Laden reviews...
123 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen prijzen consequent snelheid en duidelijkheid van het proces. Ze waarderen duidelijke begeleiding en proactieve communicatie tijdens het hele traject. Over het algemeen is de ervaring positief met betrouwbare ondersteuning en eenvoudige online afhandeling. De reacties duiden op een hoge tevredenheid bij veel gevallen.
Mijn aanvraag is binnen enkele minuten verwerkt
9 June 2026
Mildred
Amsterdam
Het was niet mijn eerste keer maar wederom was het aanvraag proces heel gemakkelijk en duidelijk. De verwerking liep erg soepel en alles naar tevredenheid.
8 June 2026
Danny
Heerlen
De uitleg was goed te volgen en de vragen waren duidelijk waardoor zealkelijl te beantwoorden waren.
5 June 2026
Helouise
Almere
Reeds eerder visa via U ontvangen en daarom weer op deze site visa aangevraagd. Heel fijn en betrouwbaar.
2 June 2026
Piet
Groenekan
zeer snelle service
29 May 2026
P.c witteveen
Veghel
Ben goed geholpen met de juiste visum.
28 May 2026
Arien
Sint Pancras
Je wordt goed op de hoogte gehouden van t gehele proces, van de aanvraag tot aan de beoordeling. Aanvraag was ook heel snel beoordeel.....2/3 dagen.
N.v.t.
25 May 2026
Rosita
Hoogvliet
Netjes in kunnen vullen.en bericht ontvangen dat alkes gelukt was dank daarvoor
22 May 2026
Wlvanbroekhoven
Halsteren
Makkelijk online aanvragen en snel geregeld.
15 May 2026
Cornelia Havenaar
Urk
Geruststellend en helder omschreven. Aanvraag vond ik wel uitgebreid, maar gelukkig ook heel duidelijk.
13 May 2026
Thea
Wijk bij Duurstede
Goede hulp gehad: kopie paspoort moest ik opnieuw sturen…was voor mij in eerste instantie niet duidelijk..
12 May 2026
Visum Sri Lanka
19 April 2026
john
rijswijk
Zoals de vorige keer werd me visum aanvraag voor land X heel snel in behandeling genomen met snelle resultaat. Zo had ik deze visum in 2 dagen bezit. Ieder adviseer ik om visumbuitenland.nl te benaderen voor je visum zaken.
9 April 2026
Hamza Aslanturk
Heemskerk
Onze 1e ervaring m.b.t een Visum.aanvraag. N.a.v de vele positieve reviews gekozen voor VisumBuitenland.nl Heldere website, prima uitleg. Communicatie gaat vlot en is overzichtelijk. Check al je ingevulde gegevens meermaals voordat je akkoord geeft. Dit bespoedigd de aanvraag. Binnen 4 werkdagen hadden wij de visa in de mail. Eerstvolgende aanvraag doen we zeker via VisumBuitenland.nl 5 sterren van ons..!!
27 March 2026
Arjan
Lochem
Ik had mijn visum aanvraag op tijd ingediend. Op dat moment kon er nog geen paspoort gegevens worden verstrekt. Ik kreeg keurig een mail dat dit vanaf dat moment mogelijk was. Ik heb toen ook direct de paspoort gegevens ingediend en een aantal dagen later kreeg ik per e-mail onze visa toegestuurd. Ik ga over een kleine maand op vakantie dus totaal geen stress ervaren of dit allemaal voor die tijd in orde zou komen
10 March 2026
René van Rooijen
Leiden
Veel informatie vooraf moeten aanleveren. Maar dat maakte wel dat de aanvraag vervolgens snel afgehandeld werd
ESTA - Amerika
7 March 2026
Cynthia Wiemers
Oss
Wij gaan naar India. Mijn dochter gaat daar trouwen. Ben 3 weken bezig gewest om via de ambassade van India een e-visum te krijgen. Wat een drama. En op deze site binnen 2 dagen. Kosrlt iets meer maar wat een gemak.
6 March 2026
Marcel
ZEVENAAR
Tot nu toe duidelijk... alleen de Card nog invullen later...via de link gaat het niet.geeft nu (nog)een error .we wachten het even af
Visum Indonesië
Frans
Warffum
Ik vraag mijn visum al jaren aan bij VisumBuitenland,nl en ben altijd snel en efficiënt geholpen. Dit geeft veel zekerheid in de voorbereiding van mijn reizen.
Gerard Dekker
Waddinxveen
ging gemakkelijk en eenvoudig , alleen wel een hoge prijs
3 March 2026
ronald hendrik evert herman prins
Vriezenveen
super en vrij makkelijk
Ruud Boessen
POORTUGAAL
Mijn ervaring is heel goed. Duidelijk omschreven wat er van je verlangd wordt en welke documenten je moet inleveren, aanreiken. Snel afgehandeld. Prima
ESTA - Amerika
2 March 2026
katinka
Etten-Leur
Behulpzaam bij het aanvragen en invullen van de ingewikkelde visumaanvraag voor India !
27 February 2026
Joe
Alkmaar
Eerst geprobeerd op de officiele site, Het lukte niet eens om in te loggen. Toen kwam ik op jullie site en alles was makelijk, ook paspoort inscannen. Dus die 20 euro is het echt waard en alles ingevuld in 6 minuten., anders is je humeur beneden peil als je doorgaat op de officiele site.
23 February 2026
Jolanda
Leiden
Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.
Keizersgracht 391 A
1016 EJ Amsterdam