Laden reviews...
92 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen prijzen consequent snelheid en duidelijkheid van het proces. Ze waarderen duidelijke begeleiding en proactieve communicatie tijdens het hele traject. Over het algemeen is de ervaring positief met betrouwbare ondersteuning en eenvoudige online afhandeling. De reacties duiden op een hoge tevredenheid bij veel gevallen.
Het aanmeld formulier is duidelijk. Echter het kostte mij moeite de scan van mijn pasfoto en paspoort te uploaden. Daarna verliep alles goed. De volgende dag was mijn visum klaar. Eenvoudig te downloaden. Ik had nog enkele vragen m.b.t. mijn bestemming. Een snel antwoord. Al met al een aanmrader.
24 November 2025
Freddy
Utrecht
23 November 2025
richard
purmerend
visumbuitenland.nl is heel persoonlijk, goed en snel! Fijne overzichtelijke website en top service, ik zou het aan iedereen aanbevelen!
N.v.t.
22 November 2025
Victor Donker
Eindhoven
... keurig, correct en op tijd
22 November 2025
Philippe
Tienen
Na een valse start samen met mijn zus makkelijk ingevuld en een dag later had ik de visa voor Indonesia Binnen
21 November 2025
Loes
Zwanenburg
Vlotte service
18 November 2025
Maatje
Apeldoorn
makkelijk in te villen en mijn visum is er snel. Snelle beoordeling. Ik vraag al ca 25 een visum voor India aan maar het is nog nooit zo makkelijk en zo snel gegaan. Heel erg fijn.
18 November 2025
anja
weurt
Dankzij een spoedaanvraag kon mijn reis toch nog doorgaan. Visum in ca. 75 minuten na aanvraag in de inbox. Dank!
16 November 2025
N.v.t.
13 November 2025
Sebastian Kaczmarczyk
Deventer
Eenvoudig en simpel in te vullen en snelle levering
11 November 2025
Gerard
Leeuwarden
Snel
6 November 2025
Christine
Vrouwenpolder
De site en de communicatie is helder en duidelijk. Gegevens zijn makkelijk in te vullen en de afhandeling is heel snel.
4 November 2025
Ria
Haarlem
Het is niet erg simpel om een foto van de paspoorten op de juiste manier aan te leveren
4 November 2025
Monique
Eemnes
Thank you so much again.
2 November 2025
Nanna
Bodegraven
Weer supersnel visum voor Australie goedgekeurd. S’middags aangevraagd en s’avonds al goedgekeurd.
31 October 2025
Albert Klein
Haarle
Meest moeilijke is het inscannen. Verder zeer duidelijk en snelle service Heldere feetback per e-mail Dank
Mildred
Amsterdam
Goed geregeld
Joke
Wassenaar
Snelle afhandeling. Snelle berichtgeving over de stand van zaken.
ESTA - Amerika
Gerard
Borne
Het was niet moeilijk om de juiste gegevens aan te leveren. Goed davgevraagd werd, gegevens te controleren.
28 October 2025
Willem
Utrecht
Kost even wat invulwerk, maar dat ligt meer aan de documentatie die allemaal nodig is. Alles duidelijk en snel geregeld. Maandagavond laat aangevraagd, donderdag akkoord bevonden en ontvangen.
24 October 2025
Martijn
Boskoop
De afhandeling was nauwkeurig en snel.
Visum Tanzania
23 October 2025
Annelies
s-Hertogenbosch
Het was eenvoudig in te vullen in het Nederlands
ESTA - Amerika
22 October 2025
Swamipersad
ROTTERDAM
17 October 2025
Marloes
Oldenzaal
Prima, al was het spannend dat het lang duurde vooraleer de aanvraag in behandeling werd genomen. Was mij niet duidelijk of ik beter eerst een visum kon aanvragen of eerst een ticket moet boeken
15 October 2025
Catharina
Wemeldinge
Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.
Keizersgracht 391 A
1016 EJ Amsterdam