Super bedankt voor de 24x7 support

Op het laatste moment kwamen wij erachter dat ook voor een transfer vlucht een ESTA nodig is. Wij zijn in de nacht van zaterdag op zondag hier zelfs mee geholpen. Erg fijn en bedankt voor jullie ondersteuning.

• Type visum ESTA - Amerika

Eenvoudige en snelle methode voor aanvraag Visum

Vlotte afhandeling van de aanvraag: zowel voor Amerika als voor Canada!

• Type visum eTA - Canada

Heel snel visum ontvangen.

In een tydbestek van 4 uur visum ontvangen

Snel en efficiënt

Prima, duidelijk wat ik moest doen en goede informatie . Hele snelle afhandeling

• Type visum ESTA - Amerika

Je betaald voor diensten die niets kosten

Aanvraag voor visum Australie. Daar betaal je voor terwijl het op de site van de Australische overheid GRATIS is. Daarna willen ze je overhalen om je te laten registreren bij het ministerie van buitenlandse zaken voor noodgevallen. Ook dat kan rechtstreeks en is ook GRATIS. Dus als je graag GRATIS geld wilt uitgeven moet je dat via deze organisatie dien. Overigens werkt het goed maar rechtstreeks gaat het zeker zo goed en snel.

• Type visum Visum Australië

Een snelle afhandeling, binnen een halve dag.

Binnen een halve dag al een beoordeling. Snelle afhandeling.

snel en duidelijk

aanvraag was erg duidelijk en verwerking was bijzonder snel. Zeer tevreden

Snel en duidelijk

Zeer klantvriendelijke manier om een ESTA aan te vragen en het was snel voor elkaar

Duidelijk

Het aanvraagformulier is erg duidelijk en makkelijk en snel in te vullen. De verwerking van de aanvraag ging ook heel snel

alles is prima geregeld

ik heb alles prima ontvangen

Simpel en vlot

Binnen een uur alles geregeld. Zeer tevreden.

Prima geregeld

Ook snel

• Type visum ESTA - Amerika

Fijn om de aanvraag zo op internet te kunnen doen.

Ik hoefde er de deur niet voor uit.

Bravo

Duidelijk en snelle afhandeling!!!

• Type visum Visum Sri Lanka

Zeer vlot!

Ging erg gemakkelijk en vlot zonder problemen.

• Type visum Visum Australië

zeer snelle en goede service

snelle en goede service

perfect

snelle correcte afhandeling

Duidelijk

Duidelijk en begrijpelijk taal gebruik en makkelijk invulbaar.

• Type visum ESTA - Amerika

Duidelijk, snel en niet duur

Te laat voor vlucht KL 601

Ingeven van alle data en betaling nam 30 minuten in beslag. Ik was door onze Travelcouncellor niet geïnformeerd dat ik een ESTA formulier nodig had. Bij incheck op KLM website werd ik deze morgen vroeg gewaarschuwd dat ik ESTA nodig had. Geen idee wat het was en waar ik die kan aanvragen. Travelcouncellor nog niet bereikbaar op vroege morgen.. Op luchthaven heb ik formulieren aangevraagd met hulp. Helaas vlu het gemist en nu omgeboekt Hartelijke groet N

• Type visum N.v.t.

• Type visum Visum Australië

Het is een uitgebreid document. Ik kies voor 4 sterren!

Het was even lastig om het formulier in te vullen, maar het is goed gegaan.

• Type visum Visum Kenia

Snel en goed en duidelijk geregeld

Snel en goed en duidelijk geregeld

• Type visum ESTA - Amerika

Nadat ik een fout gemaakt had, werd deze met hulp van een medewerker van Visumbuitenland naar tevredenheid en snel opgelost. 3 uur later had ik het visum al binnen.

• Type visum Visum Kenia

Top service, fast and efficient

quick service and delivers on promise

Keizersgracht 391 A

1016 EJ Amsterdam

085-0014 085

Over visumbuitenland.nl

Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.