Fijn om de formulieren in het Nederlands met duidelijke aanwijzingen te kunnen invullen

Het ging als een trein

• Type visum ESTA - Amerika

Alles was duidelijk om het formulier in te vullen en binnen een paar uur was het visum al klaar!

Duidelijk, snel en erg goed!

Snel

Supersnel

Goeie uitleg, duidelijke omschrijving. Zeer snel resultaat

• Type visum eTA - Canada

Super en erg snel afgehandeld

Goed en snel geregeld

Snel en gebruiksvriendelijk

Zeer positief

zeer goed

uitstekend

Een visum online aanvragen gaat heel snel en is eenvoudig. Je vult het aanvraagformulier in, uploadt de documenten en vrij snel daarna heb je je visum. Bij vragen ontvang je direct antwoord en wordt adequaat opgetreden.

• Type visum Visum Kenia

prima geregeld

Had binnen een week al alles terug dus super snel geregeld

• Type visum N.v.t.

Ik ben zeer tevreden over de snelle behandeling en afwerking van mijn eTA

mijn complimenten over de snelle behandeling en afwerking van mijn eTA

Tevreden met snelle afwerking

Vraag mij af of alle gegevens opnieuw moeten worden ingevoerd als er reeds een ETA recent is afgegeven Mijn idee is dat het oude ETA nummer voldoende zou moeten zijn met een paar gerichte vragen Nu is er een halfuur nodig dat zou in 5 min kunnen Voor de rest ben ik zeer tevreden

• Type visum eTA - Canada

Het was goed in te vullen allemaal. Zeker voor ons, want we zijn niet zo jong meer. Ga zo door! Groet H.G.Kollée Haarlem

snel

vlotte afwikkeling zonder veel poespas

Erg snel

Erg snel en goed

snel en efficient!

gemakkelijk en snel

Simpel, snel en goed!

Een ETA en ESTA aanvragen is een eitje. Alles wordt duidelijk, stap voor stap uitgelegd. Direct via ideal betalen en na een paar uur hoogstens een dag (in ons geval) heb je de toestemming via de mail binnen. Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

mooi op tijd

we waren er zelf op tijd bij om het aan te vragen en is ook goed verlopen en kregen netjes het na 7 werkdagen antwoord.

handige site, keurig geregeld

mijn esta via visumbuitenland aangevraagd. heldere communicatie en terugkoppeling over het traject. prima hulp voor de papieren jungle!

Snel geholpen

Snel ontvangen, makkelijk aan te vragen

• Type visum ESTA - Amerika

Binnen 12 uur vijf aanvragen voor Canada visum binnen.

Snel

Snel geregeld

Vlotte afhandeling

Visum was binnen een uur binnen

Omdat snel service is.

Omdat snel service is.

• Type visum Visum Sri Lanka

Eenvoudig en vlot

De aanvraag is gemakkelijk uit te voeren. Het is duidelijk met uitleg ernaast en tevens vlot beantwoord

• Type visum eTA - Canada

Een formele procedure handig en makkelik opgezet

Aan de hand van de vragen en pull down menuutjes makkelijk in te vullen. Je merkt vanzelf als er iets niet goed is ingevuld en de reacties komen ook snel.

Keizersgracht 391 A

1016 EJ Amsterdam

085-0014 085

Over visumbuitenland.nl

Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.