Ging super vlug. Binnen 4 uur had ik mijn esta

• Type visum ESTA - Amerika

Aanvraag heeft weinig moeite gekost!

Aanvragen ging vrij eenvoudig, goed lezen vragen beantwoorden, controleren en versturen.

Makkelijk en heel snel

Heel makkelijk om in te vullen en kreeg dezelfde dag nog goedkeuring echt super.

Aangenaam verrast

Na alle berichten over visa naar de Verenigde Staten had ik niet verwacht dat dit binnen een uur allemaal geregeld zou zijn. Goede website, prima service!

Zeer professional en behulpzaam

Goed geholpen en snel op mijn mails gereageerd.

Snel

Spoed aanvraag binnen 1 uur binnen

Binnen 1 uur kreeg ik al de goedkeuring voor de ESTA. Heel fijn!

super snelle service

Mijn ESTA in nog geen uur tijd binnen dat ik t vakje urgentie had aangevinkt. Goede snelle service

• Type visum ESTA - Amerika

Wel veel vragen maar die zijn heel duidelijk en prima uitleg bij sommige vragen

Snel en correct

Idem

praktische en eenvoudige aanvraagprocedure

uitstekend

• Type visum ESTA - Amerika

Aanvraag is snel en accuraat gegaan

Positief: Het is in het Nederlands Makkelijk in te vullen, duidelijke uitleg. snelle reactie en toekenning. Negatief: Ik keek op de site van buitenlandse zaken betreffende de Corona maatregelen voor de USA. Daar staat de link voor de ESTA aanvraag. Het zou wellicht fijner voor de consument zijn dat er aangegeven wordt dat je via jullie dit kan aanvragen maar dat je het ook op de officiële site in Amerika kan doen. Ik ging ervan uit dat ik de officiële aanvraag had gedaan. Dus dat ervaar ik als een tekortkoming .

• Type visum ESTA - Amerika

snelle , mensvriendelijke methode om het reisdocument te krijgen

Het kost even wat tijd om alle info , vaak ook uit het verleden , te verzamelen maar de uitleg is duidelijk en de afhandeling super snel

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk

• Type visum ESTA - Amerika

Alles prima en compleet geregeld, en snel

Snelle en ongecompliceerde service

Goede en tijdige info via diverse mails. Snelle afhandeling

• Type visum Visum Kenia

Zeer snelle service!

Vanmiddag een nieuw ESTA visum aangevraagd. Binnen een half uur de bevestiging dat het akkoord was ontvangen. Zo snel is het nog nooit gegaan. Top service.

Sneler dan verwacht!

ik moest verschillenden vragen beantwoorden en dat vind ik logisch. Maar ik heb mijn visum sneller dan verwacht ontvangen!

• Type visum eTA - Canada

Klantvriendelijk en efficiënt

Deze keer was de afhandeling en akkoord voor de ESTA heel snel.

Super snel

Ik heb mijn ESTA verwerk en na 1 1/2 uur was al binnen.

Supersnel

Aanvraag gedaan: binnen half uur gepiept!

Quick answer en directly

• Type visum eTA - Canada

perfect

Zeer snelle afwikkeling

Buitengewoon snelle en correcte afwikkeling

Snel en goed

Keizersgracht 391 A

1016 EJ Amsterdam

085-0014 085

Over visumbuitenland.nl

Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.