Snel en helder

Had mijn Esta snel binnen. Werd goed op de hoogte gehouden via mail en per SMS, prima dus!

Snel en helder

snel en gemakkelijk

Aanvraag is in een avond te doen en het is een begrijpelijke taal waardoor je alles kunt realiseren.

• Type visum Visum Sri Lanka

snel en gemakkelijk

• Type visum Visum Sri Lanka

Grandioos

ESTA- en ETA aanvraag eenvoudig in het Nederlands in te vullen. Na uploading van de paspoortgegevens en betaling binnen 3 uur bericht dat de aanvragen goedgekeurd waren. De aangevraagde ETA kwam al binnen 4 uur via de email binnen. Top service die ik iedereen aan kan bevelen.

Grandioos

Snelle actie

Binnen een paar uur had ik de bevestiging. Top!

• Type visum Visum Australië

Snelle en goede afhandeling van de aanvraag.

Binnen 24 uren de aanvraag voor visum Australie ontvangen.

Snel en eenvoudig geregeld

Zelfde dag geregeld en mijn visum gekregen.

Ik ben blij mee

Ik vind het een goeie service en snel gedaan en dat is fijn

Het was duidelijk

De aanvraag is goed verlopen. Alleen was het mij even onduidelijk welke betaalpas ik moest gebruiken, maar het is opgelost, nog bedankt!

Snelle, correcte service!

Ondanks dat er gesproken wordt over 10 dagen voor verwerking van gegevens zijn onze visa binnen 48 uur geregeld. Enige min-puntje: het formaat van de foto voor het uploaden van paspoort luistert erg nauw.

• Type visum Visum Egypte

Snel en eenvoudig

De aanvraag kan snel en eenvoudig ingevuld worden. Tevens werd er erg snel op gereageerd.

snel geregeld

goed en duidelijk op de site met de aanvraag, verwacht dat het pas over vijf dagen zou komen, maar binnen twee uur een goedkeuring en alles op de mail. Erg fijn

snel en makkelijk afgehandeld

probleemloos

• Type visum Visum Australië

Super snel geregeld en duidelijk wat je moet doen

• Type visum ESTA - Amerika

Duidelijk, makkelijk in te vullen, snel klaar.

Duidelijke uitleg. Makkelijk in te vullen. En snel beoordeeld. Van iedere stap wordt je op de hoogte gehouden.

• Type visum ESTA - Amerika

Super snel in te vullen formulier in Nederlandse taal

Wij kregen advies van Travelworld om het visum via hen te laten regelen: koste. € 90 p.p. Het zou heel lastig zijn dit zelf te doen ingewikkeld Engelstalig formulier. Toch zelf geprobeerd via visumbuitenland en bleek gemakkelijk in te vullen formulier in Nederlandse taal. Snel visum binnen. Aanrader dus.

• Type visum Visum Nieuw-Zeeland

Vlot

De aanvraag ging eenvoudig, de processtatus werd goed gecommuniceerd. Binnen een paar uur had ik het visum.

Keizersgracht 391 A

1016 EJ Amsterdam

085-0014 085

Over visumbuitenland.nl

Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.