Gebruikersvriendelijke software

Efficient,duidelijk en snel

Efficient,duidelijk en snel

• Type visum Visum Kenia

Duidelijk en makkelijk

Zeer goed en snelle goedkeuring

Eenvoudig en snel gegaan

Dit is een simpele manier om een visum aan te vragen. Ik kan het iedereen aanbevelen

• Type visum Visum Australië

Duur, fouten op de website, raad iedereen aan om te Googlen en het via de officiele weg te doen

Mocht je een visum voor India aanvragen, ga naar https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html De helft goedkoper en minder waardeloze foto-upload functionaliteit. 2 sterren omdat het uiteindelijk allemaal goed is gegaan.

• Type visum N.v.t.

Snel en adequaat, volledige en eenduidige informatie

Via visum buitenland Esta aangevraagd. Snel en adequaat geregeld.

Lekker snel!

Dacht dat mijn spoed aanvraag 3 werkdagen in beslag zou nemen maar had mijn visum voor india dezelfde dag al in mijn mail.

• Type visum Visum India

Document was duidelijk en uitleg aan de zijkant van het document was duidelijk en heeft geholpen bij het invullen.

Duidelijk en snelle verwerking

Duidelijk vragen formulier met handige uitleg per vraag.

• Type visum ESTA - Amerika

Vandaag ESTA aangevraagd en ook vandaag de goedkeuring ontvangen.. Snelle service, top!

• Type visum ESTA - Amerika

Prima, alleen paspoort goed uploaden is lastig

Was wel meer werk dan ik dacht en koste meer tijd dan verwacht. Op zich is het allemaal wel helder en goed te doen.

Snel, perfect

Snel, duidelijk afgehandeld

Duidelijke communicatie

• Type visum Visum Nieuw-Zeeland

Snelle verwerking en antwoord

Wel wat werk om alles in te vullen maar dan wordt je wel weer vrolijk als alles snel verwerkt wordt en je snel antwoord krijgt. Woensdagavond ingevuld en vrijdag al antwoord dus supersnel. Thanks

• Type visum ESTA - Amerika

Prima te doen en snel he tvisum binnen

• Type visum eTA - Canada

Duidelijk wat er nodig is

Wanneer er op bepaalde dingen extra wordt gelet, wordt dit er bij gezet om er zeker van te zijn dat je het goed invult. Duidelijk wat je nodig hebt om het visum aan te vragen.

• Type visum Visum Australië

Het ging na het invullen van de nodige gegevens (veel!) erg snel. Het was dezelfde dag nog geregeld. Wel prijzig. Ik zag naderhand dat het document maar de helft kostte van wat ik ervoor betaald heb. De rest was winst voor Visumbuitenland.nl

Fijn

Was duidelijk en makkelijk in te vullen, wat ik het meest geweldig vond is dat je alle mee reizigers gelijk kon toevoegen zonder te veel moeite. Vooral je documenten toevoegen was duidelijk.

Heel goede service

Keizersgracht 391 A

1016 EJ Amsterdam

085-0014 085

Over visumbuitenland.nl

Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.