Invullen kost wat tijd, afhandeling is razend snel

De aanvraag is duidelijk, de afhandeling heel snel. Fijn dat het soepel gaat.

Prima, snel en correct

X

Zeer snel afgehandeld.

Binnen een paar uur visum binnen.

• Type visum Visum Australië

Snel en makkelijk

Duidelijk en in het Nederlands. Nette afwerking via e-mail en ook snel verwerkt.

Geweldig snelle levering

• Type visum Visum Sri Lanka

Aanvraag ETA voor UK werd goed behandeld

Onze aanvraag (2 pers.) is gebeurd op 31 maart '25. Er kwam vrij snel antwoord dat die aanvraag volledig in orde was en dat het nu wachten was op reactie vanuit het UK. Omdat zo'n aanvraag voor ons de eerste keer was én gezien het feit dat een bevriend koppel van ons (rechtstreekse aanvraag naar het UK) al na 1 dag goedkeuring hadden, was het voor ons wel wat nagelbijten. Na één week hebben we een mailtje gestuurd waarop wel snel een antwoord is gekomen. Na 2 weken wachten opnieuw een mailtje en dan een (volgens ons) standaardtekst als antwoord ontvangen. Op 20 april eindelijk het verlossende bericht gekregen dat onze ETA aanvraag goedgekeurd werd... Oef... het zijn toch 3 spannende weken geweest...

vlot geregeld en goede communicatie

vlot geregeld en goede communicatie

• Type visum Visum India

Super snelle service met een overzichtelijk invulformulier

Mijn ESTA binnen 1 dag ontvangen, het invulformulier is zeer overzichtelijk en ik werd uitstekend op de hoogte gehouden per email en SMS.

vlotte service

hopelijk bespaard het ons tijd bij de douane

• Type visum Visum Indonesië

duidelijk goed en met toelichtingen

zeer efficiënt en snel

• Type visum Visum Nieuw-Zeeland

Snelle en goede afwikkeling van de aanvraag

• Type visum Visum Egypte

Super tevreden

Was super makkelijk

snel en eenvoudig geregeld

snel en vakkundig geregeld, top gelopen en in no time in huis.

• Type visum Visum India

Spoedstress? Was niet nodig.

Het formulier liet zich moeizaam invullen. Steeds terugkoppelend naar zogenaamd foutief ingevuld. Volhouden! Ligt aan de software. Maar toen uiteindelijk alles was ingevuld, was op de 4e werkdag het visum printbaar beschikbaar in mijn mailbox. Zo. Wat een opluchting.

• Type visum Visum India

Snel en adequaat verzorgd.

De aanvraag sites zijnh duidelijk en makkelijk in te vullen. De daarop volgende afhandeling is snel en goed.

• Type visum Visum Australië

Ging makkelijk en snel.

Super snel

Van elke stap in het proces ontvang je een mail.

• Type visum Visum India

Duidelijk in te vullen en snel beantwoord.

Het Esta formulier is gemakkelijk en goed in te vullen.

• Type visum N.v.t.

Komt professioneel, secuur en betrouwbaar over.

Alles lijkt op een beschermde omgeving plaats te vinden. Erg secuur en stap voor stap transparant en veilig. Je wordt regelmatig en duidelijk geïnformeerd hoe het er voor staat en wat je nog moet doen. Nu moet ik alleen in Egypte nog langs de duane komen met het visum, maar ik denk dat dat wel gaat lukken.

• Type visum Visum Egypte

Snelle afhandeling.

De afhandeling ging heel snel.

• Type visum ESTA - Amerika

Snel en duidelijk geregeld.

Snel en duidelijk geregeld.

Snel geregeld

Geen probleem heb het al eerder gehad

• Type visum eTA - Canada

Duidelijk en snel

Makkelijke website snelle afhandeling

Duidelijk

Makkelijk en goed uitgelegd

duidelijk en prima begeleiding

bij vragen duidelijke prettige en rustige begeleiding.lossen alles op. zeker aanbeveling waard

Keizersgracht 391 A

1016 EJ Amsterdam

085-0014 085

Over visumbuitenland.nl

Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.