Laden reviews...
110 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen prijzen consequent snelheid en duidelijkheid van het proces. Ze waarderen duidelijke begeleiding en proactieve communicatie tijdens het hele traject. Over het algemeen is de ervaring positief met betrouwbare ondersteuning en eenvoudige online afhandeling. De reacties duiden op een hoge tevredenheid bij veel gevallen.
Snel geregeld voor een schappelijke prijs
23 February 2026
Kristel
Alkmaar
Makkelijk en snel!
ETA Verenigd Koninkrijk
20 February 2026
Matthew Reijnders
Rotterdam
We ǰebben erg goede ondersteuning gehad met de aanvraag
18 February 2026
Kees
Meppel
Alles duidelijk en snel afgehandeld
12 February 2026
Shailinderkoemar
Enschede
Telefonisch contact gehad met een vriendelijk dame die duidelijk uitleg gave op welk manier in mijn paspoort foto moet sturen die eerder al afgewezen was.
6 February 2026
Chanderperkash Jhanjan
ASSENDELFT
De ervaring is goed
ESTA - Amerika
1 February 2026
Hendrikje Kleinjan
Daarle
Ik zal iedereen aanraden om deze site te gebruiken.
28 January 2026
Larissa
Nijkerk
Het invullen van de vragen is eenvoudig en gaat snel. Ook de gevraagde documenten zijn eenvoudig te uploaden. Ik zal visumbuitenland.nl dan ook zeker aanbevelen.
26 January 2026
Ilona
Almelo
binnen 3 dagen visa bimnen snel
21 January 2026
jeron
Kampen
Invullen ging snel en gemakkelijk. Na opsturen een snelle verwerking, beoordeling en niet zo duur Dik tevreden
14 January 2026
Jan
Enschede
Doe mn esta altijd hier super snel en vertrouwd
ESTA - Amerika
13 January 2026
Dennis
Boxtel
Snel en accuraat
11 January 2026
JL
Leeuwarden
in tegenstelling tot andere visumaanbieders een echte aanrader!!
10 January 2026
Gea
Amsterdam
Op diverse vragen waaraan de aanvraag moet voldoen wordt niet gereageerd. De aanvraag wordt gewoon iedere keer teruggestuurd zonder toelichting waarom het niet goed is. Dus ook na vragen gesteld te hebben aan de helpdesk geen adequate hulp. Heeft zeer veel tijd en ergernis gekost
N.v.t.
Beveelt niet aan
8 January 2026
Harry
Leusden
Geachte heer Geerts,
We vinden het vervelend te horen dat u problemen had met het aanleveren van de documenten. De uitnodigingsbrief van het bedrijf dat u in India gaat bezoeken, was niet goed leesbaar. Mijn collega heeft u via e-mail uitgelegd waarom de brief niet aan de voorwaarden van de Indiase autoriteiten voldeed.
Ik zie dat het intussen gelukt is de uitnodiging correct aan te leveren. Uw visumaanvraag is ook al verwerkt en goedgekeurd. We wensen u een goede reis naar India.
Met vriendelijke groet,
Pleun - Visa Supportcenter
Professioneel, Bernard en deskundig
6 January 2026
Tineke Gielen
Gennep
Mijn ervaring is dat het een gebruiksvriendelijke site is om een aanvraag te doen. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de snelle afwikkeling en de klantvriendelijkheid als je opbelt over info over een aanvraag. Ook de goedkeuring is supersnel geregeld. Alles bij elkaar genomen een TOP site en service.
ETA Verenigd Koninkrijk
4 January 2026
Fred
Bleiswijk
Duidelijke informatie over wat je moet doen en een snelle reactie.
4 January 2026
Ria
Laren
makkelijk en zeer duidelijk - goede opvolging - dankjewel
29 December 2025
Sabine
Vloesberg
Duidelijke site, makkelijk in te vullen en super snel verwerkt
23 December 2025
Gerben
Berkel Enschot
Het enige dat ik mis is een bericht met een estimate wanneer het visum klaar is
Visum Egypte
14 December 2025
Richard
Woerden
Prima dienstverlening, erg duidelijk.
13 December 2025
Ankie
Nuenen
Ik had eerst geprobeerd via de website van India een visum te regelen, maar dat was echt niet te doen. Via visumbuitenland.nl was het zo geregeld!! Blij mee!
9 December 2025
Kim
Rotterdam
Telefonisch contact gehad. Waren erg behulpzaam en vriendelijk. Kreeg snel wat nodig was
N.v.t.
Visum Indonesië
1 December 2025
Johan arends
heek
Duidelijk, helpend door de info, snelle afhandeling.
25 November 2025
Teresa
Haarlem
Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.
Keizersgracht 391 A
1016 EJ Amsterdam