijklaar te hebben, dan is te verwachten dat de fiets zonder al teveel poespas in elkaar gezet kan worden. Dat was niet het geval. Ik moet de fiets nu naar een fietsenmaker brengen om e.e.a. alsnog juist afgestemd te hebben. Een handleiding zou ook erg handig zijn.

Pluspunten

Snelle service. Altec London is een mooie fiets, en rijdt heerlijk!

In elkaar zetten van de fiets is gemakkelijk. Het zou nóg makkelijker zijn als de handleiding specifiek voor deze fiets gemaakt is (nu een handleiding die voor verschillende fietsen geldt). Een lijstje met bijbehorende onderdelen zou ook handig zijn, aangezien ik aan het eind nog wat onderdelen ‘over’ had. Duurde even totdat ik wist waarvoor het was. Dit zijn mini verbeterpunten. Het is een prachtige fiets!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke klantenservice

Ondanks de handleiding online, zou een meegeleverde handleiding net iets fijner wezen.

Pluspunten

Lage prijs super snel bezorgd

Zou er altijd sticker bij verstuure voor reclame

Pluspunten

Snelle levering, alles compleet

Het afmonteren van de fiets was voor mij geen probleem maar ik kan me voorstellen dat het voor minder technisch aangelegde mensen moeilijk kan zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie fietsen

Fiets niet zo zwaar afstellen

Pluspunten

Snelle afhandeling snelle bezorging

Een verzoek ingevuld over de kleur, hierop geen antwoord gekregen. De laatste fiets zat wel wat krasjes op, zonde.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Service is ok

De vermelde prijzen op internet vergeleken met in werkelijkheid verschillen. "Ik wil mijn fiets zo goedkoop mogelijk (85% afgemonteerd in doos)" begrijp ik wel maar wie gaat de fiets zelf monteren, er lopen niet zoveel handige mensen rond en daarnaast als je het zelf monteert vervalt de garantie (slaat nergens op). Advertenties op verschillende websites van AdoBike waarbij er een laag prijs van een fiets wordt vermeld is een lokkertje!

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Een gebruiksaanwijzing erbij zou niet verkeerd zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijk aan de telefoon. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Gebruiksaanwijzing meesturen voor het verder in elkaar zetten van de fiets was handig geweest.

Pluspunten

Goeie bezorging ging best snel.

Pluspunten

Prima levering! En ze houden je goed op de hoogte van wanneer en hoe laat er geleverd word.

Geen verbeterpunten

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Goede service. Er werd geluisterd naar mijn wensen voor mijn nieuwe fiets, ze namen de tijd en dachten met me mee.

Leyweg 595

2545GH Den haag

Over Adobike is per 1 augustus Superfietsen!

Na 12 jaar met trots de naam Ado Bike te hebben gehad, stappen we nu over naar de succesformule van Superfietsen.nl! Voor jou verandert er eigenlijk niks. We blijven gewoon de beste service verlenen zoals je van ons gewend bent. Alle fietsenwinkels blijven open met dezelfde tijden en locaties. We krijgen er zelfs een locatie in Rotterdam bij! We hebben natuurlijk goed gekeken naar Superfietsen om te kijken of dit wel bij ons past. Een goede indicatie voor ons zijn dan ook de reviews. Deze zijn namelijk door echte klanten geplaatst na een ervaring met Superfietsen. Wij zijn dan ook erg blij om te zien dat ze gemiddeld op een 8,9 staan met meer dan 2000 reviews! Verder is de bereikbaarheid net zo goed en de responstijd net zo snel als wij voor onszelf gesteld hebben. Zo weten we zeker dat Superfietsen.nl een nog groter succes gaat worden samen met Ado Bike!