helemaal goed

Helemaal goed

• Type visum N.v.t.

Duidelijke instructies en snelle service

De instructies om de aanvraag in te dienen waren duidelijk en de Esta approval kwam al binnen een dag in mijn inbox.

Snel geregeld

• Type visum Visum Nieuw-Zeeland

gemakkelijk

Het was duidelijk en gemakkelijk

• Type visum ESTA - Amerika

DUIDELIJK, EFFICIENT EN DEGELIJK VERZORGD.

De gehele afhandeling van invullen formulier, wijzen op bijzonderheden en complete afhandeling is doorgedacht en professioneel verzorgd.

Geweldig en optijd geregeld

Het ging heel snel en mijn esta was heel snel binnen

Eenvoudig en snel

De site is eenvoudig in te vullen en snel

• Type visum eTA - Canada

Prima en zeer snel geregeld.

Na eertse voor bezoek New York aanvraag die bijna verlopen was nu komend in de maand Maart en door corona niet doorging was een tweede aanvraag nodig en tot mijn verbazing ging dat helemaal zonder problemen hartelijk dank voor de goede afhandeling. Vriendelijke groet Diem Wolff.

snel

snel geregeld

Duidelijk communicatie

Goed georganiseerde organisatie. Helder en duidelijk in de commissie Vlot geregeld

• Type visum Visum Nieuw-Zeeland

makkelijk en snel

invullen, aanvragen en na een kleine 2 uur is het antwoord binnen. ging lekker snel en makkelijk

Uitstekend.

Super correcte en snelle afhandeling . TOP!!!!!!!1

• Type visum ESTA - Amerika

Beter kan het niet worden.

Zou graag een 10 willen geven maar dat is een waardering voor de hele hele lange termijn periode. Succes!!! en dus op weg naar die 10.

Alles prima en snel

Het was duidelijk hoe je moest invullen en werden goed op de hoogte gehouden

Erg snel

Erg fijn dat er goede uitleg bij staat bij iedere vraag, want soms was het even lastig de vragen goed In te vullen. Ik had ook niet verwacht dat het Esta formulieren al na 1 dag al werd goedgekeurd. Erg fijn.

Vlot afgehandeld

Veel vragen.

Goed gegaan

Op check in op Schiphol mn ESTA verlopen.. vlucht niet gehaald, maarw el prima ondersteund door Visumbuitenland.nl.

Tevreden

supersnel

Ik vroeg het aan en had het binnen 1,5 uur binnen. Super!

Helder en duidelijk

Duidelijke aanvraag en snel bericht

Goed en snel

Ben op een snelle manier door de vragen gegaan. Zijn oook duidelijk gesteld. Goedkeuring ook erg snel binnen. Top!

• Type visum eTA - Canada

ESTA, niet doen! Zelf doen.

Let op, niet met deze partij in zee gaan voor een ESTA visum. Helaas zijn er overal bedrijven die zich voordoen wat ze niet zijn. Ook hier wordt je als consument bij de neus genomen en extra geld afgenomen. De aanvraag van ESTA gewoon doen op de Amerikaanse site, helaas ben ik er ook in getuind. Met meer dan het dubbele rekenen voor de dienst die je zelf ook kan doen. Dan voor je je gewoon genaaid door geld beluste bedrijven. Ik snap niet waar de goede reviews vandaan komen. Misschien voor andere visumaanvragen. Echter zou de overheid dit soort instanties moeten verbieden of heel transparant zijn dat je ook voor de helft van het geld, gewoon exact hetzelfde krijgt.

• Type visum ESTA - Amerika

Af te raden omdat het eenvoudig zelf kan

Voor een visum in Egypte moet je 25 euro contant meenemen en dan is het zo geregeld op het vliegveld. Verder hoef je nergens naar om te kijken. Ik vond de informatie op de website misleidend, omdat dit nergens benoemt stond. Daarnaast gaf de website mij vertrouwen, omdat het in dezelfde stijl is ontworpen als die van de rijksoverheid. Visumbuitenland kan prima een visum regelen, maar het is stukken duurder.

• Type visum Visum Egypte

Alles was duidelijk

Keizersgracht 391 A

1016 EJ Amsterdam

085-0014 085

Over visumbuitenland.nl

Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.