Pluspunten

Prima service, snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Pluspunten

Zaterdag J.l. Waren wij bij AdoBike den haag (Leyweg) voor een vermeend defect aan de accu van de elektrische fiets. Daar werden wij geholpen door Melvin, een deskundige en energieke knaap. Er bleek echter alleen maar iets los te zitten,maar Melvin kontroleerde uit eigen beweging gelijk maar even de hele fiets, omdat de remmenniet goed werkten en er nog een en ander rammelde.Zelfs de banden werden nog even opgepompt. Wij waren stomverbaasd over deze gratis service, temeer daar de fiets niet eens bij ADO Bike was gekocht. Waar vindt men dit nog tegenwoordig? Melvin, prima gedaan en nogmaals bedankt.

2 stars: worse than expected

Positive

Easy web shop that placed my order wrong.

Suggestions

Confirm orders via email.

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Ik geen fiets gekocht maar een paar dezelfde onderdelen. Kreeg er helaas maar 1, binnen halve dag werd mijn mail beantwoord en de volgende dag was het zonder kosten bij mij thuis.

Pluspunten

Great bike and great price

Communication about the delivery was very bad, in fact I had to inquire after a week about delivery day. Ive never been given a day, the delivery guy just called me 11am on the day. If not the time but the day should be possible to state in advance.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Helder website met duidelijke beschrijving en prijzen. Ik hield een plastic onderdeeltje over dat niet in de beschrijving voorkwam. Na een bezoekje aan de winkel in Rijswijk werd ik keurig gebeld en werd me precies verteld waar het hoorde.

Helaas kwam de fiets beschadigd aan, het duurde best wel lang voordat de fiets vervangen werd. Op de site staan montage instructies die niet strookten bij het door ons gekochte model.

Pluspunten

hele snelle service, en heel klant vriendelijk. Doe echt moeite voor de klant.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Very rude customer service,just because i wanted to fix my back wheel alone and took their time asking for a new wheel to buy. I really saw it on his face that didnt want to help me, kinda sad. Yeah i didnt purchase for a new bike but comon...its sales. If u dont like the B2C stop being a sales man! What i bought at Ado wasnt even total i had to go to an other bikestore where they kindly helped me. I am pretty sure i wont use ADO Bike XL service anymore and i dont recommend it either. Sorry but i am really disappointed in this shop.

Pluspunten

Leveren snel, de fiets die wij hebben gekocht is stevig en goed. Volgende keer zou ik geen bouwpakket nemen, want dat is zonder handleiding best een puzzel.

Duidelijke handleiding bij de fiets toevoegen. De video ziet er leuk uit, maar slaat veel stappen over.

Pluspunten

Vriendelijke service. Er wordt niet geprobeerd iets duurders te verkopen dan wat je van plan was uit te geven. Na een uurtje konden wij de fiets ophalen en werd deze nog even naar de wensen van mijn zoon afgesteld. Snelbinders er gratis bij.

Pluspunten

Snelle service. Kundige mensen.

Pluspunten

Mooie fietsen en snel geleverd in Maastricht!

Top website

Pluspunten

Goede service, snelle levering! Ze komen afspraken na!

Pluspunten

zeer goede klantenservice

Pluspunten

Snelle levering, mooie fiets!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

Geen reactie op mail bij vragen. Na een week nog steeds niet. Geen handleiding bij het product. Half gemonteerde fiets moest ik alsnog zelf afstellen. Alles zat te strak waardoor het wiel niet pastte.

Pluspunten

Mijn ervaring met Ado Bike is erg positief. Prijs is goed en levering op tijd. Zojuist een stukje gereden op mijn nieuwe fiets. Bevalt goed. Zeker wel een aanrader.

geen

Pluspunten

Vriendelijk personeel en leveren top kwaliteit product en diensten. Als klant word je hier serieus genomen. Luisterend oor naar je wensen en budget.

Mag allemaal wel wat vlotter.

Pluspunten

Top service! Prachtige fiets gekocht.

Pluspunten

Goede en snelle service, helemaal tevreden met mijn fiets

Pluspunten

Ik heb een mooie fiets gekocht en ben zeer tevreden

geen

Pluspunten

Makkelijk contact te maken, super vriendelijke klantenservice, snelle levering!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over mijn fiets. Echt waar top kwaliteit en snelle levering!

Geen verbetering nodig! Doorgaan zo

Pluspunten

- snelle bezorging van de fiets - duidelijke handleiding om te monteren - fijne fiets met bijbehorende accessoires

- voeg een handleiding toe bij de fiets, kun je nog sneller aan de slag. - ik heb een klacht ingediend bij DHL over de levering: 1 deel van de bestelling hebben ze bij een van mij buren af gegeven zonder mij te laten weten waar. De fiets zelf hebben ze onbewaakt achter gelaten in de hal van mijn appartementencomplex, deze vond ik daar bij thuiskomst.

Leyweg 595

2545GH Den haag

Over Adobike is per 1 augustus Superfietsen!

Na 12 jaar met trots de naam Ado Bike te hebben gehad, stappen we nu over naar de succesformule van Superfietsen.nl! Voor jou verandert er eigenlijk niks. We blijven gewoon de beste service verlenen zoals je van ons gewend bent. Alle fietsenwinkels blijven open met dezelfde tijden en locaties. We krijgen er zelfs een locatie in Rotterdam bij! We hebben natuurlijk goed gekeken naar Superfietsen om te kijken of dit wel bij ons past. Een goede indicatie voor ons zijn dan ook de reviews. Deze zijn namelijk door echte klanten geplaatst na een ervaring met Superfietsen. Wij zijn dan ook erg blij om te zien dat ze gemiddeld op een 8,9 staan met meer dan 2000 reviews! Verder is de bereikbaarheid net zo goed en de responstijd net zo snel als wij voor onszelf gesteld hebben. Zo weten we zeker dat Superfietsen.nl een nog groter succes gaat worden samen met Ado Bike!