Snel

Snel en overzichtelijk

Overzichtelijk en snel

Top !!! (één woord is ook voldoende)

• Type visum ESTA - Amerika

Binnen 50 minuten was mijn ESTA geregeld, enorm bedankt aangezien ik over 9 uur moet inchecken.

Simpel, snel, eenvoudig

Snelle service, duidelijk en eenvoudig

top

snel afgewerkt

Snel en goed geregeld

geweldig snel

fijn snel geregeld en gemakkelijk

• Type visum ESTA - Amerika

Alles is heel makkelijk in t vullen, En kreeg heel snel de mail van alle 3 de personen dat het al geregeld was top...

Makkelijk

Goede service, makkelijk te regelen

• Type visum Visum Turkije

Duidelijk

Zie boven

Niet aan beginnen als het om USA ESTA gaat:

Hier is de site waar je voor $ 14 ( 13€) per persoon een ESTA kan regelen. De officiel site! https://esta.cbp.dhs.gov/

Snel en accuraat

Na de aanvraag direct antwoord en de visum binnen gekregen

• Type visum Visum Australië

Amazing

Terug koppeling

Na meer dan 1 week wachten (spoed aanvraag) geen terug koppeling ontvangen, na mailen met support afdeling "het probleem ligt in Kenia", echter had ik wel een bericht verwacht van Visumbuitenland dat het langer gaat duren.

• Type visum Visum Kenia

snelle afhandeling

ondanks de vroege aanvraag en de onzekerheid zeer goed geholpen, ook omdat het ten alle tijden te volgen is. Prima

• Type visum Visum Turkije

Erg makkelijk en snelle aanvraag

Het was erg makkelijk een aanvraag te doen ne hij was ook snel afgerond en goed gekeurd

Duidelijk en snel

Laat niks te wensen over

Snelle Service, Duidelijke doorloop

Alle benodigde informatie was duidelijk beschreven. De aanvraag was snel ontvangen.

Duidelijke website. gebruiksvriendelijk.

• Type visum Visum Vietnam

Goed en snel

Esta snel geregeld!

Snel en efficiënt 👍

Belgische bureaucratie gewoon...en dan nu zo snel geholpen. Top👍

• Type visum ESTA - Amerika

Zeer snelle afhandeling van de aanvraag!

Binnen enkele uren na indienen van de aanvraag kreeg ik de goedkeuring per mail gestuurd. Ik vind dit bijzonder snel!

Snel, duidelijk en efficient

De eerste keer dat ik op deze wijze een visum heb aangevraagd en het werkte snel, de procedure was duidelijk en efficient. Voor herhaling vatbaar.

• Type visum Visum Vietnam

Keizersgracht 391 A

1016 EJ Amsterdam

085-0014 085

Over visumbuitenland.nl

Gaat u op reis naar Turkije, Amerika, Canada, India, Egypte, Vietnam, Australië, Sri Lanka, Kenia, Myanmar, Cambodja, China, Rusland, Cuba, Indonesië of Thailand? Dan heeft u waarschijnlijk een visum, ESTA of eTA nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl kunt u goedkoop, eenvoudig en snel een visum, ESTA of eTA aanvragen. Daarnaast bieden we via deze website algemene informatie over het visum, ESTA of eTA. Zo kunt u met een gerust hart op reis.